A lélek terhei kihatnak életünkre (beszélgetés)
Én sosem tagadtam meg a hitemet, te viszont evvel a lépéssel a saját hitedet(gondolok itt a wiccára) igen....
Ejnye, hát nem tanitott meg a mestered arra, hogy sose tagadd meg azt amiben hiszel és tapasztaltál?:DDDDDD ejnye-ejnye
Én szeretek barika lenni-igen jó is az:) jobb mint huhogni, ahogy ti teszitek:DDDDD
Én tudom hogy nem értem, hanem magad miatt:DDD
Ez már az első küldésed óta tudom:DDDD lemaradtál:D
Kis barika... :DDD
Akkor sem kellene azzal etetned az embereket ami nem valós, csak azért mert te kicsit bajban vagy ott a fejecskédben... :DDD Ha nem vagy képes utána járni és megveted, akkor ne arcoskodj hogy te mindent tudsz róla, mikor fogalmad sincs mit képviselnek!
ja és minő érdekes az egyik lányomat Kingának hívják...
Miért is nem hiszek a véletlenekben?:DDDDDD
haj-haj
spóróld meg a fáradságot! nem érdekel a wicca és semmi belőle.
Megvetem...és ennyi.
Érts már a szóból...
Látom sötét vagy még mindig mint az éjszaka..... :DDDD
Akkor itt van, olvasgass még! :D Csakhogy észrevedd mennyire el vagy tévedve, és mennyire be vagy hülyítve bari! :DDDD
"Kelta-wicca hagyományőrzők egyháza" oldaláról....
Hitünkről
* A Wicca misztériumvallás. Sokunk a mai napig így gondol rá, s a beavatást, a misztérium megélését helyezi spiritualitása központjába.
* A Wicca duális vallás. A Wicca vallásúakat összeköti, hogy Istenpárt tisztelnek. A tradícionálisabb irányvonalat követők egy meghatározott Istenpárt, a szabadabb elvűek kiválasztják a maguk számára legmegfelelőbb istenség-képeket, de a lényeg nem különbözik: úgy gondoljuk, hogy a teremtés folyamatához ketten kellenek. Vannak persze, akik jobban vonzódnak az Istenpár egyik, vagy másik tagjához, de mindannyian felismerjük az Isteni Mivolt két pólusát.
* A Wicca politeista vallás. Elfogadunk minden istent istennek, de nem fogadjuk el egy kizárólagos isten létét.
* A Wicca animista vallás. Úgy gondoljuk, mindennek lelke van, ezért vigyázunk környezetünkre, hisz minden él.
* A Wicca természetvallás. Ezt legjobban ünnepeink tükrözik, melyek az évszakok váltakozását s a természet életét, halálát és újjászületését követik végig. A vallásunkban rejlő bölcsesség alapja a természet maga, jelképrendszerünk, tanaink ennek körforgására, törvényszerűségeire épülnek.
* A Wicca boszorkányvallás. Ezt az azonosítást a középkorban bekövetkezett egységesített ellenségképnek köszönhetjük - akkoriban találták ki, hogy a magyar boszorkány, az angolszász witch / wicca, a spanyol bruja, a francia sorcière, az olasz strega, stb. ugyanaz, pedig ezek egymástól jól elkülöníthető irányzatok, tradíciók. A boszorkány nemzetközi archetípusa épp ezért azonban máig fenn maradt, s a Wicca követői közül sokan azonosulnak ezen univerzális képpel.
* A Wicca nemzeti vallás. Ahogy az ősi vallások legtöbbje, a Wicca is tiszteli az őseit, s a helyet, ahol született. Sokak éreznek azonban kapcsolatot más népek kultúrájával, ősvallásával is, s inkább ezeket fedezik fel.
* Egyházunk elnevezésébe a Kelta megjelölés azért került be, mert sokunk a Wicca vallást, annak szász gyökerei mellett, a kelták mondavilágának bölcsességével és kulturális hagyományaival ötvözi. Kevesen tudják, de a római Pannónia tartomány, a mai Dunántúl, a pannon kelta törzsről kapta a nevét. Régészek nagy számmal találtak bronzkori kelta településeket Aquincum, a mai Óbuda, de Zala és Vas megye területein is. A kelták természetközeli felfogása és életigenlése tökéletesen harmóniába hozható a Wicca vallás tanításaival.
Túl kell lépni rajta. A mostani pároddal milyen a kapcsolatod, csak téged,meg őt nézve. Mióta vagytok együtt?
Ha így alakul egy kapcsolat, akkor mind a 2 fél hibás, nincs csak ő vagy csak te... Lelkileg akart megalázni, mert nagyon rosszul esett neki, ugyan akkor már ő sem vonzódott hozzád, mert ő sem beszélgetett,nem érdekelte a szex... mondjam még? Csak te voltál a bátor, aki lépett, ez van, lépj túl :)
magadnak.
+gólyát ne küldj:)