A Sote I. mint meddőségi központ (beszélgetés)
Sziasztok!
Még új vagyok a témában, viszont lenne pár kérdésem! Röviden annyi rólam, hogy tavaly műtöttek bélendometriózissal, Bokor csinálta, azóta is hozzá járok. Most kezdenénk el a lombikot, Bokor a Murber doktorhoz irányított. Viszont azt mondta, ő csak magánban rendel. Az lenne a kérdésem, hogy ha nem feltétlen szeretnék magándokihoz járni, de maradnék a Baross utcai klinikán, ott van más orvos is, aki lombikozik, és nem magán? Illetve, hogy ha igazolt endoval lombikozok, tehát orvosi ajánlatra, akkor mit támogatnak belőle és mit nem? És ha netán másik intézménybe szeretnék menni, akkor ott már fizetős az egész program? Vagy hogy van ez? Függ ez attól, hogy hol műtöttek és ki volt eddig az orvosom?
Jól jönne egy kis segítség! Előre is köszi!
Na megjöttem Urbintól. 2 petezsák, 2 hét múlva reméljük szívhang.Viszontlátásra. Egy kis mosoly, és ennyi.
Hát Ő ilyen, de most szeretem!!
Olyan sokan voltak ma, hogy a liftből kilépve szinte nem volt hova menniük. Még soha nem voltak ennyien.
Köszi jól vagyok! Fájdogál itt-ott, mindig máshol, néha mintha a vesém szúrkálna, de nagyon enyhén.
Az emésztésem egy kicsit felborult. Olyan vagyok mint egy bolond, boldogság van rajtam, mindig vigyorgok, néha pedig elkap valami ok nélküli idegesség, de hamar elmúlik. Remélem ez normális.
Nekem nehéz itthon, folyton sikálnék valamit.
Holnap megbeszélem a dokival, hogy menjek-e dolgozni. Szívem szerint nem mennék, de jó lenne visszatérni az életbe.
Ohhh,a vicc az,hogy tokre elvagyok egesz nap. :D Ilyen teren jo lustizos embernek lenni :)
Nem,hala az egnek fajas nincs. :)
Köszi Györgyi! Remélem holnap jó hírekkel jössz :). Szorítok :).
Kriszti, köszi a megnyugtató szavakat, akkor várok türelmesen :).
Van akinek 6 hetesen van mar szivpulzalas,van akinek 7 van akinek 8 hetesen latjak eloszor! :)
Ugyhogy lesz ott is szivecske! ♡
Nekem 6+6napon lattuk.Ha kesobb nem emlekeznek ra ennyire pontosan,mint most,
mit irnek ki netre?Hogy nekem mar 6 hetesen volt,mikozben igy reszletesen ha megnezed,ez mar inkabb majdnem 7 het volt nalam is. :)
Mi egy idősek vagyunk (baba ügyileg).
Nekem 26.-án volt a leszívás, és holnap megyek csak én az Urbancsekhez!
Szóval látta a babát és jó helyen is van.
Gratulálok!!!
Egyébként logika szerint, a beágyazódástól, vagy már a megtermékenyüléstől nevezhetjük terhességnek.
Mi lombikosok pontosan tudjuk a megtermékenyülés időpontját, és kb. 6-8 nap múlva a beágyazódás dátumát is.
Én holnap megyek az első uh-ra, és nagyon izgulok, hogy egyáltalán lát-e valamit. Az utolsó mensi szerint 6 hetes 2 napos, de a leszívás óta 29 nap telt el, az ET után 4 hét 1nap.
Szóval ez valóban nagy különbség!
Szia! Kicsit nem értem a dokid? Hogy-hogy nem mehetsz lombikra,csak mert az AMH-d ennyi lett? Én ettől sokkal rosszabb AMH-val lettem tavaly 40 felett spontán terhes! S még kismillió példát tudnék mondani,akik ki is hordták,megszülték a babát 0,01-es AMH-val!Az AMH-azt mutatja hogy meddig képes a petefészek még kellőképpen működni,de ami fontos az az FSH,hogy mennyire vagy jól stimulálható! Ha 10 alatti értéket mutat,semmi probléma nem lehet azzal hogy elkezdhesd a lombikot,hisz a közepesen stimulálhatóak közé tartozol. Ha pedig ennél kevesebb,az még jobb a siker érdekében! A TSH-nak,(1 körül)és a prolactinnak is rendben kell lennie.
Csak érdeklődöm hogy miért a nőgyógyászod dönti el ezt a kérdést,ha (gondolom)meddőségi centrumba(ARO?)jársz?
Szia!
Esetleg rákérdezhetnél a lombikos dokinál a spontán ciklusos lombikra.
Sziasztok!
Nagyon el vagyok keseredve mert az AMH-m 1 év alatt lement 1-ről 0,22-re. A nőgyógyászom, aki egy évvel ezelött feltornászta 0,4-ről 1-re azt mondta, hogy a hormon kontroll után többet tud mondani, de addig lombik nincs (jól éreztem, hogy nincs értelme menni, de bezzeg a Lombik Doki ezzel nem is foglalkozik, futószalag!!!) és lehet, hogy utánna sem, mert a szervezetem valószínű nem bírja a lombikot!
Nem adom még fel, de próbálok bele törődni!
Sok sikert mindenkinek. Ha szüksége van valakinek gyógyszerekre, akkor írjon üzit, mert van otthon. Kidobni nem akarom!
További ajánlott fórumok:
- Pécsi Meddőségi Központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?