A Sote I. mint meddőségi központ (beszélgetés)
Szia!
Te hogy voltál rosszul? Mit éreztél?
Szia Györgyi! Ha tudod esetleg megírnád, hogy van e köze a rosszullétnek az esetleges rossz értékhez?
Illetve hallottam erről a Bromo...gyógyszerről, de létezik valami más aminek a nagy átlagban nincs mellékhatása.
Ezt nem ismered?
Bevallom én nagyon megijedtem, hogy "ennyitől" ilyen rosszul lettem, akkor hogy fogom bírni a hormonkezelést?
Másban is merült fel ilyen gondolat vagy ezzel egyedül vagyok?
Valószínüleg azért is félek a mellékhatásoktól, mert 3x volt olyan allergiás reakcióm, hogy kis híján megfulladtam. 😕 Azóta minden újtól félek.
Sziasztok!
Bocsánat a belekotyogásért. Az ismerősöd nem jól tudja, az ismeretlen eredetű meddőség a diagnózis, úgyhogy szurkolj tovább, hogy semmi probléma ne legyen veletek.
A terheléses prolaktin vizsgálat után, ha eltérést találnak, a leszívástól Bromocptint kell szedni, hogy ne gátolja a beágyazódást. Ettől sokan rosszul vannak, én is az voltam, de este lefekvés előtt kell bevenni, és elalszol tőle.
Mindenkinek sok sikert kívánok!!
Én januárba megyek a következőre a Murberhez!
Szép napot!!
Szia Kriszti,
Tudom nem vígasztal, de engem is nagyon kicsinált a 3. vérvétel ( terheléses). Nayon rosszul votam, kb. estére múlt el. Én hétőn megyek a dokioz, akkor tudjuk meg az eredményeket, nagyon várom már, hogy mit mond! :)Közben annyira pipa vagyok. Egy ismerős szrint ( egy éve voltak lombikn), ha nem lesz semmi bajunk a páromml, nem is csinálnak lombikot.. Ki hallott már iyet? Most táényleg azon kell izgulnom, hogy találjon valami betegéget???Remélem csak nagyon nem jól tudja már a dolgokat..
Szia. Ha nem muszáj én a helyedben nem erőltetném a betegszabit. Ha jól tudom, ha közlöd a főnököddel, hogy lombikon veszel részt, köteles felmenteni a munkavégzés alól a kezelés idejére. Gondolom ebbe beletartoznak a vizsgálatok is. Mert szerintem a lombik program már az első konzultációkor kezdődik. Bemásoltam a az MT ide vonatkozó paragrafusát.
55. § (1) A munkavállaló mentesül rendelkezésre állási és munkavégzési kötelezettségének teljesítése alól
a) keresőképtelensége,
b) a jogszabály szerinti, az emberi reprodukciós eljárással összefüggő, egészségügyi intézményben történő kezelés esetére
De ugye főnöke is válogatja, hogy mennyire rugalmas.
Koszi Kriszti :) hat gondolom a masodikon derul ki, hogy az elso utan kell-e, de akkor igy nem is tudom, hogy lehet kibirni a napot az irodaban.
A fonok mar most tudom, hogy nem fog orulni a betegszabiknak. De muszaj lesz beszelnem vele, ha problemazik v szova teszi
Az elvesztett babankat tudja, igy gondolom megert majd.
Prolaktin szintet nézik először simán, majd megterhelik ezzel a Cerucal injekcióval. Volt egy csaj is ő pl csak álmosságot érzett pár percig.
Ha jól hallottam, mert a lánynak mondta az assisztens, hogy a peteéréssel van kapcsolatban. Pontosat én se tudok.
Köszi!
Igen ez volt a 3.
Ezerből egy ilyen van, mint amit nekem okozott. Már miért is ne én lennék az az egy. 😕
Túl vagyok a vérvételen. Én nem voltam jól sőt még most sem tökéletes. Izgatott lettem, nem volt jó a közérzetem. Hazajöttünk aztán jött a 3x-i hasmenés, remegés, hidegrázás...most aludtam egyet, de olyan felületes volt. Remélem hamar elmúlik!
Köszi Bogi a választ!
Szia Lucamami!
Csak ma nem mentem dolgozni. Jövôhéttôl megyek, hiszen nem a fekvésen múlik. Tegnap pihentem ma pedig megyünk 3 napra a párommal egerbe kipihenjük a 4 hònap fáradalmait! :D
Szia Kriszti!
Igen oda :)
A terhelésesnél nagyon elàlmosodtam. A stimunàl pedig fájtak a melleim és fel voltam fújòdva egy kicsit.
Bogi nagyon orulok, hogy minden jol ment! Vigyazz magatokra! Meddig maradsz otthon? Nagyon drukkolok, hogy kapaszkodjanak a bebik!!!
Apa is biztos nagyon izgatott! Jo h veled lehetett!!
akkor a tobbiek fagyibabak lettek?
Köszi a választ! Megy a drukk nagyon!!!
Bogi te is a Sote-ra jársz?
Stimunál meg a terheléses vv.nél volt valami mellékhatás?
Vigyázz magadra meg a kis lurkókra!
Sziasztok!!! :)
Jelentem haza hoztuk a lurkòkat! :D
Megnézhettük ôket a beülti elôtt,nagyon cukkerek voltak. Apukájuk is velünk lehetett bent,ez nagyon szimpi volt!
Rettentô kedvesek és segítôkészek voltak.
12. És 14.-én megyünk vérvételre és az utolsòn mondják majd meg,hogy sikerült e :)
Olyan volt mint egy rákszûrés, a leszívást pedig átaludtam így nem igazán tudok arròl semmit írni :D
Soha nem telt még ennyire lassan egy napom. :)
Köszönöm,hogy gondoltatok rám,nagyon nagyon jòl esik csajok!!!!
Én már túl vagyok azt hiszem a nehezén,nincs màs dolgom csak,hogy hátradôljek és nektek szorítsak!!! :)
Kriszti de jó, nemsoká többet tudtok végre! drukk a vérvételhez, majd írj, milyen volt.
te mikor kértél második konz-ra időpontot? már most kérjek, vagy ha megvagyok legalább a második vv-vel? Dec 19-én már minden vv-m kész lesz. Karácsony előtt már nem hiszem, hogy lesz ideje, de jan.elején jó lenne beférni.
Sziasztok!
Holnap megyek a terheléses vvre. Kissé parázom, remélem nem lesz semmi mellékhatása.
Bogi nagyon drukkolok! Majd jelentkezz, várjuk a jó híreket!
Mesélnél a stimulációról? Volt vmi mellékhatás? Na meg a leszívás, beültetés milyen volt?
Jövőhét kedden megyünk a prof.hoz, addigra megvannak az eredményeink. Nagyon várom mit fog mondani.
Ilyenkor megmondja, hogy kezdhetjük e a stimulálást vagy kell még valami vizsgálat?
Átjárhatóságim megvolt, vvtelek, 2 andrológia addigra meglesz.
Mi lesz még stimu elött és kb mennyi időt vesz igénybe?
Köszi lányok!
Mindenkinek megy a nagy drukk!!!
További ajánlott fórumok:
- Pécsi Meddőségi Központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?