A lélek terhei kihatnak életünkre (beszélgetés)
Az az ember aki köztözve van, annak a cselekedetei befolyásolva vannak.
Ez köztudott.
Én azt javasoltam, hogy tegye rendbe a dolgokat, avval az emberrel akivel szemben helytelenűl cselekedett: magyarul nézzen szembe a cselekedetével+kérjen bocsánatot és rendezze az illetővel a dolgot..és legyen "szellemi értelemben" szabad a döntéseiben..
Ezt tanácsoltam.Se többet, se kevesebbett..
ui: én max. egy emvbernek tanácsolhatok, aki vagy elgondolkozik és cselekszik, vagy nem. De senkit nem fogok befolyásolni.
Annak idején velem is ezt tették-javasoltak valamit, és rajtam állt, hogy elindulok, vagy maradok a "babérjaimon" és keresem a miértek tömkelegét..
Ja így már érthető, hogy miért magyarázod be ide, amikor semmi ilyet nem írt a fórumindító.
Magam részéről én inkább az ő véleményére lennék kíváncsi a hozzászólások alapján.
Hittéríteni meg indíts magadnak egy másik fórumot.
Az ezót(kötés+sexualmágia) azok használják, akik pontosan tisztában vannak avval, hogy normál tisztességes módón sosem győznének, sosem kapnának valódi szivből jővő érzéseket..
Ez köztudott mindenki előtt aki már kijött ilyen dolgokból..
Nem tom. Az biztos, nem vágnék bele ilyesmibe - ezo -. Szerintem akkoris gyenge lelkű, akaratú.S baja van az önismerettel is.A Tudáshoz értelem kell, ami nem = az ésszel.Ha meg valóban léteznek ilyen gonosz erőkkel rendelkező személyek, akkor rengetegen vannak veszélyben.
Az indító bűnt követett el- becsapás...- az első ellen. Neki kell lépnie.Ezo nélkül!!
Számomra sosem erős az az ember, aki tudásfölényében mást leigáz..és tönkre próbál tenni.
Mert rendszerint kiderül az ilyen emberről, hogy ha egy vele egy szinten lévő emberkével kerül "harcba", akkor a lehető leggyávább módra próbál más mögé bújni...
:DD
Ezt bebuktad.Ismét:)
Akkor először volt helyes a gondolatmenetem. Gyenge a legény, s a 2.nőci erősebb.De a 2.nőcit a vágy vitte. A győzni akarás, a tiltott gyümi.
Én aztán nem adnám könnyen a férjem :)
Nekem van megfelelő telefon- és msn partnerem, köszi:)
Elég válogatós vagyok:)
Lépek is innen, meghagyom neked a terepet a Gonosszal és egyéb ezo- s dolgokkal való tárgyalásra:DDDDDD
Sosem voltam nyálas:) csak nem sikerült behúznod a csőbe:DD ezért ne dühöng-előfordul az ilyen.
De ha gondolod az egész privátot bemásolom ha kell.. aztán a nagyközönség döntse el, hogy "mennyire volt nyálas".
Nekem nincs szégyelni valóm:)
ui: mig te engem köpködtél, én még mindig nem szóltam rád egyetlen rossz és vulgáris szót se:)
üdv:)
100% hogy nem a vágy vitte...
Különben fel sem jöttem volna erre a topikra...
Nagyon sok ilyen dolgokkal elcseszett életet láttam...
Az előző reakciód szívből jött, a mostani ismét szinház...
Az előző jobban tetszett...