A leander szerelmesei - minden, ami leander (beszélgetés)
:)))) Remélem még sokáig tudok úszkálni:)))
Apropó, Edina hol van? Tudja valaki?
Az jó:))) Pláne, ha gyökér is jön:)))
Én kértem a kőrbárból ágacskát, nem tudom milyen fajta, de minden nap elúsztam ott, hogy nézzem milyen szép:))) A tetejét a barátnőmnek adtam, és nekem is bothajtásom lett. Bár ez jóval vékonyabb, de nekem is szépen jönnek az ágacskák, csak gyökér nem akar, inkább barnulni kezd az alja:(((
A naplómba azért írtunk:)))
Ne aggódj, nem vagy egyedi eset:( Secike mindig piszákál veled, hogy nemiszkáljuk. Nem is piszkálom, mondom, nézegetem, de azt mondja, akkor letörik, és kijön a közegéből.
De akkor sem bírom megállni:))) Legalább napi 2-szer:)))
Nem mindig veszem ki őket az üvegből, de azért meg kell néznem, hogy történt-e valami változás...
Egyébként Marcsi!! A 'bot' Provance-n nőnek a gyökerek, meg hajtás is.. :))
Hát a leákról nem sok mindent írtunk.
De most jutott eszembe: Ti is naponta 2x-3x megnézitek a gyökeresedő leákat, vagy csak én vagyok ilyen agyament? Mindig félek, hogy letöröm, de mégis meglesem. ☺
Briell, ott vagy????
Azért ugye nem hagysz itt minket?????
További ajánlott fórumok:
- A férjem szerelmes...másba
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mennyire fontos, hogy minden nap szerelmes legyél?
- MIÉRT van az, hogy a Kedvesem saját bevallása szerint minden szempontból én vagyok a tökéletes nő számára, de mégsem szerelmes belém?
- Igaz, hogy mindenki máshogy éli meg a szerelmet? Ti mit éreztek olyankor, ha szerelmesek vagytok?
- Kikukáztam a régi leveleimet, a szerelmeseket is, és minden...