A leander szerelmesei - minden, ami leander (beszélgetés)
Sziasztok!
Edina!-hogy fogod kibírni nélkülünk???Küldünk sok napot,ha beborulna!!:))
Enikő!Remélem beindul az üzlet!!!:)))Még sok megrendelőt!!!
Évikém, ez jó ötlet, ez nem jutott eszembe, de tényleg csinálok. lesz nagy csodálkozás:)
raktam új képet Vali engedélyével a naplómba
Jó pihizést.
Ha a leákat összeraktak csinálj egy képet róluk.
Köszi csajok, remélem meglesz.
jövő hétre már talán jó időket mondanak.
A leáimmal nem tudom hogy mi lesz, igaz, a szomszéd felajánlotta a locsolást de azért az nem ugyanaz. Nem várhatom el, hogy napi 2 órát locsoljon nekem összevissza mindenfelé.
Úgyhogy egy helyre kell őket majd tennem a fűre úgy, hogy elérjen a szomszéd locsolója (ő is kútról locsol).
A fűnek annyi lesz egy hét alatt, gondolhatjátok, beteríti a sok lea:)
Szerintem nem fog több gombás levél születni, de olvastam a hátulján, hogy az első kezelést célszerű 2-3 alkalommal megismételni..
Szerintem hűvös helyen elállhat egy darabig.. abból meg is tudod csinálni az ismétléseket.. sztem kéthetente.. én legalábbis így csinálnám :)
Na nehogy:)))
Lányok, én nem tudom jövő héten hogy tudok jönni, ugyan van wifi a hotelban, de szerintem max este tudok majd netezni. Úgyhogy mindenkinek kellemes jövő hetet kívánok.
De ne örüljetek, még a héten azért jövök:)
További ajánlott fórumok:
- A férjem szerelmes...másba
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mennyire fontos, hogy minden nap szerelmes legyél?
- MIÉRT van az, hogy a Kedvesem saját bevallása szerint minden szempontból én vagyok a tökéletes nő számára, de mégsem szerelmes belém?
- Igaz, hogy mindenki máshogy éli meg a szerelmet? Ti mit éreztek olyankor, ha szerelmesek vagytok?
- Kikukáztam a régi leveleimet, a szerelmeseket is, és minden...