A Sote I. mint meddőségi központ (beszélgetés)
Koszi Kriszti! Irtam a drnonek, hogy akkor mi kell meg ferjtol, remelem valaszol majd. Januar 4-en megy mintat adni az ARO-n, igy szilveszterkor onmegtartoztatunk :) azt nem tudom es tudom h ertetlenkedesemmel faraszto vagyok :) hogy ha ad mintat az ARO-n, plusz megvan a komplett andrologia es spermavizsgalata a mavban, akkor meg kell-e a sote andrologiajan is egy minta+vizsgalat kor? Az harom mintaadas..
Tudoszurore elmegyek karacsonyig, Ekg egy even beluli van. Vercsoport is van.
Mi vittünk egy magándokus andrológiai leletet, de ott is kellett egyet csináltatni. Annak 1 hét volt amire elkészült.
Aztán adott a prof beutalót hepa és hívre amit aznap ott le is vettek.
Majd itthon kellett egy újabb vv az altatáshoz meg ekg. Tüdőszűrésemet elfogadták mert 1 éven belüli.
Kell még vércsoport meg 1 éven belüli rákszűrés.
Na ez utóbbi nekem 22.én lejár ezért még az hátra van.
És a hsg....
Ha megyek rákszűrésre, megcsináltatom magán akcióként a clamydia plusz kenetvizsgálatot, bár ezt nem kérte, de menjünk biztosra.
Meg volt 1 éven belüli mammográfiám azt is leadtam, ezt se kérték ugyan.
Megvolt a vv, hetfon terheleses 8-kor. Hat meglatjuk, hogy viselem. Dolgozni mennem kell, remelem kibirom :)
Nekem azt mondtak h jan elejen hivjam oket idopontert. Miert ilyen ossze-vissza kell akkor kerni idopontokat? Nem ertem.
Nalatok hogy voltak es hany andrologia volt? Ferj megcsinaltatta maganban, jan 6-an ad mintat az ARO-n, es mikor felhivtam az andrologiat, vizsgalatert, azt mondtak h a mavosat elfogadjak. Nem akarom h kevesebb leletunk legyen es emiatt csusszon, de nektek hogy volt?
Én estére lettem jobban a terheléstől.
Nekünk januárban kell menni a 20. nap elött.
Addigra elvileg meglesz minden amit kért.
A két ünnep közt kell időpontot kérnem.
Szia Lucamami!
Terhelés az tutira lesz,nem hiszem,hogy elkerülhetô.
Én utána aludtam egy nagyot, de ebédre már kihevered :)
Szia!
Szívből örülök, és szorítok, hogy sikerüljön!!
Én mindenkinek azt kívánom, hogy bárcsak ne lenne szüksége semmiféle külső, és nem "természetes" segítségre.
Úgy tudom életkorhoz van kötve, a kötelező számú inszem lombik előtt. 38 vagy 40 felett nincs kötelező inszem. Próbálkozni már nem küldhet haza.
Nyugi!
Viszont most olvastam, egy másik fórumon, hogy egy lányzó sok év után menstruációs kuppal lett sikeres.Annyi sok szar után kipróbálom én is, hiszen a lombikig még lesz kb. 2 peteérésem.
Szia!
Ha hosszú protokollod lesz, akkor 20. naptól Gonapaptyl.Ciklus 1. napján uh. és onnan megy a stimulálás.Mi négyen voltunk egyszerre, mindegyikünknek a 14. napon volt, a leszívás.Hármunknak 16. nap beültetés.
A rövid protokoll a mensi első napjától indul.
Györgyi segíts légyszi!
Január 25.e a ciklusom 20. napja. (Elvileg)
Akkor a 21. naptól szuri, ha jól tudom.
Amit nem tudok, hogy kb tól ig hány napig tart a szurizás? Próbálom kiszámolni sacc per kábéra, hogy mikor lesz leszívás és ET.
Igen kell. Összesen 2 kell. Egy külsős amivel az ott adott mintát összehasonlítják.
Hol csinálták a hsg-t neked?
Mennyivel elötte kértél időpontot?
Lucamami megy a drukk!
Szorítok!
További ajánlott fórumok:
- Pécsi Meddőségi Központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?