A pénisz mérete mennyire befolyásolja a hüvelyi orgazmust? (tudásbázis)
Értelek. Lehet, hogy én vagyok a maradi ebben a témában, de nekem a házasság egy eskü, nemcsak egy papír. És lehet, hogy azért, hogy védjem magamat és a családomat a bizonytalanságtól, ezért törekszem biztonságra.
Ettől még lehet igaza Czeizel doktornak, csak olllyan nehéz ezt belátni...
ja, és ismerek abszolút monogámia-ellenes anyát, tehát nőt is. Hm.
Na, itt a péniszről volt szó, ne offoljak már ennyie :-))))
még szép hogy jól tartom magamat:)))
nem iszok, nem dohányzok, és max egy két kerty partyra szortíkozik az éjszakai életem:))))
mozgok:)) mi kell még több:????:)
érdekes hogy megváltozott a kép rólam:))
sebaj!
nem magamból indultam ki hanem nyitott füllle járok, és többek közt olvastam hazánk nagy,é s szinteegytlen genetikásnak írását, amiben leírja hogy ostoba találmány a házasság!
a szexuális vonzerő max 5 évig működik utánna van a megszokás.
persze lehet ezt félremygarázni, meg saját magunknak sem bevallani, de a névtelenül kitöltött és feldolgozott többezres részvételi arányra építő mindeki Endre bácsija azért nem hülye!
és én hiszek is neki!
ezt persze egy nő sosem fogja tolerálni, de ez a dolga hogy ne tolerálja!
egy nőneka biztonságra való törekvés a legfőbb kapocs. az utódok biztonségban tudása, maga mőgé állít mindent!
ezt pedig egy sabil kapcsolatban tudja elérni!
a csélcsap férfi sem szentírás, de akiben kicsit is több a tesztoszteron, az bizony megnéz más nőket is!
én sem csaltam meg a feleségemet 12 évig'!!!!!
amíg nős voltam!
Nem tudom.. szóval, biológiailag szükséglet egy férfinak, hogy szórja a magot. Igen, ezt értem. De ehhez hozzáadódik a társadalmi és erkölcsi elvárás, a hűség. Vagyis, hogy azért nem muszáj kikacsingatnia. :-) A nő félelme: és ha jobbat talál, és mégsem tér vissza? nem csa a szexben, hanem jobbat, általában véve? Szerintem magadból indultál ki, hogy visszatér, mert talán Te ezt tennéd. De van sok macho, aki nem. :-(
Ez volna a nyitott kapcsolat. De ez nem működik. én legalábbis még nem láttam rá JÓL működő példát...
ez jólesset lányok, több vagyok mint 33, habár az a krisztusi kor:)))
38 vagyok
mondjuk hozzáteszem az egészhez, hogy valamirevaló férfi sosem fogja engedni hogy a nő kielégületlenül fejezze be az aktust!
akár így ,akár úgy, de meg kell annak lennie:)))
a hüvelyi orgazmushos való ragszkodás pedig férfi szemszögből oktalan dolog.
ez egy férfit mindenképpen fruzstrál, ha egy nő csak arra törekszik. ekkor a férfi a háttérbe fog szorulni, és méginkább nem fog neki menni a dolog! nem az erekcióra gondolok, hanem hogy egy láthatóan arra töreksző nő pillantását feldolgozza!
a hüvelyi orgazmus tabutéma.
amiken sikerül az esküszik rá, akinek nem az úgyérzi hogy beteg, és természetessen a férfia bűnös amiért úgy nem tud elmenni.
nem kellene erre mindenképpen törekedni! egyéb kielégülési formákis avannak, és idővel jól összeszokott pároknál, ez jön magától!
kimutatták, hogy a házasság pl: ugyanannyira hat serkentőleh egy nő számára, mint aférfira lelombozólag!
a férfi feladata a fajfenntartás, és ezálltal szórnia magot:)))
a nőé a családalapítás, a gyereke nevelése, biztonságra való törekvés.
ha a nő házasságban él, az orgazmuskészsége meg 5-szöröződik míg a férfié felére csökken!
ezzel magyarázható, hogy idővel a nők mondjuk 10 év után, állandóan szexelénenk,,, a férfiak viszont nem.
ezt nem az unalom szüli, hanem a természet így allkotta meg a férfit!
erre mondják, hogy pár évente szabadságot kell adnia férfinek, hogy jól kitombolhassam agát, aztán vissaz fog térni!
a férfi mindíg vvisszatér!
mert az a családja!
ehhz viszont felvilágosult nők kellenek, akik ,megértuik hogy a férfi teljessen másképpen van bedrótozva mint a nő!
ezrét nem várható el, hogy maximálissan eleget tegyen egy nő minden óhajának, és mindez fordítva is igaz!
pedig ez így van!
élet tapasztalat!:)))
Hű. Naná. Még el is pirultam, pedig az már nagy szó... :-)
Ebben is van valami. Hogy akkor sokkal nagyobb tud lenni a hímvessző, ha nagyobb az élvezet, erre nem is gondoltam még így.
és még én vagyok otthon???
te sem panaszkodhatsz.....
az érzelem az első!
a második az hogy akarja mindkét fél,
a harmadik hogy nyugalom legyen.....
a negyedik hogy értelem legyen és ha mondjuk valami nem jó, azt egy szem rebbenésből megértse a másik.
az ötödik hogy behatolás után észrevegyük azt hogy mikor mi a jó!
ha ez megvan, csak utánna számít a méret!
a lényeg, amit sokan nem mondanak ki.
a szex közben egyrészt idővel síkosabbá válik a hüvely, másrészt bizonyos technikáktól tágul is.
bármennyire is izom az egész, az bizony tágul!
és innentől kell a technika, mert ami először csak csúszott, az immár síkossá vált, és nem " szorít" annyira............
na ekkor ekll a méret! hogy még mindíg elég erős legyen az inger a férfinek az erekció fenntartáséhoz! ha fenn tudja tartani, akkor akár centiket is nőhet a szex végére a pénisz, ezért mondják hogy gyakorlás, és használat során ez a férfi testrész is fejlődik!
elég kielégítő voltam:)))?????
Te is otthon vagy ám a témában, Kisapám ;-)
Egyetértek: mindenkinek meg KELLENE ismernie a saját testét, mielőtt máséval próbálkozik. A maszturbáció segít a testünk megismerésében. Csak ez is olyan tabutéma. ...
Summam summárum: Mi kell a psaitól? Méret, fifika, ötlet, technika és ki ne felejtsük érzelem... Megy az anélkül is, de más az egész, ha olyannal csinálod, akit szeretsz..
én férfiként azt mondanám, hogy a hüvelyi orgazmus, és a méret nem számít. együtt nem. a jó technika, és a méret igen!
de csak a méret az nem!
mondjuk ehhez a nőnek is kell ismernie a saját testét!
ez a válasz meg nekem esett jól:)!!!!!!!!
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
További ajánlott fórumok:
- Egy pasi észreveszi, ha a nő színleli az orgazmust?
- A vallásotok mennyire befolyásolja a mindennapi életeteket?
- Színleltél-e már orgazmust?
- A csúnya fogak mennyire befolyásolják az ismerkedést?
- A csikló ingerlése nélkül nő elérhet orgazmust? Érdekelne, ki hogy látja, ill. éli meg
- Szeretném már átélni a hüvelyi orgazmust..