Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » A Sote I. mint meddőségi központ fórum

A Sote I. mint meddőségi központ (beszélgetés)

2534. Kriszti1974 (válaszként erre: 2533. - Deary)
2016. jan. 19. 13:49
Kitartás!!!!!
2533. Deary
2016. jan. 19. 12:53

Sziasztok!

Én is a padlón vagyok.

Hívtak a klinikáról, nem voltam rubeolás.

Szóval vèdőoltás és 2 hónap csúszás...

2016. jan. 19. 09:28

Sziasztok!

Tegnap volt vérvétel+kontrol Prof. Dr. Urbancseknél és nagyon el vagyok keseredve, mert meg sem vizsgált mivel, hogy alacsony a hormonszintem, ezért növeli a dozist 2*4 naponta. Szerdán újra kontroll. Állítólag, ha nem emelkedik, akkor leállítja és még csak leszívás sem lesz.

Nagyon sírtam, mert ezt még csak nem is Ő mondta, hanem az asszisztens magyarázta el. Ő csak kitessékelt mondván, hogy ne csússzon annyira. Holott pontos voltam. Nem miattam csúszott!

De nem is ez a lényeg, hanem még csak egy percet sem szán az emberre!

Én az egészségügyben nőttem fel, tudom, hogy milyenek az orvosok, de ez durva!

Nagyon kiborultam, az injekció után annyira sírtam, hogy alig tudtam lenyugodni! Most pedig annyira félek, hogy nem fog soha sikerülni!

Nem akartam "rinyálni" csak muszály voltam kiírni magamból!

2016. jan. 18. 22:16
Azt hiszem ideje ujra visszakoszonnom ide is.Vannak akik mar kozuletek "rajtakaptak" masik topicban,hogy ujra lombik fele kacsingatok...Igen,sajnos 22+6 naposan a babaimat elveszitettem.Mehszajelegtelenseg...Most nem tudom mi legyen.Lombik,vagy spontan.Endometriozisom van,ezert kell a lombik,hogy ugymond beelozzuk.Bar lehetne spontan is,csak az ugyebar ido.4es stadiummal Murber szerint nem biztos hogy jo szarakodni,mert azt sem tudjuk hogy a petevezetoim atjarhatoak-e.Mutetnel ugyanis nekem ezt nem csinaltak meg.Szoval igy probalkozni talan folosleges.Igazan nem tudom mi tevo legyek.Jatszadozom a gondolattal.Babak utan meg egy vagast is sikerult szereznem a hasamra,mert nem akart elmulni a gyermekagyi verzesem igy muteni kellett,csak hat perforacio tortent,s vegul 12 centi vagassal usztam csak meg.Dokim szerint 3 honap eleg a felepuleshez.Ebbol most fog letelni 2.Hamarosan jon a 2.menzesz,jo lenne tudni az iranyt.Erdemes-e spontan "szorakozni".Ha elobb visszajon az endo,akkor viszint azert eshetek nehezebben teherbe es a lombikos eselyeimet is rontom vele.Megyek az endos dokimhoz,kiekerem az o velemenyet is.Higy egyaltalan szerinte 3 honap eleg-e egy ekkora terhesseg elvesztese utan,no meg a vagas...Bar endoskent nem nagyon huzatja majd o sem az "idomet".Ordogi kor.
2530. Beige
2016. jan. 17. 15:49
Kedves Fórumtagok! Szeretnék csatlakozni Hozzátok. Teljesen új vagyok itt, és a témában is. Szinte végigolvastam ezt a fórumot, mert elképzelhető, hogy minket is érint ez a dolog.
2529. sajert
2016. jan. 17. 15:10

Sziasztok,

privibe is jó, ha választ kapok kérdésre :-).

Akiknél a férfi taggal van gond, és donor kellene, akkor azzal most mi a helyzet? Olvasgatom napok óta, hogy Mo.-n a KRIO megszüntette ezt a fajta tevékenységet. Van másik intézet, vagy akkor semmi?

2528. Linduska76 (válaszként erre: 2526. - Sajert)
2016. jan. 16. 08:33
Még akivel az Aron szerencsém volt találkozni,mindenkivel szedették mint valami cukorkát.Nekem jó volt az érték és mégis.
2527. peferni
2016. jan. 13. 23:30
Arról esetleg van tapasztalat h a pajzsmirinre adott gyogyszer befolyasolja e h milyen hormonokat abnak a lombik stimun?
2526. sajert (válaszként erre: 2525. - Linduska76)
2016. jan. 13. 21:29
Én oda jártam, de erről a gyógyszerről nem is hallottam.
2016. jan. 13. 21:04
A gyógyszer nevét nem írtam,bromocriptin amit szedetnek ha kell ha nem.Ezt kihagytam.Bocsi.
2524. Linduska76 (válaszként erre: 2515. - Peferni)
2016. jan. 13. 21:01
Szia,én régi motoros vagyok.Itt a Sotén nem foglalkoznak avval hogy neked jó TSH-dvagy bármid.Ha nem sikerül az első majd 3 hónap múlva jelentkezz a következőre.Nállam és sok mással is ez van szerintem.A méhtükrözést is én javasoltam,hogy ugyan nézzük már meg a negyedik beülti előtt.Se IR se genetika semmit se javasolnak.Söt vitaminokat se szedjél felesleges.Szerintük.Na mindegy én innen már meg jöttem.Kiadták a papírjaim a negyedik sikertelen után mert már belefáradtunk a párommal,hogy sehova se haladtunk.A Harmadik lombikom sikerült de 6-he tt és én elvetéltem.Murber azt mondta arra h ilyenkor még nem kell a genetikára menni.Majd jelentkezzünk 3hónap múlva.Különben is nézzem meg,14 embrióm van le fagyasztva mi vagyunk a csúcstartók az ARO-N. Mondta ő.Nem csinál új punkciót mikor kértem.A prolaktinom tök jó volt,de mind a 4 alkalommal szerették velem.De utánna kérdeztem,boldog boldogtalannal szeretik ott.Ráadásul valami kisérletbe is bele manipuláltakMint kiderült valami kisérleti nyulakat.Én innen nagyon rossz szájizzel jöttem el.Murber ugymond rendes,de szerintem felületes.Az asszisztensek is rendesek voltak.Éppen olvasom,hogy Murber a betegeit a magánjába hívja.Ez is milyen dolog?Föleg aki pld mint én is vidékről járt fel?Bocsi már nem akarok senkit innen elriasztani de ha nem muszály ide ne járjon.Azért mindenkinek sok sikert kívánok!
2523. ada78 (válaszként erre: 2522. - Peferni)
2016. jan. 13. 18:36
Abszolut pozitiv.
2522. peferni (válaszként erre: 2521. - Ada78)
2016. jan. 13. 18:35
szuper, és jók a tapasztalataid?
2521. ada78 (válaszként erre: 2520. - Peferni)
2016. jan. 13. 14:32
engem is ő kezel:)
2520. peferni
2016. jan. 13. 14:31

sziasztok!

köszi mindenkinek. Nekem Murber nem kért TSH-t:( de én megcsináltattam. mindenesetre felhívtam egy bnőm endokrinológusát, dr. Alföldi Sándort és elmondtam neki a szitut, mondta h ezt sürgősen kezelni kell, jövő héten megyek hozzá!

2519. Mandula0519 (válaszként erre: 2515. - Peferni)
2016. jan. 13. 14:15

Szia! Minket Murbi segített a bébikhez, ő nézte a TSH-t. És fontos is! Ugyan normál esetben 4,2-ig jó az eredmény, de a babához túl sok. Az ideális, amit írtál, de még jobb az 1-1.5 közötti érték. Mi az endokrinológussal ezen dolgoztunk, és sikerlt. Ami talán jó hír, hogy viszonylag hamar beáll a szint gyógyszer hatására. Szóval hajrá, sosem késő!! :)

Lányok! _ nagy kalappal mindenkinek!

2518. peferni (válaszként erre: 2517. - Ada78)
2016. jan. 13. 12:22
szia, nagyon köszi! mostmár tényleg utánajárok, remélem még nem késő:)
2517. ada78 (válaszként erre: 2515. - Peferni)
2016. jan. 13. 12:09
EGyáltalán nem foglalkoznak vele, amikor én nyáron odamentem, vittem én is a TSH eredményt, amit privát vv-n megcsináltattam, nekem is 4 körül volt. Erre mondta nekem a prof, hogy jó az...Hát én azért ezt nem hagytam annyiban, elmentem endokrinológushoz, aki írt rá gyógyszert, ami levitte. Hogy ez is közrejátszott, hogy az első inszemem sikerült novemberben, azt bizonyítani nem tudom...
2516. Teal (válaszként erre: 2514. - Peferni)
2016. jan. 13. 10:58

Szuper koszi! Varjuk majd!

Az en etrendem is ilyen mint a tied, a voros hus dolgot kiveve.

Rakerdezek azert nala :)

2515. peferni
2016. jan. 13. 09:44

Csajok, nem tudom van-e itt valaki a régebbi motorosok közül.

A SOTEN-nem foglalkoznak nagyon a TSH-val úgy látom, de nekem most elég magas lett: 4,26.Úgy hallottam h 1-2 között kéne lennie.

Mi a tapasztalat, ez számít a lombiknál?

köszi előre is!!

2514. peferni (válaszként erre: 2513. - Teal)
2016. jan. 13. 09:14
Szia!nem mondott étrendre semmit, mondjuk nem is kérdeztem. Én az endometriozis miatt eleve viszonylag szigorú diétát tartok, nem eszek cukrot, vörös húst és a glutént is kerülöm, amikor csak tudom, plusz tejtermékből is csak keveset eszem. Én olvasgattam a neten és a túlstimuláció ellen javasolják a napi 2 l folyadékot és a fehérjedús étrendet, valamint a sok omega 3-at. De esetleg ha eszedbe jut megkérdezheted a dokit is. Mindenképp jelentkezem majd, legközelebb 21én megyek vérvételre és dr.M-hez a klinikára.
2513. Teal (válaszként erre: 2512. - Peferni)
2016. jan. 13. 07:49

Tok ugyes vagy! En nem mernem magamat szurni! A szomszedunk egy dokineni, sztem majd ot kerem meg ha erre kerulne a sor. Neked ajanlott valamilyen etrendet a kezeles alatt?

Az asszisztens velem is nagyon kedves volt!

Hat kivancsian varom a mi konzinkat. Addig is tartom tovabb a paleo etrendet, talan sikerul valamennyit fogynom ami tovabb nyujtja a lelkesedesemet az etrendben. Erdekes h egyaltalan nincs kajakomam, mint ahogy az a 160 ch dietaval volt pedig ott sem csaltam.

Preferni lecci szamolj be a folytatasrol is! :) sok sikert!!

2512. peferni (válaszként erre: 2510. - Teal)
2016. jan. 12. 21:41

Szia!

Köszi! Csak az első injekcióval kezdtem, nagyon cuki volt Dr. M. asszisztense, elmondta mit kell csinálnom és én ott beadtam magamnak. Ma a 2. már nem is fájt, előtte kicsit jegeltem a helyét.

A dokitól sztem kérdezz bátran, de nagyon nem szeret előre sok infot mondani, inkább a következő lépést (ez az én tapasztalatom).

Érdemes felirnod a kérdéseid, nehogy elfelejtsd:)

2511. Teal
2016. jan. 12. 20:31
Van itt koztetek aki pcos beteg egyebkent? Az assziszt. reprod. kezelesek alatt van valami altalanos etkezesi javallat?
2510. Teal (válaszként erre: 2506. - Peferni)
2016. jan. 12. 20:09

Preferni, ha nem tul indiszkret a keres, megosztanad mi volt a tegnapi lombik muvelettel?

Szurkolok nagyon!!

2509. Teal
2016. jan. 12. 20:07

Sziasztok! Januar 27-re kaptunk idopontot M foki maganrendelesebe. Keszulok kerdesekkel, hiszen most indulunk neki. Aggodom picit hogy ne kerdezzek hulyeseget! Elso konzultacio soran mennyire kell/lehet reszletekbe meno kerdeseket feltenni?

Esetlg egy par tapasztalatot megosztanatok?

Ezer koszonet!! 

2508. atán
2016. jan. 12. 12:41

Sziasztok.

Eddig sokat olvastam már a fórumot. Nagyon sok hasznos dolgot írtatok már.

26 éves vagyok. Párommal 1,5 éve próbálkozunk. Ebben van már 2 sikertelen inszemináció Dr M-nél.

Jövő héten megyünk a 3. inszeminációra. Eddig a klinikára jártunk, de már inszeminációra magánba fogad beteget Január 1-től.Így marad az.

Remélem ez már sikerül. Leleteim kiválóak. Semmi eltérés. Voltam endokrinológusnál, diabetológusnál ... Súlyommal is rendben van. Így nincs mire fogni.

2507. Teal (válaszként erre: 2506. - Peferni)
2016. jan. 12. 08:47

Sziasztok!

Mi januar vegi idoponttal kezdjuk a konzultaciot Murber dokival. Nalam a helyzet: 33 eves, molett, pcos+enyhe IR, evi 2 spontan ciklus. Most ketogén etrenden vagyok, par napja, a 160 ch dieta nekem nem jott be. Sport mellett lassan, de biztosan is hizogattam, semmit sem fogytam. Most paleozok, de figyelek hogy 120-130 gr ch azert megeveste keruljon.

Elkezdek visszaolvasni..  Remelem sok sikerrel talalkozok majd! Szep napot Nektek!

2506. peferni
2016. jan. 10. 14:59

Sziasztok!

Én holnap kezdek Murbernél az 1.lombikkal:))) végre!!!

Mi már 1 éve majdnem elkezdtük, csak akkor kiderült az Endometriosis, így műtét lett + GNRH, és most végre itt vagyunk:)

2016. jan. 8. 15:34

Sziasztok!

Tudom én már könnyen beszélek, de soha ne adjátok fel.

Szorítok mindenkinek, hogy valóra váljon az amiért annyira harcoltok.

Mindenkinek sok sikert kívánok!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook