A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek? (beszélgetés)
Biztos én vagyok idealista, de ha nehéz egyébként is az élet, akkor épp egymásba kéne kapaszkodni, együtt küzdeni.
Nem is mondom milyen jövőképet látok :(((
Ez azért nem egészen így működik.
Elég megterhelő ebben a mai világban annyit dolgozni, amiből el lehet tartani egy négy gyerekes családot. Felőrli az embert, hogy nem jut egyről a kettőre és ez rányomja a bélyegét a viselkedésére is, hiszen testileg, lelkileg kimerült.
Munkát mindenképp keresek ma beadtam 5 helyre az önéletrajzomat.
A kézműveskedés eszembe sem jutott de megpróbálom :)
Az ikrek előtt 6,5 évet dolgoztam jelenleg 2 éve nem dolgozom :(
Sajnálom:(
Valószínű, hogy javulna a helyzet, ha többet tudnátok betenni a családi kasszába. Biztos nagyon frusztrálja. Bár inkább a megoldást kellene megkeresni, nem hisztiznie. Kérd meg hogy találjatok ki valami megoldást közösen.
Olvastam, hogy szeretsz kézműveskedni. Nem tudsz abból valami kis mellékes keresetre szert tenni?
Nem egyszerű helyzet. A párodnak elég gáz az a hozzáállása, hogy a nő dolga a gyerek.
Egyébként a jelek alapján arra gondolok - mivel ugye 4 gyerek van, tehát nem egy-két éve nem dolgozol, és anyagi nehézségek adódhattak - hogy a párodnak elege lett az egészből, és van egy harmadik (egy nő) a háttérben.
Remélem, nincs igazam... de a jelek arra utalnak...
Ha tudsz, keress mindenképpen munkát.
Ugye anyagi nehézségeitek vannak? Általában az nagyon ki tudja borítani az embereket, szerintem a férjedet is az tette ilyen ellenségessé, azért akarja, hogy dolgoz és vágja a fejedhez, hogy ő tart el.
Az állami bölcsibe is be lehet jutni, ha van munkád, vagy szándéknyilatkozatot tudsz szerezni, hogy alkalmazni fognak. Nem biztos, de legalábbis nem lehetetlen.
Nem szeret. Önző p.cs.
Nem hiszem hogy hirtelen lett ilyen, csak nem figyeltél a jelekre. Rosszul választottál. Sajnálom :(
Ez az ember nem "pár"... tulajdonképpen 5 gyereked van.
Ne félj, az esetleges vitaminhiány miatt nem haldoklik, csak férfi.
Nem feleségnek tekint, hanem házvezetônônek.
További ajánlott fórumok:
- Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek?
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- Mit tegyek?A fiam közölte"hülye "nem tud semmit megtanulni, így nem is tanul többet.
- Megváltozott a pénz hatására. Mit tegyek? Elszórakozza a pénzét, mostanában többet iszik és alig találkozunk
- A spirálom többet árt, mint használ?! Mit tegyek?