A lélek terhei kihatnak életünkre (beszélgetés)
Inkább nézd az Ezelt...
Na cupp..
A röhej az az amit te csinálsz itt.
És ha nem lenne telitalálatom, akkor nem erölködnél ismét ennyire:)
Erről ennyit..
ui: lepereg a szöveged rólam..
Csak ott a hiba hogy sületlenségekkel akarod etetni az embereket és olyat is belemagyarázol mindenbe, aminek semmi köze nincs hozzá... :DDD Miért is? :D
Ennek a pasasnak nincsen rabigája, csupán rájött mit tett, és tessék viselje a következményt! Ennyi az egész... :))) De te már mindent belemagyarázol, mert arra használsz fel minden témát hogy gyalázhasd az ezotériát, spiritizmust stb... :) Szóval erről kéne kicsit lekattannod és nem bekattannod! :DDDD És légyszi ne hidd már azt magadról hogy te vagy a megváltó, mert ez már tényleg röhej.... :DDD
Sosem a stílus számit, hanem mindig a végeredmény...:)
és ha valakinek sikerül a rabigát levetnie, ezáltal boldog lesz-nekem már megérte...:)
Ha 1 ember akkor egy, ha 100 akkor 100.
cupp
Biztosan mindenki díjazni fogja a stílusod... :DDD
Én csak azt várnám hogy nem hülyeségeket beszélnél végre, de az soha nem jön el, ugye? :D Pihenj egy kicsit, rád fér! :)))
Szia!
Átérzem a helyzeted, mely valóban nem egyszerű. Nehéz lehet nélküle igaz? Tudod, mindig azután döbbenünk rá mekkora kincset, mekkora ajándékot kaptunk az élettől, miután elvesztettük és borzalmasan fáj a hiánya.
Addig nem tudjuk értékelni igazán..csak miután nincs.
Ha még mindig szereted Őt, akkor keresd fel és beszéljétek meg a dolgokat. Érdemes lenne megpróbálni. Írj neki levelet, melyben őszintén elmondod az érzelmeidet iránta, és hogy mennyire sajnálod a történteket. Kérj tőle bocsánatot. Próbáld meg szívhez szólóan és őszintén megírni azt a levelet és reménykedj, hogy megbocsájt.
Nehéz teher a válladon és az is marad, ha nem tudod megbocsájtani magadnak. Próbáld meg, mert az önmarcangolás, a rágódás egy idő után a lelkedet kikészíti és ennek következtében a testben is megjelennek a tünetek. Hidd el, tapasztalatból m ondom.
Kitartást és sok erőt kívánok Neked! Légy erős és kitartó, hátha sikerül megmentened a kapcsolatot.
Szervusz, és szép napot kívánok.
A hazugságaidat most már be lehet fejezned....
Meg az utánam való koslatásodat...
Nem igaz hogy mindenütt ott van ez a nem norma.......
Tatjana! Jó lenne ha nem vezetnéd félre az embereket minden szavaddal! És jó lenne ha az "ezos" dolgokat hanyagolnád, mivel neked fogalmad sincs mi tartozik "alá". Mert te csak azt fújod hogy mások azzal igáznak le mást meg mit tudom én...pedig egyáltalán nem ártó dolog, az meg hogy ki milyen ember nem attól függ hogy miben van otthon, ugyanis akik a bibliát nyálazzák sem mind a megtestesült szeretet és elég sok a rosszindulatú...de neked ezt tudnod kéne...
Szóval legalább tájékozódj mielőtt arcoskodol! Kösz!
Nincs kedved reagálni? Engem érdekel hogy mi van! Érdekel hogy lépsz vagy sem!
Nem ismerlek, így a személyed miatt nem tud érdekelni, de a helyzet miatt igen.
Lépsz valamit?
Nem baj legalább olvastál egy kis sületlenséget is...
Aztán sosem tudhatod, hogy nem-e szintiszta igaz amit irok...
itt befejeztem
:DDDD
Minden esetre minden jót neked:)
S még Bólogató János:D :D Na, nekem nem kellene.
Na, nyugim van, férjem mozgás képes:)
Egyet mondok-kettő lesz belőle:DD
Mi jellemző egy marionett figurára?Csak magadnak-nekem nem kell, én tudom:)
Nem. A mezei külsős befolyásnak hosszabb időre van szüksége ahhoz, hogy valameddig-de nem ilyen mélységbe eljusson.
Egy ember igy ilyen gyorsan nem tud kivetkőzni önmagából, csak az aki kötözve van...
Sajnos létezik, és "virtágzik"...a románoknál meg végképp, a magyarok csak kullognak mögöttük...
Amikor egyik pillanatról a másikra pl. idegenként néz rád.
Amikor olyan dolgokat cselekszik, ami régen az értékrendjével összeférhetetlen volt, és ott is a legalja...
Magyarul: egy addig értelmes, érzelmes ember, úgy viselkedik veled mint egy utsó senkivel pl. Egyik napról a másikra..amikor ellenségként tekint rád-holott az előző nap még minden rendbe volt..
Sorolhatnám..