A szerelem halála....miért fordul el tőled az aki "szeret"? (beszélgetés)
Mindig azzal vígasztalom maga, hogy 10 év múlva is fiatal leszek még, más akkor kezd új életet, akkor előbb utóbb majd nekem is sikerül.
Én nő vahyok, a férfiak nehezebben viselik a megalázottságot. Amúgy nagyon sokat dolgoztam azon, hogy ne legyen bennem harag.
Benne egészen biztos, hogy megvolt a szándék, hogy szétszedje, nevetség tárgyává tegye a fórumot is meg az indítóját is.
Nem tudhatom biztosan, de ő nagyon mélyen meg lehet sértve a nők által... én inkább sajnálom, semhogy haragudni tudnék rá.
Csak mert az érzés nekem is ismerős. Egy férfi nagyon csúnyán elbánt velem és azóta nem tudok őszintén hinni egynek sem. 4 éve csak vagyok és nevelem a gyerekem, erről szól az életem és nem tudok kivergődni belőle. Azok a szavak, amiket ő leírt, bennem is megfogalmazódtak az elején, csak én nem írtam le...
Azért sajnáltam szegényt.
Látom te is boszi... én is boszi.
Ha meggondoljuk, nem lett annyira szétoffolva a topik, mert olyanok jöttünk ide, akik a címhez kapcsolódóan sérültünk.
Sasi is ilyen. Lehet hogy a stílusa nem túl magával ragadó, de azért egy ember miatt, aki beszólogat nem töröltetem magam, hanem elküldöm melegebb éghajlatra.
Jó étvágyat, jó munkát!
Szióka!
Megyek kicsim éhes vagyok ma is dolgozom.szeretlek szép napot nektek a kislánnyodal!
Ezektől semmit elhinni elfogadni nem szabad! bibcsik
Nem... az itteni 4 hsz-eden kívül nincs is több, jaj, most már több, mint 4.
De valaki olyan vagy, aki azt írja, mi még mindig it vetélkedünk...
nem beszélek veled, mee csak piszkálsz
Neo.I.
Most jó?:)
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- Szerelem 35 év felett ! Hogyan szeretünk, néhány csalódás után?
- A szeretőt is lehet szerelemmel szeretni?!
- Vonzalom, Szerelem, Szex, Szerető - Vágy!
- "nem szereted, csak szeretni akarod a párod..." avagy mik a jelei a kihűlt szerelemnek?
- Anyagi jólét és igazi szeretet vagy fiatal szerelem?