A pénisz mérete mennyire befolyásolja a hüvelyi orgazmust? (tudásbázis)
Én úgy tudom, még azon is vannak viták, hogy létezik-e egyáltalán hüvelyi orgazmus:):)
Ez csak vicc volt.
Szerintem egyébként nem a méret, hanem a megfelelő póz befolyásolja, elsősorban pedig a tapasztalat, nőnél, férfinél egyaránt:)
Pl. engem tökre nem érdekel a lányoknál a mellméret.(Ha pl 85, vagy 95 az ránézésre tök egyforma) És pedig mennyit tudnak vele foglalkozni!
A lányokat meg (remélem!) pont ennyire foglalkoztatja a péniszméret, mert ha 18cm vagy 20, a különbség gyakorlatilag nem sokat számít. És mégis, milyen kényes kérdés ez a fiúknál!
A "fizetős" lányok úgy meg tudták dícsérni a méreteimet.
A natúr lányok meg -igaz, egy anális akció után nem nevették ki a méreteket,dehát ódákat sem zengtek róla.
nos, nem kimondottan pénzért kaptam őket, de sokat vetett a latba.
Centimétereket nyertem vele!
:)
(Ez már vicc)
(Ugye, a hüvelyek között is van különbség...)
Mert én azt vettem észre magamon, hogy ha nagy volt és volt elég pénzem hozzá, akkor belefért!
És ha kicsi volt, de megintcsak volt pénzem, akkor nem volt gond.
De ha nem volt pénzem, akkor el sem jutottam odáig, hogy mekkorával rendelkezem...
A "pénisz" szó érdekes módon, kísértetiesen hasonlít a "pénz" szóhoz. Ezt a hirtelen eszembe jutott angol humort inkább nem fejtem ki itt részletesenmert ezzel sokakat megsértenék.
További ajánlott fórumok:
- Egy pasi észreveszi, ha a nő színleli az orgazmust?
- A vallásotok mennyire befolyásolja a mindennapi életeteket?
- Színleltél-e már orgazmust?
- A csúnya fogak mennyire befolyásolják az ismerkedést?
- A csikló ingerlése nélkül nő elérhet orgazmust? Érdekelne, ki hogy látja, ill. éli meg
- Szeretném már átélni a hüvelyi orgazmust..