Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » A macskatartás titkai fórum

A macskatartás titkai (beszélgetés)

A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.

❮❮ ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... ❯❯
1005. zena01 (válaszként erre: 999. - 8fc8629034)
2007. aug. 8. 20:02
Én ugyanígy jártam a második szomszédommal. Megmérgezte a cicámat, kikezeltem, utána kapott egy nagyobb adag dózist. Abba elpusztult. Ő volt a legkedvesebb cicám. Na akkor mondtam a szomszédra mindent, a legenyhébb az volt, hogy dögöljön meg. Be is jött. Pár hónap múlva rákban. Soha nem bántok senkit, de az én macskáimat is hagyja mindenki békén!!!!!!!!!! Különben a környék macskáit rendszeresen elpusztítota. Csak azt kapta, amit érdemelt.
1004. zena01 (válaszként erre: 1003. - Frodo 21)
2007. aug. 8. 19:56
Lehet, hogy érzi a tavaszt. A lánymacskák szoktak így csinálni. Nem tudom a tiéd fiú, vagy lány?
1003. Frodo 21
2007. aug. 4. 01:33

Sziasztok

Kb. 6 honapos a cicám és néha nagyon furán viselkedik!Fel le rohangál a lakásban és közben furán nyávog mintha fájna neki valamilye aztán egyik pillanatról a másikra abba hagyja!Lehet hogy elérte az ivarérett kort és ezért csinálja???

Nagyon aranyos és édes amikor ALSZIK!Amikor fent van mintha megvadulna és folyton harap meg karmol!Ha jön hozzánk valaki akkor nagyon kell rá figyelni hogy nehogy rátámadjon az illetöre!

Ja és amikor valaki csönget ugy ugrik mintha valami házörző lenne!Ugye nincs semmi baja amiért igy viselkedik?

1002. leona78 (válaszként erre: 1001. - Fcf0c655e6)
2007. aug. 3. 16:05

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ez nagyon jó hír,nagyon,nagyon örülök.

Nagyon nagy szerencse,hogy időben észrevetted,így hamar megkapta Pepi cicád az ellenmérget.

Mihamarabbi gyógyulást.

2007. aug. 3. 03:40

Most tettem le a kagylot,az allatorvos telefonalt, hogy Pepi cica jol bevacsorazott!

Hat ez jo hir,jaj de orulok neki!

Ha az etvagya visszajott, az mar jo jel!.)))))

1000. fcf0c655e6 (válaszként erre: 999. - 8fc8629034)
2007. aug. 3. 03:33

Hat, a halottakrol jot,vagy semmit! Nagyon sajnalom azt, ami a cicaddal tortent. Mennyi fajdalmat kellett elviselnie!.(((

A szomszed nenit valoszinu az Isten buntette meg valahogy. En meg hiszek a regi mondasban, miszerint: "egyszer mindenert fizetni kell!"

O fizetett.

Egyebkent a Pepi cicam sokkal jobban van mar, ma is bent voltam latogatni a Pupi cicaval egyutt, es a doki szerint mar (talan) holnap hazajohet.

A rendorseg meg keresi az illetot, aki ezt csinalta, nem is annyira a cicok miatt, hanem, mert nyilvan ennek az embernek mentalis problemaja van, es ki tudja?talan tobbre is kepes lesz kesobb. Peldaul embert olni, amire mar volt pelda a tortenelemben.

A cicamat fagyallo folyadekkal itattak meg( a cicak szeretik az izet), es szerencse, hogy idoben eszrevettem, es a cica azonnal megkapta az ellenmerget. Mindez 10 perc alatt tortent. Jo, hogy az allatkorhaz kozel van, mindossze 2-3 perc kocsival.

Egyenlore ennyit tudok mondani,meglatjuk, hogy az orvos hogyan dont holnap,marad Pepi meg bent, vagy hazajohet?

Hogy rohadna meg minden ember, aki ilyet kepes csinalni!!!!!!!!!!!

Elnezest, nagyon kiboritott az eset!

Sziasztok..)))

999. 8fc8629034 (válaszként erre: 996. - Fcf0c655e6)
2007. aug. 2. 20:22

Sajnálom a cicukát és én is remélem helyre jön. De biztos tudod sajna sok ember van aki bántja acicákat.Egyszer volt egy gyönyörű ,okos cicám. Egyik reggel égtelen nyávogásra keltünk a párommal. Kimegyek és látom hogy a cicu ott reszket és nyávog a 10 fokban és gőzölög.a bőre. Igen csak a bőre jóformán mert sajna a szőre egyben rá volt ragadva. Hát elkapott a harci ideg. Legszívesebben ordítani tudtam volna a látott fájdalomtól. Az én drágaságom ott állt leöntve forró zsíros mosogató vízzel és szerencsétlennek olyan fájdalmai voltak hogy csak na. Szegény még három napig élt aztán anyu keze között elpusztult. Igaz nem szabad átkozódni mert visszaüt de én akkor kiadtam magamból apait-anyait és elmondtam a magamét á-z-ig. Hát lehet hogy meg volt a tettes mert egy idő után a szomszéd nénin kiderült hogy mindene rákos-áttétes. Egy hónap és meghalt. utánna tudtam meg a másik szomszéd nénitől hogy ez a jó indulatú nénike öntötte le mérgében mert haragudott rá hogy nyávog neki mert ő halat pucolt!

Erről ennyit.Még jó hogy van a cicuról kép mert így legalább néha megnézem és eszembe jut az én egyik erős cicám.!!!

998. leona78 (válaszként erre: 996. - Fcf0c655e6)
2007. aug. 2. 19:37

Szióka!:)

:(((((Nagyon sajnálom,ami a Pepi cicáddal történt,szerencse,hogy időben észrevetted.

Teljes mértékben egyetértek veled,megvetem az olyanokat,akik védtelen állatokat bántanak.

Remélem Pepi cicád hamarosan meggyógyul,jobbulást neki.

997. fcf0c655e6 (válaszként erre: 995. - 8fc8629034)
2007. aug. 2. 04:32
Ecettel....
2007. aug. 2. 03:44

Valaki megmergezte a Pepi cicamat ket napja. Hogy ki volt, sejtem, de nem tudom biztosan. A cica a korhazban van, ugy nez ki, hogy tuleli, mert idoben eszrevettem, hogy valami baj van vele.

Hogy lehet valaki olyan rohadt, szemet,hogy kepes bantani egy vedtelen allatot????

Kar,hogy a velemenyem roluk nem turi a nyomdafesteket, kulonben kifejtettem volna a velemenyem azokrol a szemet, rohadek szar emberekrol, akik kepesek egy vedtelen allattal ilyet csinalni!!!!!

Hogy dogoljenek meg!!!

Remelem, a cicam megmarad.

Uzenem minden macskagyulolo egyennek, hogy a megoldas nem az, hogy megoljuk azt az allatot, akit valaki(k) szeret vagy szeretnek.

Gondolj bele, te szemet, hogy talan az a cica volt az, akit igazan szeretett a gazdaja, es ha elveszed tole, a sajat nyugalmad erdekeben, akkor egy rohadt onzo, szemet alak vagy!

Kivanom neked, hogy soha ne erezd a szeretetet, amit egy allat tud adni!

Mert ok sokszor tobbet adnak,mint az embertarsaink. Mert szeretnek akkor is, ha csunya vagy, ha faradt vagy, ha rossz napod volt, mig az un. tarsaink kritizalnak mindenert.

Es most megyek, meglatogatni a cicamat, remelem,hogy tuleli, es uzenem minden macskagyulolo egyennek,hogy gondolkozzek el;lehet, ha elerik a 80.ik evuket, nem lesz mas,csak egy cica, aki enyhiteni fogja a maganyossagukat.

Es azt is remelem, hogy ezeknek az erzelem nelkuli embereknek meg egy cica sem lesz, aki enyhitene a maganyossagukat!

Szemetek!!!!!!!

2007. aug. 1. 09:30
Nagyon szeretem a cicánkat. velünk van már 14 éve vagy 15. Jó rég óta. De most meg mondom őszintén az agyamra megy mert minden hová pisil és ki sem lehet takarítani. Mi tévő legyek hogy szegény ne az udvaron végezze és mivel lehet maradéktalanul eltávolítani a macska pisit?
994. zsütyi
2007. aug. 1. 09:26
Szegény cica elpusztult. Nem a hasmenéstől, elütötte egy autó. De köszönöm annak aki írt, a segítséget!
993. leona78
2007. júl. 30. 22:22

Sziasztok!:))Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Egy nagyon aranyos klippet találtam,érdemes megnézni :DDDDD

[link]

992. Mandula71 (válaszként erre: 988. - Zsütyi)
2007. júl. 23. 22:31

Nincs ilyen "betegség"!:-)

A cicának a száraztáptól is lehet hasmenése. Mitől vagy biztos benne, hogy a cica nem férges? Attól, hogy a bélsárban te szabad szemmel nem látod, bizony még lehet. Én elsősorban diétáztatnám a cicát és féreghajtót adnék, bár mivel igen pici cicáról van szó, nem ártana egy állatorvosi vizsgálat. Az állat ugyanis annyira kicsi, hogy a hasmenés miatt nagyon gyorsan kiszáradhat, így minél hamarabb ki kellene deríteni az okot.

991. zena01 (válaszként erre: 988. - Zsütyi)
2007. júl. 23. 21:26
Nekem volt egy cicám, akinek mindig hasmenése volt. Nem tudtuk, hogy miért. Télen viszont 12 kilósra hízott. Gyönyörű macsek volt.
990. zsütyi (válaszként erre: 989. - Emagdi)
2007. júl. 23. 14:28

Lehet, mert kinn alszik. Ott akár mást is ehetett.

Azért ha a kutya ártana neki, gondolom csak nem hagyná magát. Igaz, néha hangosan nyávog mikor a kutya dögönyözi de nem megy el.

Azért köszönöm a tanácsot.

989. emagdi (válaszként erre: 988. - Zsütyi)
2007. júl. 23. 14:25

passz. fogalmam sincs. :(((

nem lehet, hogy valamit mégis összeevett? (úgy hogy nem láttátok)

988. zsütyi (válaszként erre: 987. - Emagdi)
2007. júl. 23. 14:20

Nem kapott tejet.

Apámék szerint "elfostosodott" mert a kutyánk sokat dögönyözi. De a cica nem menekül el tőle. Nem tudom tényleg van e ilyen "betegség"?

987. emagdi (válaszként erre: 986. - Zsütyi)
2007. júl. 23. 14:11

nem lehet, hogy tejet adtatok neki?

az általában hasmenést okoz a kiscicáknál.

ha csak száraztápot eszik és vizet iszik, akkor nem mehet a hasa elvileg. ha nem múlik el neki, vigyétek el a dokihoz!

jobbulást!

986. zsütyi
2007. júl. 23. 13:54
3 hónapos kiscicánknak megy a hasa. Nem férges. Száraztápot eszik. Mit tehetnék hogy elmúljon a hasmenés?
985. leona78 (válaszként erre: 984. - Leona78)
2007. júl. 22. 21:00
Javítás:Álmos cicó. :)))
984. leona78 (válaszként erre: 983. - Jjhmarta)
2007. júl. 22. 20:59

Szióka!:)

Nagyon aranyos a cicód,hasonlít az én Állmos cicómra.

2007. júl. 20. 07:50

Nekem a mostani a 2.-ik cicám . régen volt egy gyönyörű kandurom 7 évet élt, sajnos veseköve volt és nem birta ki a mütétet. Hetekig sírattam.

Most egy lány cicám van 6,5 éves. Nagyon önfejü de aranyos cica. Van pár kép fenn a képeslapok közöt a kiscsajról.

982. leona78
2007. júl. 19. 23:43

Sziasztok!

:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Sajna valaki "elvitte" a cicóimat,úgyhogy mostmár csak ezek a képek maradtak róluk.

A képek 1 nappal azelőtt készűltek,mielőtt eltűntek volna.

Nagyon szomorú vagyok,napokig kerestem őket,a mamája azóta is keresi őket.

Közülük a sárga előtte való nap már dorombolt,mintha érezte volna,hogy többet nem fog tudni kedveskedni nekem...

Csak abban remékenykedem,hogy nagyon jó helyre kerűltek.

981. zena01 (válaszként erre: 975. - Leona78)
2007. júl. 19. 13:19
Nagyon cukik! Kicsi szőrmókok.
980. leona78 (válaszként erre: 978. - 4726e582cf)
2007. júl. 15. 22:11
Szegény kutyusod... DDDD
979. leona78 (válaszként erre: 977. - Emagdi)
2007. júl. 15. 22:10
Szia emagdi!Köszike!:)
978. 4726e582cf (válaszként erre: 975. - Leona78)
2007. júl. 15. 07:48
Nagyon édesek :))))))) - tudod kell mind :))))))), csak mit szólna hozzájuk a mostani macskám... kérdés :-I, meg szegény kuty... újabb terorizálók. Szegény...
977. emagdi (válaszként erre: 976. - Leona78)
2007. júl. 15. 07:46
jajj de édik!!!!!!!
976. leona78
2007. júl. 15. 00:01
Mostmár rendesen jelennek meg:)))
❮❮ ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook