A párom minél jobban erőlteti a szexet, annál inkább nem megy. Van ezzel még így valaki, (beszélgetés)
Totál egyet értek veled,minden pontban!
arról nem beszélve,hogy rengeteg faszi,elhanyagolja a nőnek az orális szexet!
A másik meg a hüvelyi orgazmus--azt hiszik a'la nature dugással minden nő elszáll!!!ugyan!!!
Ez így igaz,viszont gyerek mellett nem mindíg lehet ezt megoldani.Nem azt írom,hogy gyerek van és ilyenre már nincs mód.De sajnos vannak olyan helyzetek,amikor bárhogy is szeretnénk nem lehet...A férjem erre csak annyit szokott mondani,hogy érzik,hogy...az anyjukat...
Viszont,amikor nem lehet,és őrülten vágytok egymásra,az is egy különös ˝˝játék˝˝.De azért az én véleményem is az,hogy gyerek mögé bújni,csak kitérő.Míg terhes voltam,s utána is különösen figyeltem arra,hogy ne érezze úgy,hogy ő már nem számít.Hisz az,aki olyankor is csak a feleségét kívánja,bárhogy is néz ki,az a minimum,hogy boldoggá tedd.
Nekem azzal van bajom, amikor egy pasi jártatja a száját, hogy neki több nő kell, az "önfenntartási ösztöne" miatt; holott eggyel sem bír, de kettőt maszatol.
És lehet, hogy te nagyon jó vagy az ágyban, de eddigi tapasztalataim alapján a legtöbb pasi ezt hiszi magáról, aztán meg... Katasztrófa. És próbálom rávenni, hogy akkor most mit és hogyan, aztán legközelebb ugyanez az átlag, vagy átlag alatti lepedőakrobatika-de a pasi szentül meg van arról győződve, hogy ő aztán szexisten! Részletekbe nem megyek bele, mert elpirulok:P, de unom már, hogy a pasi nem csinál semmit, aztán még neki jár a szája, hogy ő megdugott engem.
Nekem nincs bajom a spontán szexszel, sőt! A sztorid 2.fele abszolút nem igaz rám. De nagyon sok az olyan pasi, akinek a szex csak a kis digi-dugit jelenti, és lehetőleg a lány legyen felül, mert ő lusta. De neki 2 nő kell! Hát, eszem megáll.
Speciel nem Neked, de ha már írtál válaszolok.
Kicsit hajlamosak vagytok a gyerekkel takarózni vagy egyéb dolgokkal ha a hímetek épp főzés közben kíván meg.Persze fontos a gyerekkel szemben a "magánügy" de mint lentebb leírtam, el kell vonulni fürdőszoba ,stb,stb és lerendezni egyéb módszerrel ha már a fergeteges szex nem kivitelezhető.
Csak tudnotok kell és persze tudjátok a f@sz feláll az ész megáll :)Minket irányit a dugási hajlam inkább ,ugyanakkor ti nők inkább romantikusabban szeretitek kivitelezni a szerelmeskedést nem pedig egy durr bele azonnal-al,amivel egyetértek.
Azért csak örülni kell ha a saját párotok annyi idő után is még mindig kívánatosnak talál.
:-),Nem azt írtam hogy élni egy fehérmájú nővel....csak egy sima dugásra vele lenni az erős kanosságot levezetni különösebb nyafogás nélkül"nekem ez rengeteg szex", mert ugye erről szól a topik.
A kérdésedre a válasz: tesztelj le :))
Amúgy meg egy nő legyen már kreatívabb, orálisan ,kézzel is kielégitheti a pasiját és dugnia sem kell :) nem beszélve a változatosságról aminek a pasi örülne lehet.Meddig tart megkérni arra hogy szeretne ha pl,a melleire v ha kézzel szeretne csinálni vagy simán vegye rá a kanos pasit hogy masztizzon neki nem? Ürit és egy ideig elvan ,nem kell félni hogy megint elakarja kapni.
Na de valóban a normális kapcsolatban ezek a dolgok nem egyoldaluak.A nőnek is jobban esne ha szeretkeznének nem pedig csak dugnák amikor a hímnek épp feláll.
Megértem mind a 2 felet :) Kompromisszumot kell kötni enny.
Aztán meg a fehérmájú nő dob titeket azzal az indokkal, hogy kevesek vagytok neki.
Jaj, minden pasi hangember?
Érdekes miket olvasok :))) panasz hogy kanos a pasi???!! Altalában a forditotja szokott lenni !
Hölgyem igazából örüljön neki hogy még ilyen kanos ,pár év és lehet ritkábban repül a denevér :)
Amúgy meg kiváncsi lennék mennyi ideig van nálatok előjáték??? orgazmusod mennyi szokott lenni egy aktus alatt.
Valszeg teljesen más a libidótok ,helyedbe én 1x,2x nekiesnék és kifacsarnám ,kizárt hogy egy pasi többet birjon mint egy nő (persze vannak kivételek),volt hogy nekem is könyörgött már nő hogy most azt érzi belehal ha nem hagyom abba,már nem birja :))
Szerintem nem nagy probléma hogy naponta többször megkiván!
Mi pasik olyan gyarlók vagyunk hogy ha otthon kevés előbb utóbb keresünk egy fehérmájú nőt akinek semmi nem elég.
:D
azért néha tudnak romantikusak lenni.
az enyém ma elárulta miért kell neki a szex, vagy mi a jó benne-persze én.
De a plusz izgalom abban van, ha tényleg durr bele.
nem kell neki előtte köröket tenni és ezt még pont velem tudja megtenni-akit szeret.
Talán ez a titka az örömlányoknak is, hogy miért van munkájuk és nem halt ki ez a dolog.
mert a pasik tényleg szeretnek a lényegre térni.
azt hiszem beletörődöm és nem akarom megváltoztatni és lebeszélni a mindennapszexről.
jó éjt!
még annyi-én megengedtem hogy néha "kihasználjon"
pl. ha reggel vagy este nagyon fáradt vagyok benne vagyok egy kis összebújásba, ne legyen sok dolgom,
és ne haragudjon meg ha nem megyek el nem benne van a hiba...nálunk ez működik, nem élem meg rosszul mert így is gyengéd meg figyelmes...
Jó éjszakát és jó ALVÁST mindenkinek, aki aludni akar persze.
Aki meg nem annak nagyon jó éjszakát.
Köszi a segítségeteket, tanácsaitokat.
Ha változás van megírom.
Sziasztok
Tényleg. Erre még nem is gondoltam. Arra már van szer, hogy múködjön a dolog náluk. Erre miért nincs valami visszafogó tabletta?
Amúgy multkor úgy megsértődött. Egyik ilyen alkalomkor azt mondtam neki: már ilyen korban már merevedési problémákkal küzd, nálad néha-néha nem lehetne egy ilyen apró kis problém?
Na azóta ezt hallgatom. Mindig mondja: jó tudom azt szeretnéd ha impotens lennék.
Én meg győzködöm, hogy nem impotens, csak néha-néha egy-egy aprócska kis merevedési probléma nem ártana.
Okos voltál. Látod, ösztönösen tudod a megoldást. Persze azért, ha Neked is ilyen jó, talán nem kellene egy hetet kihagynod. Néha elég lenne 1-1 nap.
Viszont a dicséretekkel bánj csínján. Ebből a férfinak csak az jön le, hogy ő egy szupermen, és így kell cselekednie. A dicséretnél is alkalmazd: a kevesebb néha több
Az hiszem én is megyek ALUDNI (!?), mert már halk kedves kis horkolást hallok az ágy felöl. Óvatosan odalopódzom és lassan lefekszem. De tuti felébred. Na hát ez van.
Nem baj, azért örüljünk hogy ilyenek. Próbálom úgy felfogni: inkább ilyen legyen, mint nőcsábász, és félrejáró. Aztán majd megoldóik a helyzet.
:)
nah erre kellene valami homeopátiás bogyó-kicsit belassítani őket:)
nem biztos van komplexusa.lehet hogy csak nagyon összepasszolnak és jó a szex-ezért akarja újra és újra átélni.
van olyan fiú ismerősöm akinek igazából van komplexusa-de ő nem párjával van, hanem sűrűn akarja de mindig mással.mert akkor úgy érzi, hogy a komplexusa már nincs is.
További ajánlott fórumok:
- Mikor kívánod legjobban a szexet?
- Miért éppen ovulációkor és menszi alatt kívánom leginkább a szexet?
- Hogy érzitek: a hasonló emberek találnak jobban egymásra, vagy inkább az ellentétek vonzzák egymást?
- Férfiaknak inkább a "hagyományos szex"vagy az orál tetszik/esik jobban?
- Vékonyabban miért kívánom jobban a szexet?
- 26 éves lány vagyok, utálom a szexet. Inkább maradok...