A Sote I. mint meddőségi központ (beszélgetés)
Sziasztok! :)
Túl vagyok az összes vérvételen. Sok szép tüszôm van és cisztát nem találtak.
Hétfôn reggel 07:00-kor megyek és leszívják a tüszôket!
Ha minden jòl alakul akkor csütörtökön már a beültetésen is túl leszünk.
És még csak ez után fog következni az izgalom! :D
Kívánom, hogy nektek is hasonlò tempòban és szép eredménnyel végzôdjön a program!!
:)
Még jelentkezem.. :)
Szép estét!
Szia!
A terheléses vérvétel után nekem pontosan megjött. Olvass utána hátha írnak valami okosat. Nem gondolom,hogy ez befolyásolja.
Mi a professzor úrhoz kerülünk, az első konzultációt a kedves drnő csinálta tegnap, de a következő már Urbancsek proffal lesz. (nem magánúton megyünk)
Murber drhoz is sokan járnak.
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni,hogy orvosok tekintetében kihez lehet menni?Kik vannak itt a SOTE-n?
Előre is nagyon köszönöm!
13:00 :) raadasul akkor oktatott a fiatal doktrono egy rakas egyetemistat. Na azok voltak mar taplok es hangosan vergodtek a varoban.
Na de vegeztunk, 15:15kor mentunk be.
Na itt nem lesz baba, nem azert nem jott meg meg, most uhztak, elvekonyodott nyalkahartya. A doktorno szerint a hormonok.
De ha megjon, akkor unnepek elott mindkettonk vizsgalatait megcsinaljuk es januarban masodik konzultacio es februarban lehet kezdhetunk is valamivel amit a prof javasol.
Szia!
Az eredményeket a dokinak adják oda és majd a következô konzultáciòkor mondja el milyenek lettek.
Szia!
Nem biztos,hogy lassabban fogtok haladni mintha magànra mentetek volna,lehet,hogy pörgetni fogjàk.
Ne légy elszomorodva, sikerülnie kell és sikerülni fog!!! :)
Mi nem magánrendelésen kezdünk, hanem a klinikán lesz (valakinél) az első konzultációnk HOLNAP (már nagyon tűkön ülök, irtóra várom). Gondolom, így lassabban haladunk majd, de kiváncsi vagyok, mit mondanak, előreláthatóan mikor jutunk majd el a kezdéshez.
az tuti, hogy már a vizsgálatokkal is pörögni fognak a hónapok, de legalább érezzük, hogy már teszünk érte
azért para is van bennem, mert férj azt mondogatja, hogy ezt most megpróbáljuk, ha nem sikerül, akkor belátjuk, hogy nekünk egy gyermekünk van, és nem lesz több. (hát azért ezen elpityeredtem)
Szia Lucamami!
Mi augusztusban voltunk az első magánrendelésén Murber dokinak,akkor elmondta,hogy milyen vizsgálatokat kér, és azokkal kb 2 hó alatt végeztünk , a méhtükrözésre kellett 3 hetet várnom.
Csütörtökön a Klinikára mentek vagy pedig a magánba?
Gyorsan el fog repülni az a pár hónap majd meglátod! :)
Nagyon szorítok nektek!
Az a legfontosabb,hogy mindig pozitívak legyetek.
Ezt másként nem lehet :)
További ajánlott fórumok:
- Pécsi Meddőségi Központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?