Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » A Sote I. mint meddőségi központ fórum

A Sote I. mint meddőségi központ (beszélgetés)

5474. rony83
2018. febr. 9. 11:31
nekem volt nyáron laporoszkópos műtétem endo miatt, ott csináltak, de a prof még akar egy röntgeneset is, de ezt sajna csak a második konzultáción közölték :-( febr. 23-án megyek a Bajcsy kórházba a prof testvére csinálja, őt ajánlotta, és nagyon szimpi amúgy :-)
5473. v-erika85 (válaszként erre: 5472. - Aranymaszat87)
2018. febr. 9. 11:12
Szia. Az átjárhatóságit nem csinálják meg itt, azt neked kell intézni. És ha jól emlékszem csak a röntgenest fogadják el. De biztos van itt valaki, akinek friss az információja.
2018. febr. 9. 10:48

Sziasztok!

Új vagyok, és szeretnék tőletek segítséget kérni!

7.-én voltunk az első konzultáción, és megkaptuk a beutalókat a hormonsorra, és a párom vizsgálatára.

Az lenne a kérdésem, hogy az átjárhatósági elfogadják máshonnan, vagy itt csinálják azt is? Nekem még nem volt, és elfelejtettem a nagy izgalomban megkérdezni, mondani meg nem mondták. Előre is köszi a válaszokat! :)

5471. Kawabanya
2018. febr. 9. 04:14

Köszi Lányok az infókat!

Ma megyek megint kontrollra, bízom benne, hogy ma már tud a Prof. mondani konkrét dátumot, mert csak annyit tudok, hogy szépen érnek mindkét oldalon. Tudjátok! Vetkőz, nem kérdez, elköszön! 😁 Na de nincs is ezzel baj.És bízom benne, hogy nem ülök ott megint fél 2-ig. 🤤

5470. v-erika85
2018. febr. 8. 19:50

Conejo: Ez nagyon tuti amit apácskáról írtál: "addigra ő is megteszi, amit megkövetel a haza"

vagy megkövetel anya :DDD

Kawabanya: részletekbe menően úgy van, ahogy Conejo írta. Amikor én voltam ketten voltunk, az első csajszi 8-ra én fél 9-re voltam beírva. A papírra rá volt nekünk írva, hogy leszívás előtt már egy órával legyünk ott. Hát mit mondjak... 8-ig se Anna, se Katika nem volt.

Én is kíváncsi vagyok mikor mész leszívásra. Doki mondott bármit mennyi tüsző érik?

5469. Conejo (válaszként erre: 5465. - Kawabanya)
2018. febr. 8. 18:04

Azért nem olyan jó az, mert éhgyomorra kell menni és inni se ihatsz már ébredéstől, asszem max 1-2 kortyot. Azért ez elég nagy szenvedés volt nekem, főleg, hogy van egy enyhe IR-em.

+ infók a leszíváshoz: nekem tartották az időpontot, amikorra be voltunk hívva, kicsit előbb értünk oda, el tudtam még menni pisilni, az kell a műtét előtt.

Jó, ha van egy tisztasági eleve a bugyidban, vagy viszel be magaddal és öltözéskor teszed be, bár akkor még olyan kómás voltam, hogy nem is emlékszem, hogyan öltöztem fel :)

A műtét nem sok, aztán viszont fektetnek, és még utána a folyosón is várni kell. Ez kell, mert csak akkor engedhetnének el, ha jól vagy. Nekem csak dél körül vették ki a kanült és kb 1 körül jöttünk el.

Apácskát majd egyébként kb egyszerre hívják be Veled, csak ő a másik ajtón megy be, de a fektetőbe már bemehet veled (addigra ő is megteszi, amit megkövetelt a haza ;))

Hirtelen ennyi.

Mikor mész a leszívásra?

5468. Kawabanya (válaszként erre: 5466. - Bringa23)
2018. febr. 8. 15:39
Vidéki vagyok, itt egy Egészségházban.
5467. v-erika85 (válaszként erre: 5465. - Kawabanya)
2018. febr. 8. 14:09
Este megnézem neked, hogy nekünk hányra kellett menni.
5466. Bringa23 (válaszként erre: 5464. - Kawabanya)
2018. febr. 8. 13:19

Köszi!

Bromot én is szedek.

Megkérdezhetem hol voltál inzulint nézetni? Tudsz esetleg dokit ajánlani?

5465. Kawabanya (válaszként erre: 5462. - V-erika85)
2018. febr. 8. 13:15

Köszi Erika!

Akkor a délután nem is veszélyes..a reggel max. De hátha meg tudom beszélni, hogy 9-nél hamarabb ne kelljen odaérni.

Vagy ne legyek naív, hogy kívánságműsor 🤣🤣🤣

5464. Kawabanya (válaszként erre: 5463. - Bringa23)
2018. febr. 8. 13:13

Prolaktin tuti..nekem kell is Bromot szednem.

Inzulint én magánban nézettem.

5463. Bringa23
2018. febr. 8. 12:34

Köszi a választ lányok!

Ezek szerint minden vizsgálatot újra kell majd csináltatnunk, mert pont 1 évesek lesznek az eddigi leletek (vérvétel, sperma vizsgálat).

Mi másik helyen voltunk eddig, átjárhatósági vizsgálaton, és 3 sikertelen inszemen vagyunk túl, csak sajnos ott 1 év 2 hónap a TB-s lombik várólista, emiatt gondolkodunk a Soteben.

Azt nem tudjátok endokrinológiai szempontból is kérnek vizsgálatokat? Pl.: inzulinrezisztencia vizsgálat, vagy magas prolaktin ellenőrzése?

Ha ilyesmit külön kell, nem tudtok ajánlani egy rendes endokrinológust, aki oda is figyel az emberre?

5462. v-erika85 (válaszként erre: 5461. - Kawabanya)
2018. febr. 8. 11:10
Szia. Igazán nem a leszívásra kell sokat várni, hanem utána. Általában rögtön reggel van. De ugye attól is függ hányan vagytok, úgy fél óránként adják az időpontot leszívásra. Ha csak 2-en vagytok, akkor a "pihi" szobában pihentek úgy 1-1,5 órát ha jól emlékszem. Utána a folyosón is üldögélnetek kell még egy darabig. Szerintem mi délig tuti ott voltunk, de már nem emlékszem pontosan.
5461. Kawabanya
2018. febr. 8. 09:27
Csajok! Ha leszívásra kell menni, az hogy zajlik? Mikorra hívnak oda? Meddig kell feküdni, haladós? Vagy akár órákat is kell a sorunkra várni? 2 gyerek miatt kérdezem, még nem tudjuk hogy oldjuk meg Őket.
5460. v-erika85 (válaszként erre: 5459. - Kawabanya)
2018. febr. 8. 09:26
Úgy ám! :)
5459. Kawabanya (válaszként erre: 5457. - V-erika85)
2018. febr. 8. 06:01
Én ott ültem akkor a falnál a sarokban.(rövid bongyis haj)...negyed 2-ig 😁..Te meg a lift mellett a kettes széken. Ugye?
5458. v-erika85 (válaszként erre: 5454. - Bringa23)
2018. febr. 7. 17:01
Szia. Én 2016 decemberben voltam első konzin, januárban voltak a hormonvizsgálatok, a február-március eltelt az átjárhatóságival, sperma vizsgálattal, ekkor csináltattam meg az altatóorvoshoz szükséges vizsgálatokat is. És amikor ezek megvoltak április elején kezdtünk is. Szerintem mint előttem írták minden a vizsgálatok haladásától függ.
5457. v-erika85
2018. febr. 7. 16:47

Sziasztok! Múlt héten itt agyaltam, hogy vajon kell-e újabb hormonvizsgálat, ti mondtátok hogy nektek nem kellett, és tényleg nem. Amit nekem kértek az ugye a rákszűrés (alap), mindkettőnknek hepatitis, HIV, + nekem egy friss laboreredmény. Ahogy a doktornővel számoltunk úgy néz ki, hogy az altatóorvoshoz szükséges vizsgálatokat is megúszom, mert azok áprilisban járnak le, nekem meg úgy néz ki márciusban leszívás. Ha minden rendben, akkor február 26-án kezdünk.

Lányok! Esetleg találkozhattam ma valakivel? Olyan sokan voltak ma, a prof-nak is el kellett mennie, a doktornő meg negyed 1-ig műtőben volt. Én fél 10-től 2-ig várakoztam. Esetleg valaki?

5456. Conejo
2018. febr. 7. 09:18

Szerintem nem váratnak, a vizsgálatokat kell megcsinálni, azzal telik az idő.

Mi tavaly év elején jelentkeztünk az első alkalomra, június 1-jén derült ki, hogy lombik kell, de csak szeptemberben tudtunk kezdeni (nyáron nem kezdenek újat). Október közepén már megvolt a leszívás és a beültetés.

5455. Kawabanya (válaszként erre: 5454. - Bringa23)
2018. febr. 7. 09:07

Szia! Mi szeptemberben kezdtük, lassan leszívás.😁

Igen, van olyan hely ahol 1 év.

5454. Bringa23
2018. febr. 7. 08:52

Sziasztok!

Új vagyok itt. Segítséget szeretnék kérni abban, hogy Sote-n, TB-s alapon milyen hosszú a várólista a lombikra?

(Sikertelen inszemek után mennénk, de eddig más intézményben voltunk.)

Úgy hallottam máshol 1 év a várakozás :(

5453. asilka
2018. febr. 6. 12:33
Szaisztok! Én jól vagyok köszönöm :) Élvezem, hogy nem kell orvoshoz járni és végre élünk megint és úgy vagyunk együtt és akkor , amikor jól esik :)))) végül nem mentem egy orvosi vizsgálatra sem, nem is fogok. Azt hiszem, hogy nálam inkább lelki gát van..De most jól érzem magam, megyünk majd nyaralni és egyelőre gondolni sem akarok lombikra :)
5452. Kawabanya (válaszként erre: 5450. - LeonaL)
2018. febr. 6. 09:13

Szia! Ezek jó hírek!!!

Immunológia Zalaegerszegen, tb alapon,mindkettőtöknek sztem alapos.

5451. KittiKata
2018. febr. 6. 09:12

Sziasztok! Köszönöm nektek. Van itt akinek endoja van? Én nem értek hozzá de lenne kérdésem. Ezt minden orvos laporoszkópián felismeri? Vagy van kimondottan szaki?

LeonaL! Támogatom az ötletét dr nőnek, hogy minél több vizsgálatra elmenjetek, azt is tudom rengeteg pénz és idő.

Immunológus is van Tb re de nem tudom kire gondolsz.

5450. LeonaL
2018. febr. 6. 07:44

Sziasztok!! Eloszor is... Kittikata, nagyon sajnalom:(!!!!!!

En tegnap voltam atjarhatosagin, hycosy, eppen csak kicsit kelemetlen volt, de nem fajt egyatalan. Este sem volt verezgetes, fajdalom, semmi. Szerencsere. Aztan mind2 petevezetek atjarhato, rendben minden, ami tok jo. Biztam benne, h az lesz, h volt egy kis letapadas, de sikerult feloldani, es akkor minden ok, es akkor megvan a magyarazat miert nem sikerult, de akkor innentol hatha. De orulok persze!!!!

Amugy nagyon rendes volt a dr.no, meg mondta, h nekem lehetne aergia, ill. Immunologiai vizsgalat, hatha azzal v vmi, plusz a nyak sperma osszeferhetoseget is mondta.

Immunologus csak maganban van, nm tudjatok?

Amugy epp a vonaton ulok, megyek be tuszo nezesre a dr. Nohoz.

Puszi mindenkinek!!!

Kittikata sok erot kuldok neked, es mindannyiunknak.

5449. Conejo (válaszként erre: 5444. - Sz.Klaudia)
2018. febr. 6. 05:45

Klaudia, tök jól leírtad...

Ami kell az első konzultációra és valamennyire gyorsít, ha már megvan, ha van 1 évnél nem régebbi rákszűrésed és egy külsős spermavizsgálati eredmény. Mindent egyéb, ezzel összefüggő leletet fénymásolj le, és elveszik, majd ha kell.

És ne feledjétek, hogy nyár elején nem kezdenek bele a lombikba, nyári szünet van. Nekünk jún 1-jén volt meg az “ítélet”, hogy lombik kell, de csak szeptemberben tudtunk kezdeni.

Ettől még vágjatok bele, drukkolok!

5448. Conejo
2018. febr. 6. 05:40

Basszus, KittiKata!

Tényleg hittem, hogy Te elindítod a pozitív hullámot.

Nagyon sajnálom.

5447. KittiKata (válaszként erre: 5446. - Kawabanya)
2018. febr. 5. 23:10
Minden oké! Edzett vagyok. 😉
5446. Kawabanya
2018. febr. 5. 19:11
Kittikata! 😟..pedig úgy bíztam.Sajnálom. Jól vagy?
2018. febr. 5. 18:28
Bocsánat, rosszul írtam, Árokszállási doktornő nevét

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook