A Sote I. mint meddőségi központ (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is a padlón vagyok.
Hívtak a klinikáról, nem voltam rubeolás.
Szóval vèdőoltás és 2 hónap csúszás...
Sziasztok!
Tegnap volt vérvétel+kontrol Prof. Dr. Urbancseknél és nagyon el vagyok keseredve, mert meg sem vizsgált mivel, hogy alacsony a hormonszintem, ezért növeli a dozist 2*4 naponta. Szerdán újra kontroll. Állítólag, ha nem emelkedik, akkor leállítja és még csak leszívás sem lesz.
Nagyon sírtam, mert ezt még csak nem is Ő mondta, hanem az asszisztens magyarázta el. Ő csak kitessékelt mondván, hogy ne csússzon annyira. Holott pontos voltam. Nem miattam csúszott!
De nem is ez a lényeg, hanem még csak egy percet sem szán az emberre!
Én az egészségügyben nőttem fel, tudom, hogy milyenek az orvosok, de ez durva!
Nagyon kiborultam, az injekció után annyira sírtam, hogy alig tudtam lenyugodni! Most pedig annyira félek, hogy nem fog soha sikerülni!
Nem akartam "rinyálni" csak muszály voltam kiírni magamból!
Sziasztok,
privibe is jó, ha választ kapok kérdésre :-).
Akiknél a férfi taggal van gond, és donor kellene, akkor azzal most mi a helyzet? Olvasgatom napok óta, hogy Mo.-n a KRIO megszüntette ezt a fajta tevékenységet. Van másik intézet, vagy akkor semmi?
sziasztok!
köszi mindenkinek. Nekem Murber nem kért TSH-t:( de én megcsináltattam. mindenesetre felhívtam egy bnőm endokrinológusát, dr. Alföldi Sándort és elmondtam neki a szitut, mondta h ezt sürgősen kezelni kell, jövő héten megyek hozzá!
Szia! Minket Murbi segített a bébikhez, ő nézte a TSH-t. És fontos is! Ugyan normál esetben 4,2-ig jó az eredmény, de a babához túl sok. Az ideális, amit írtál, de még jobb az 1-1.5 közötti érték. Mi az endokrinológussal ezen dolgoztunk, és sikerlt. Ami talán jó hír, hogy viszonylag hamar beáll a szint gyógyszer hatására. Szóval hajrá, sosem késő!! :)
Lányok! _ nagy kalappal mindenkinek!
Szuper koszi! Varjuk majd!
Az en etrendem is ilyen mint a tied, a voros hus dolgot kiveve.
Rakerdezek azert nala :)
Csajok, nem tudom van-e itt valaki a régebbi motorosok közül.
A SOTEN-nem foglalkoznak nagyon a TSH-val úgy látom, de nekem most elég magas lett: 4,26.Úgy hallottam h 1-2 között kéne lennie.
Mi a tapasztalat, ez számít a lombiknál?
köszi előre is!!
Tok ugyes vagy! En nem mernem magamat szurni! A szomszedunk egy dokineni, sztem majd ot kerem meg ha erre kerulne a sor. Neked ajanlott valamilyen etrendet a kezeles alatt?
Az asszisztens velem is nagyon kedves volt!
Hat kivancsian varom a mi konzinkat. Addig is tartom tovabb a paleo etrendet, talan sikerul valamennyit fogynom ami tovabb nyujtja a lelkesedesemet az etrendben. Erdekes h egyaltalan nincs kajakomam, mint ahogy az a 160 ch dietaval volt pedig ott sem csaltam.
Preferni lecci szamolj be a folytatasrol is! :) sok sikert!!
Szia!
Köszi! Csak az első injekcióval kezdtem, nagyon cuki volt Dr. M. asszisztense, elmondta mit kell csinálnom és én ott beadtam magamnak. Ma a 2. már nem is fájt, előtte kicsit jegeltem a helyét.
A dokitól sztem kérdezz bátran, de nagyon nem szeret előre sok infot mondani, inkább a következő lépést (ez az én tapasztalatom).
Érdemes felirnod a kérdéseid, nehogy elfelejtsd:)
Preferni, ha nem tul indiszkret a keres, megosztanad mi volt a tegnapi lombik muvelettel?
Szurkolok nagyon!!
Sziasztok! Januar 27-re kaptunk idopontot M foki maganrendelesebe. Keszulok kerdesekkel, hiszen most indulunk neki. Aggodom picit hogy ne kerdezzek hulyeseget! Elso konzultacio soran mennyire kell/lehet reszletekbe meno kerdeseket feltenni?
Esetlg egy par tapasztalatot megosztanatok?
Ezer koszonet!!
Sziasztok.
Eddig sokat olvastam már a fórumot. Nagyon sok hasznos dolgot írtatok már.
26 éves vagyok. Párommal 1,5 éve próbálkozunk. Ebben van már 2 sikertelen inszemináció Dr M-nél.
Jövő héten megyünk a 3. inszeminációra. Eddig a klinikára jártunk, de már inszeminációra magánba fogad beteget Január 1-től.Így marad az.
Remélem ez már sikerül. Leleteim kiválóak. Semmi eltérés. Voltam endokrinológusnál, diabetológusnál ... Súlyommal is rendben van. Így nincs mire fogni.
Sziasztok!
Mi januar vegi idoponttal kezdjuk a konzultaciot Murber dokival. Nalam a helyzet: 33 eves, molett, pcos+enyhe IR, evi 2 spontan ciklus. Most ketogén etrenden vagyok, par napja, a 160 ch dieta nekem nem jott be. Sport mellett lassan, de biztosan is hizogattam, semmit sem fogytam. Most paleozok, de figyelek hogy 120-130 gr ch azert megeveste keruljon.
Elkezdek visszaolvasni.. Remelem sok sikerrel talalkozok majd! Szep napot Nektek!
Sziasztok!
Én holnap kezdek Murbernél az 1.lombikkal:))) végre!!!
Mi már 1 éve majdnem elkezdtük, csak akkor kiderült az Endometriosis, így műtét lett + GNRH, és most végre itt vagyunk:)
Sziasztok!
Tudom én már könnyen beszélek, de soha ne adjátok fel.
Szorítok mindenkinek, hogy valóra váljon az amiért annyira harcoltok.
Mindenkinek sok sikert kívánok!
További ajánlott fórumok:
- Pécsi Meddőségi Központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?