A lélek terhei kihatnak életünkre (beszélgetés)
Ez az előadás téged minősit.Én itt befejeztem a veled való mindennemű kommunikációt...
Jobbulást neked..
ui: azért arra figyelhetnél, hogy ne csak seregetőnek használjon a barátnőd:DD
Nem az igazat írtam? :DDDD Hát ez érdekes... :DDDD
Tudod ok és okozat... :) Mit írtál egy fórumon nekem? Tudom hogy nehezedre esik, de gondolkozz... Sőt, ne csak azon, hanem azon is hogy hogyan beszéltél mindenkivel mielőtt kitiltottak téged! Az után ne várd el hogy úgy beszéljek veled mint egy emberi lénnyel, miután játszod a szentet meg a tisztelettudót, aztán bevágsz nekem fórumra egy olyat.... Másokat meg lenézel, gyanúsítgatsz minden létező embert aki nem ért veled egyet...stb....
Rólad ennyit szentfazék, járasd csak le magad, ahhoz értesz! :DDD
Akkor ezt megbeszéltük:DDDD
Legközelebb az igazat ird:) úgy érdemes:)
Másodiknak meg ezt:
Kinek: ang., 2011-04-15 12:58
Téma:
--------------------------------------------------------------------------------
Üzenet: Ja és most szólók:
Az első vulgaritásod után olvasatlanul törlöm a privijeidet:)
Ki nem állhatom, hogy ha valakinek a mocsok ömlik ki a szájából..legyen akár ffi akár nő..nálam az nem pálya..
üdv:)
Minek utána is az egyik itt topikoló megkért, hogy ne romboljunk topikot, ez miatt irtam elsőre ezt:
Kinek: ang., 2011-04-15 12:57
Téma:
--------------------------------------------------------------------------------
Üzenet: Valami intelligensebbet, jobbat, érdekfeszítőbb választ vártam...
Sajna ismét hoztad a szintedet...
Figyi, a bányászbéka szintnél van ám feljebb:DDDDD kukucskálj csak kifelé, meglásd szép az amit látni fogsz:DD
cupp-cupp
Ja, csak még egy utolsót...
Tatjana írt privit és sértegetni próbál, de ő már nem olvassa el az üzeneteimet ha írok neki ezt közölte is.... :DDD Szóval...
Tatjana! Ne erőlködj, erőlködni a wc-n kell! :DDD
További jó legelészést barika! :DDD
Aha, hát ők biztosan nem wiccások voltak, mert ha elolvastad volna amit bemásoltam róla, akkor látnád te birka! :DDD Sötétített szemüveggel könnyű az ürességedet szétkürtölni, mivel azt sem veszed észre hogy mi történik.... :DDDD De ez a te bajod, majd ha reptetnek innen megint, majd gondolkozz el azokon amiket mondtak mások...bár a gondolkodás neked luxus.... :DDD
Elmebajos vagy... :DDD Nem nyitottam olyan topicot úgyhogy benyaltad! :DDDD
Már hiányoltalak:DDDDD
Ezt a szöveget azoknak az ex wiccásoknak nyomd, akik hanyatt-homlok megtértek, miután kiderült, hogy kinek "szolgáltak"...
Nekik-nekem ne:)
Cupp..
ui: a woodoo babás topikod kellemes és végtelen mosolygós pillanatokat okozott számomra.Ezúton is köszike:DDD
Megértem hogy, hogy aki itt fórumot indít az kaphat hideget vagy meleget, de miért kell leírni azt, amit már 100 hozászolásban leírtál újra és újra! Aki megértette, az érti. Aki nem, az 101x-re sem fogja, mert sz...ik rá, nem érdekli!
Hozzásszóltál, amivel tudtál, hurrá!
Engem az érdekelne, hogy ő mit gondol!
Nyíss a belső harcaidnak is egy r...dt fórumot, aztán többezer hozzásszólást intézhetsz azokhoz, akiket érdekel!
Vagy ne haragudj, de ülj be egy szobába és mondogasd magadnak ugyanazt!!
+ a szerelmi kötés létét nem kéne tagadni-mert igen hülyének fogsz tünni mások előtt.Főleg azok előtt, akiket tönkre tettek ilyen dolgokkal..
+akkor amikor a csapból is már az ezo folyik, és boldog-boldogtalant próbálnak az effajta technikák tömkelegére bírni/buzditani...
Az tagadja egyébiránt a létezését igy, ahogy te teszed (és nem negyvenegy) aki már tette, és "vaj van afüle mögött".
Az igen-mert annak érdekében áll.
Mint aki hazudik, annak érdekében áll hazudni-főleg akkor ha az igazat is mondhatná..
Velem van nyűgöd-őt hagyd ki a játékból.
ui: ha hazudsz, azt nyil egyenesen a szemedbe fogod kapni és nem fogok jópofizni veled.
Tetszik-nem tetszik ez van:)
Jó reggelt!
A beidézett szöveg nem trágár.Nem ismersz, s én sem téged. A kultúrált fórumozás híve, s a békéé vagyok.Amellett, tiszteletben tartom mindenki gondolati szabadságát, ha az nem sértő.Nekem totál mindegy, hogy ki kicsoda, mivel foglalkozik, miben hisz,mit tett, mi érdekli.
Mindenki önmagáért felelős.A gondolataiért, a szavaiért, tetteiért.S bizony, igen, visszaszáll.
Kár belém energiát fektetni, nem vagyok partner a harcban:)
Te figyu, nem tudom, hogy mit olvastál,idézlek
"Vannak, akik nem azért jönnek, hogy mocskolódásokat olvassanak.Tőled nem olvastam ilyesmit, se trágárságot, se kötözködést...."
Bocsi, de ha leírom a véleményemet, akkor nem így kell reagálni, mint a kedves ismerősöd tette...
Őt idézve, ismeretlenül, hogy mer valakit lehazudozni, ha más a véleménye? Mi jogosítja fel? Azért mert más a véleménye? Én nem bántottam, ő mocskolódott... itt megdőltél vele együtt...
"Na ez a hazugság. Még pedig töményem. Nem kicsit."
Tatjana, negyvenegy: A sok faszságotok közt lehetetlen kikeresni, hogy válaszolt-e a fórumindító......
Tényleg jó lett volna ha nem offoljátok szét a fórumot! IQ light.
Van a szomszéd lakásban egy pár.Hetente 2szer jó ittasak, s olyankor mindig hasonló veszekedéseket hallok, mint, amit itt olvasok.S az egyik azonnal okosabb akar lenni,a másiknál.A józanész elvesztése, valamilyen külső hatásra történik meg.
Legyen az a másik személy akármilyen, nekem nincs jogom - főleg ismeretlenül - bántani.Ez fórum.Nyitott, s vállalni kell az emberi sokféleséget.Ha már ,,színház", hisz nevek, s sokan szül.idő, s lakhely,kép nélkül vannak itt is. De ez nem azt jelenti, hogy azt írok, amit akarok.Jobb esetben.
Vannak, akik nem azért jönnek, hogy mocskolódásokat olvassanak.Tőled nem olvastam ilyesmit, se trágárságot, se kötözködést.A többi hölgy viszont belemerült rendesen.
Ha egyik helyen elfogadja, hogy a másik ember olyan, amilyen, a másik helyen nem teszi az ellenkezőjét.,,Dumcsizni" kellene, nem nevetséges győzedelmi harcokba bocsátkozni.
Remélem, nem kerülök sorra sosem!
Igen, igazatok van. Hagyni kell, kerülni, majd észre veszi magát..
Én úgy vagyok vele, azért csak megpróbálnám, hátha kapnék esélyt a korrigálásra, és helyrew hozhatnám a kapcsolatot, hátha jobb lenne, mint volt.
Nem cak a mondat miatt van lelki furdalása, hanem mert meggondolatlanul cselekedett. Ahogy érzem, még mindig Őt szereti a srác. Gondolom, sokmindent megtett érte a hölgy, amit nem értékelt, nem vett észre, és csak azután jött rá, miután szakítottak.
Mindenki megérdemel egy esélyt, ezért kellene megpróbálnia. Ha mégsem kapja meg a lehetőséget a próbálkozás ellenére, tudomásul kell venni, és haladni tovább, járni az életutat, hiszen ha úgy nézzük, egy fejezet lezárult az életében.
Veszíteni is tudni kell. Nem a csatát kell megnyerni, hanem a háborút, és mint tudjuk, egy háborúban számtalan csata lehet, mely során hol vesztünk, hol győztesként vonulunk el a csatatérről.
Tehát, igenis próbálkozni kell korrigálni, helyre hozni. Mégha párkapcsolat már nem is lesz, de legalább eléri, hogy megbocsássanak neki, akkor már sokkal könnyebb lesz a lelkének.
Nem iszom-még mindig nem.
Ahhoz képest, hogy velem priviztél, és ide ezt irod....gratu...
Szerintem befejeztük a privizést..
Visszaolvastam,miket írt, hát elég vicces, valóban létezik mágia, de ő rögtön rábökte, hogy az, amit a fiatalember leírt, az teljesen életszerű, szerintem sok emberrel történik ez.
Az ezotériában én is egy kicsit jártas vagyok, nincs semmijen kötés rajtam és mégis megéltem ilyet, ez nem más, amikor az ember próbál "becsületes" lenni és nem akarja megbántani a másikat. Azért van lelkiismeret furdalása, mert az az egy bizonyos mondat elhangzott, vagyis, kést döftek a szívébe... mint írta, ez a kapcsolat megromlott, ha az exet érdekelte volna, látta volna a változást és beszélgetett volna erről, egyszerűen elromlott, vége, lehúzták a rolót...életszerű.
simán. :)))
De amúgy meg igazad van.. hagyni kéne ezt a nagyokost csak egyszerűen képtelenség megállni hogy ne oltsa le az ember... pedig tudom.. azt kéne hogy észre sem venni.. de ha nem én vagy ti akkor valaki mindig lesz aki visszaír.. és ez a célja.. botránykeltés. még ha nem tudatos akkor is.. a feltűnési viszketegséget nem szeretem..
a gond az hogy ha beszállok a szájkaratéba akkor én is középpontba kerülök amit viszont rühellek.. paradoxon...
én sokszor csak jó szándékból akarom lelőni de tudom hogy szélmalomharc :D
és azt is hogy merre vezet az út ami jó szándékkal van kikövezve. Sebaj oda VIP jegyem van úgyhogy nem érdekes...