A párom a volt barátnőjét nem akarja kitörölni az iwiwjéről... (beszélgetés)
Én még mindig kitartok amellett,hogy a lányé a nagyobb felelősség.Szerintem nagyon sokan találkoztunk már azzal a mondattal,hogy:"majd vigyázok" Én erre mondtam egyszer azt hogy:"oké,de ha teherbeejtesz,akkor lesz egy gyerekünk."
Na onnantól kezdve soha nem volt probléma...
Nem csak gyógyszer és gumi van baba ellen!!!
Pesszárium, Hüvelykúp, hüvelytabletta, hüvelybe helyezhető szivacs illetve krém !!!
Aki szült annak van spirál,illetve lehet sterilizálni magukat aki nem akar több gyereket!!!!
Én 20 éves koromig szedtem gyógyszert, aztán leálltam vele, elegem lett. Mondtam páromnak, vagy gumi, vagy szedjen ő gyógyszert. Maradt a gumi. Én rettegek, nehogy teherbe essek (pedig 23 vagyok, házas, és van lakásunk), így nincs potyázás. Vagy gumi, vagy nincs szex, ilyen egyszerű a dolog.
Nincs az a szenvedély, ami elterelhetné a figyelmem a védekezésről, tisztában vagyok a következményeivel...
Ez egy tipikusn hímsoviniszta kijelentés!!
(remélem, jól írtam le)
Már miért is csak a nő dolga lenne a védekezés?!
Az egy dolog, hogy mi isszuk meg a levét,ha teherbe esünk, de ha a pasi szexelni akar, igenis, hogy egész nyugodtan védekezhet(ne ) ő is!!
Na megint kezdünk eltérni a témától!!!
Nem szónokolni akarok de gyerek vagy még egy érett kapcsolathoz,ami ráadásul egy babával még nehezebb lesz!Te életed,te döntésed volt minden!!!
Sok sikert a babátokhoz,legyen egészséges azt kívánom!
Pedig igen is a nő dolga a védekezés!!!Ugyan is mi hordjuk ki azt a gyermeket és nem a férfi!!!
Ebben a férfi partner lehet,hogy segít megvenni amire éppen szükségük van!!!21 században vagyunk sokféle fogamzásgátló létezik,nem csak gyógyszer!
ne felejtsük el: a pasi 25 éves!!! ő már csak meg tud venni akár tablettát a lánynak, akár óvszert.
( én óvszer párti vagyok, sok minden mástól is megvéd. )
Sziasztok!
Szerintem ez még nem akkora probléma ha nem akarja törölni. Biztos vannak szép emlékei a kapcsolatukból, amitől nem kell megszabadulnia és nem kell megszakítania az ismeretséget az exével. Szerintem ez normális dolog. Persze ha már levelezgetnek és a leveleknek a tartalma sem merül ki abban, hogy "hogy vagy?", akkor már talán lehet aggódni.
Én is ezt akartam kérdezni. Miért kellene kitörölnie?
Ez szerintem olyan gyerekes dolog, de mint kiderült a fórumindító is az még...
További ajánlott fórumok:
- Létezik olyan pasi, aki nem csalja meg a barátnőjét/élettársát/feleségét?
- Tetszik egy pasi, akinek barátnője van... mit tegyek?
- Mit szólnátok, ha a fiatoknak soha nem lenne barátnője?
- Hogy van valakinek mindenhonnan barátnője?
- Megcsalásnak számít-e, ha korábbi barátnőjével levelezget a pasim a facebookon?
- Anyám barátnője a barátnőm