A Sote I. mint meddőségi központ (beszélgetés)
De ari vagy! Köszi! 😁..igen..megyek hétfőn is.
Lánykád meggyógyult?
Igen jól csináltad! Nyugi 3-4 ampullát is fell lehet oldani 1 folyadékba.
A Klion és Betadin leszívás előtt fog kelleni ne aggódj fogsz papírt kapni mit mikor és hogyan. Hétfőn vérvétel és uh? Kezdek izgulni miattad is! 😉😊
Nah, megjártam a klinikát. Már be is adtam az első Menopur-t 😁
Csak.az nem tudom, hogy a Kliont neg a Betadint mikor kell használni. Vagy najd mondják?
Az Utrot azt gondolom csak beültikor
Conejo bocsi hogy férre vezettelek, de Erikára nem emlékeztemikor is volt tavaly a beültijük. Nagyon drukkolok neketek lányok és tényleg jó lenne ha valaki hozná az idei első jó híreket.
Kawabanya te mikor mész?
Én hallottam róla, van bizony...! Tb-s, beutalós.
A hormonokat rendbe teszi állítólag.
LeonaL!
Hajrá Neked is. Túl leszel ezen az átjárhatósági mizérián és végre dobsz egy 6-ost! Ugye? :))
sziasztok!
nekem ez már a 3. clostis hónapom. Jövőhét hétfőn megyek hycosy átjárhatóságira!!! Már úgy izgulok!!!!!!! és akkor elvileg szerda csüt környékén peteérés. Bízom abban, hogy császárkor lett vmi kis letapadás v ilyesmi, és akkor hátha sikerül!
Puszi mindenkinek!!!
Jó lenne már valami +++++!!!!! S35budapest óta nem is volt senkinek:(
Köszönöm az infókat.
Egyelőre én nem csináltatok meg semmit előre, majd megbeszéljük ott :)
15-én megyek.
A Doktornő lesz, a Prof pont nem lesz aznap.
Rimetta, Te mikor mész?
Sziaszok!
Verika_85 és Conejo,
Én is nemrég kértem időpontot a 2. lombikra, nekem azt mondták a telefonban, hogy semmit nem kell újracsinálni, csak ha eltelt 1 év az előző vizsgálat óta! Nekem csak a rákszűrést kell, se altatóorvost, se vérvételt. Megyek a 20. napon, ha nincs ciszta, indul a gona. Legalábbis, én telefonon megkérdeztem, mire számíthatok, és ezt mondták!
Hajrá Conejo! A vércsoport tuti nem kell.
Mikorra van időpontod?
Sziasztok!
Végre mi is felállunk a kispadról és belevetjük magunkat a 2-dik körbe.
Mi pont a 20-dik napon tudunk menni.
Tényleg újra kell az altatódokinak minden? Óbakker! Na, nem baj, megint végigjárom a kanosszát... de gondolom, vércsoport meghatározás már nem kell, csak sima vérkép-vizelet, nem? A vércsoportom nem tud változni :)
Nekem.a doki azt javasolta, hogy utána próbálkozzunk majd. Azt nem tudom pontosan arra gondolt-e, hogy akár már aznap.
De őszintén szólva a vizsgálat után nekem minden eszembe jutott volna csak az nem 🤤😁..fájdogált a hasam is, meg picit véreztem.
Sziasztok Lányok!
Jaj mióta szúrok nem tudok aludni. Hogy az izgalom okozza(amit annyira nem érzek), vagy a diéta, ami miatt annyi energiám van, hát nem tudom. De már hajnalban kuruttyolok minden nap.😟
Egész jól jött meg a mensim egyébként, 27.napra. mostanában 26-nál kevesebb naposak volrak a ciklusok. Biztos a szuri
További ajánlott fórumok:
- Pécsi Meddőségi Központ
- A budai Meddőségi Központba járunk
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Melyik meddőségi központot válasszam? Segítsetek!:)))))))
- Melyik a legjobb meddőségi központ és miért?
- Melyik a legjobb meddőségi központ?