Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » A Sote I. mint meddőségi központ fórum

A Sote I. mint meddőségi központ (beszélgetés)

3734. b91271da00 (válaszként erre: 3731. - Asilka)
2016. dec. 3. 14:33

Szia!

Te hogy voltál rosszul? Mit éreztél?

Szia Györgyi! Ha tudod esetleg megírnád, hogy van e köze a rosszullétnek az esetleges rossz értékhez?

Illetve hallottam erről a Bromo...gyógyszerről, de létezik valami más aminek a nagy átlagban nincs mellékhatása.

Ezt nem ismered?

Bevallom én nagyon megijedtem, hogy "ennyitől" ilyen rosszul lettem, akkor hogy fogom bírni a hormonkezelést?

Másban is merült fel ilyen gondolat vagy ezzel egyedül vagyok?

Valószínüleg azért is félek a mellékhatásoktól, mert 3x volt olyan allergiás reakcióm, hogy kis híján megfulladtam. 😕 Azóta minden újtól félek.

3733. asilka (válaszként erre: 3732. - Györgyi73)
2016. dec. 3. 13:37
Köszi Györgyi a megnyigtató választ! Olyan lehetséges, hogy ha valamelyik értékem nem jó, akkor arra adnak gyógyszert, azt mondják, hogy próbálkozzunk tovább, és ha akkor sem jön a babó, akkor jöhet szóba a lombik?
3732. Györgyi73 (válaszként erre: 3731. - Asilka)
2016. dec. 3. 12:23

Sziasztok!

Bocsánat a belekotyogásért. Az ismerősöd nem jól tudja, az ismeretlen eredetű meddőség a diagnózis, úgyhogy szurkolj tovább, hogy semmi probléma ne legyen veletek.

A terheléses prolaktin vizsgálat után, ha eltérést találnak, a leszívástól Bromocptint kell szedni, hogy ne gátolja a beágyazódást. Ettől sokan rosszul vannak, én is az voltam, de este lefekvés előtt kell bevenni, és elalszol tőle.

Mindenkinek sok sikert kívánok!!

Én januárba megyek a következőre a Murberhez!

Szép napot!!

3731. asilka (válaszként erre: 3720. - B91271da00)
2016. dec. 3. 11:16

Szia Kriszti,

Tudom nem vígasztal, de engem is nagyon kicsinált a 3. vérvétel ( terheléses). Nayon rosszul votam, kb. estére múlt el. Én hétőn megyek a dokioz, akkor tudjuk meg az eredményeket, nagyon várom már, hogy mit mond! :)Közben annyira pipa vagyok. Egy ismerős szrint ( egy éve voltak lombikn), ha nem lesz semmi bajunk a páromml, nem is csinálnak lombikot.. Ki hallott már iyet? Most táényleg azon kell izgulnom, hogy találjon valami betegéget???Remélem csak nagyon nem jól tudja már a dolgokat..

2016. dec. 2. 21:54
Japan ceg, probalom minimalizalni a hianyzasokat, igy csak nagyon szukseges esetben veszek ki. Ne nezzenek 'ferde szemmel' :)
3729. v-erika85 (válaszként erre: 3728. - Lucamami78)
2016. dec. 2. 20:01

Szia. Ha nem muszáj én a helyedben nem erőltetném a betegszabit. Ha jól tudom, ha közlöd a főnököddel, hogy lombikon veszel részt, köteles felmenteni a munkavégzés alól a kezelés idejére. Gondolom ebbe beletartoznak a vizsgálatok is. Mert szerintem a lombik program már az első konzultációkor kezdődik. Bemásoltam a az MT ide vonatkozó paragrafusát.

55. § (1) A munkavállaló mentesül rendelkezésre állási és munkavégzési kötelezettségének teljesítése alól

a) keresőképtelensége,

b) a jogszabály szerinti, az emberi reprodukciós eljárással összefüggő, egészségügyi intézményben történő kezelés esetére

De ugye főnöke is válogatja, hogy mennyire rugalmas.

2016. dec. 2. 19:38

Koszi Kriszti :) hat gondolom a masodikon derul ki, hogy az elso utan kell-e, de akkor igy nem is tudom, hogy lehet kibirni a napot az irodaban.

A fonok mar most tudom, hogy nem fog orulni a betegszabiknak. De muszaj lesz beszelnem vele, ha problemazik v szova teszi

Az elvesztett babankat tudja, igy gondolom megert majd.

2016. dec. 2. 19:36
A policisztás ováriumnál is magas a hormonszint. Gondolom ezeket szűrik ki.
2016. dec. 2. 19:35
Most olvastam, hogy a magas prolaktin szint gátolja a peteérést illetve a beágyazódást.
2016. dec. 2. 19:23

Prolaktin szintet nézik először simán, majd megterhelik ezzel a Cerucal injekcióval. Volt egy csaj is ő pl csak álmosságot érzett pár percig.

Ha jól hallottam, mert a lánynak mondta az assisztens, hogy a peteéréssel van kapcsolatban. Pontosat én se tudok.

3724. Adryanna (válaszként erre: 3723. - Lucamami78)
2016. dec. 2. 19:06
Erre én is kíváncsi lennék... Mire kell ez pontosan?
2016. dec. 2. 19:03
De ezt miert csinaljak? Tesztelik h hogy reagalsz a stimura vagy mire kell?
3722. b91271da00 (válaszként erre: 3721. - Lucamami78)
2016. dec. 2. 18:35
Már jól vagyok. Remélem a stimu ezután nem fog kicsinálni. 😊
2016. dec. 2. 15:51
Na jól kifogtad :(
3720. b91271da00 (válaszként erre: 3719. - Lucamami78)
2016. dec. 2. 14:56

Köszi!

Igen ez volt a 3.

Ezerből egy ilyen van, mint amit nekem okozott. Már miért is ne én lennék az az egy. 😕

2016. dec. 2. 14:26
Kriszti jobbulást, ez a 3.vérvétel volt? Valami gyógyszert adnak ilyenkor? Szegénykém, most már pihenj, túl vagy rajta!
2016. dec. 2. 14:24

Túl vagyok a vérvételen. Én nem voltam jól sőt még most sem tökéletes. Izgatott lettem, nem volt jó a közérzetem. Hazajöttünk aztán jött a 3x-i hasmenés, remegés, hidegrázás...most aludtam egyet, de olyan felületes volt. Remélem hamar elmúlik!

Köszi Bogi a választ!

2016. dec. 2. 12:07
ti időpontokra a mobilszámokat hívtátok, amiket a kis lapon megadtak? Katihoz vagy a profhoz? ma megpróbálok időpontot kérni 2után. Hátha..
2016. dec. 2. 11:51
Eger!! :) jo pihenest! Toltodjetek fel! Igen, en is irodai ucsorgos munkat vegzek, igy szerintem ha egyszer odajutok, en se otthon varom, hogy teljenek a napok.
3715. Boglarka111 (válaszként erre: 3712. - Lucamami78)
2016. dec. 2. 11:15

Szia Lucamami!

Csak ma nem mentem dolgozni. Jövôhéttôl megyek, hiszen nem a fekvésen múlik. Tegnap pihentem ma pedig megyünk 3 napra a párommal egerbe kipihenjük a 4 hònap fáradalmait! :D

3714. Boglarka111 (válaszként erre: 3711. - B91271da00)
2016. dec. 2. 11:12

Szia Kriszti!

Igen oda :)

A terhelésesnél nagyon elàlmosodtam. A stimunàl pedig fájtak a melleim és fel voltam fújòdva egy kicsit.

3713. v-erika85 (válaszként erre: 3710. - Boglarka111)
2016. dec. 1. 19:56
Szia. Nagyon jó ilyen pozitív dolgokat olvasni. Elmosolyodtam az első mondataidon. Vigyázz magatokra! Pihenj sokat. Szorítok nagyon. :)
2016. dec. 1. 19:28

Bogi nagyon orulok, hogy minden jol ment! Vigyazz magatokra! Meddig maradsz otthon? Nagyon drukkolok, hogy kapaszkodjanak a bebik!!!

Apa is biztos nagyon izgatott! Jo h veled lehetett!!

akkor a tobbiek fagyibabak lettek?

3711. b91271da00 (válaszként erre: 3710. - Boglarka111)
2016. dec. 1. 18:46

Köszi a választ! Megy a drukk nagyon!!!

Bogi te is a Sote-ra jársz?

Stimunál meg a terheléses vv.nél volt valami mellékhatás?

Vigyázz magadra meg a kis lurkókra!

2016. dec. 1. 18:20

Sziasztok!!! :)

Jelentem haza hoztuk a lurkòkat! :D

Megnézhettük ôket a beülti elôtt,nagyon cukkerek voltak. Apukájuk is velünk lehetett bent,ez nagyon szimpi volt!

Rettentô kedvesek és segítôkészek voltak.

12. És 14.-én megyünk vérvételre és az utolsòn mondják majd meg,hogy sikerült e :)

Olyan volt mint egy rákszûrés, a leszívást pedig átaludtam így nem igazán tudok arròl semmit írni :D

Soha nem telt még ennyire lassan egy napom. :)

Köszönöm,hogy gondoltatok rám,nagyon nagyon jòl esik csajok!!!!

Én már túl vagyok azt hiszem a nehezén,nincs màs dolgom csak,hogy hátradôljek és nektek szorítsak!!! :)

2016. dec. 1. 17:31
Holnap megprobalom :) kar h az andrologiajat nem tudtuk meg decemberre kerni, de nem baj, ez is gyorsnak szamit, ugyhogy meg orulhetunk! (A Kaaliba meg csak januarban mehetnenk elso konzultaciora :))
3708. b91271da00 (válaszként erre: 3707. - Lucamami78)
2016. dec. 1. 16:19
Én az első vérvétel után kértem időpontot. Férj vizsgálata után egy hétre, mert annyi időt mondtak az eredmény elkészülésére. Szerintem kérj már most időpontot. Jan 13 után már mehettek akkor.
2016. dec. 1. 14:35
Jó hogy említetted ezt az időpontot, mert most hívtam őket, férj jan. 6-án megy az andrológiára, akkor kér majd második konz-ra időpontot. De jól indul az év!!! :D
2016. dec. 1. 14:16

Kriszti de jó, nemsoká többet tudtok végre! drukk a vérvételhez, majd írj, milyen volt.

te mikor kértél második konz-ra időpontot? már most kérjek, vagy ha megvagyok legalább a második vv-vel? Dec 19-én már minden vv-m kész lesz. Karácsony előtt már nem hiszem, hogy lesz ideje, de jan.elején jó lenne beférni.

2016. dec. 1. 13:24

Sziasztok!

Holnap megyek a terheléses vvre. Kissé parázom, remélem nem lesz semmi mellékhatása.

Bogi nagyon drukkolok! Majd jelentkezz, várjuk a jó híreket!

Mesélnél a stimulációról? Volt vmi mellékhatás? Na meg a leszívás, beültetés milyen volt?

Jövőhét kedden megyünk a prof.hoz, addigra megvannak az eredményeink. Nagyon várom mit fog mondani.

Ilyenkor megmondja, hogy kezdhetjük e a stimulálást vagy kell még valami vizsgálat?

Átjárhatóságim megvolt, vvtelek, 2 andrológia addigra meglesz.

Mi lesz még stimu elött és kb mennyi időt vesz igénybe?

Köszi lányok!

Mindenkinek megy a nagy drukk!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook