A leander szerelmesei - minden, ami leander (beszélgetés)
az a helyzet, hogy láttam mostanában a tvben, így csupaszon nem tetszik. De mikor olyan borostás és szemüveges, az az igazi Három könyvem van tőle, az egyik életrajzi, és a végén képek. Van egy olyan ahol alszik az ágyban, és írja, hogy nem tudja mit esznek azon a nők, hogy alvó pasikat fotózzanak:) na az nagyon ott van ám.
A fiadat? Hát tessék megmutatni egyébként nem hisszük el:)))
:))
Próbálkozik a nap.. készülök vizes tálas képet csinálni a most nyílókból, remélem mindegyiken találok egy-egy szép virágot :)
Mondjuk a Splendens és Splendens Giga épp bimbós állapotban van, úgyhogy lemarad.. de bevallom nekem annyira nem is tetszenek ezek..
őőő bizony
úgyis tudom a választ:)
és örülök neki nagyon. EGészségedre)
Jessszusom, Enya, mi történt veled??
Husit kaptál tegnap, mi?????
Itt vagyok Marcsikám. Hiányoztam?
Jövő héten hogy fogok hiányozni.
Amúgy tegnap képzeljétek otthon hagytam a telefonomat és Seci hívott. Férjem vette fel, és marha jót dumáltak. Seci teljesen el van ájulva tőle, hogy van ilyen pasi is, aki ennyire elfogadja a leander mániáját a nejének és még hajlandó a neveket is megtanulni a kedvéért.
Úgyhogy jól eldiskuráltak a vérvörös bársonyról meg egyebekről. Ja, és ugye mikor Secinél voltam, 3 órán keresztül egy széken ülve hallgatta a pillákat, torkokat és egyéb hülyeségeket, és mosolygott magában. Én tutira nem bírtam volna ezt fordítva...
ezért érdemes átlátszó üvegbe tenni.
Egyébként szerintem hülyeség ez a sötét üveges dolog.
Nekem volt hogy mikor Vali hozott egy rakás hajtást és sokból volt vagy 8 felé vágott, sima nagy tejfölös dobozba raktam, és azon lett a legtöbb gyökér, kb 2 hét alatt.
Sziasztok:)
Zsuzsinak boldog névnapot!!!:)
Jó reggelt, szép napot:)
Most olvastam vissza, amit még tegnap írtatok.
Én -bevallom töredelmesen- minden reggel végignézem a gyökerezőket, úgy, hogy kiveszem az üvegből... Volt már, amiről így tört le a pici gyökét:(
Mai egyenlegem az erkélyen: 10 vízben, 7 cserépben, abból 3 gyökeres volt, már hozzák az új levelet, 4 meg hormonba mártva, palack alól les ki. Kíváncsi vagyok nagyon az eredményre.
Összes többi a kertben, 10 nagy (mind virágzik), 6 kicsi.
Akkor sztem tegyük mi is ezt:)))
Jó éjt:)))) Aludj jól Te is:)))))))))))))
Szia, jó éjt:))))))))
Aludj jól:))))))))))
További ajánlott fórumok:
- A férjem szerelmes...másba
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mennyire fontos, hogy minden nap szerelmes legyél?
- MIÉRT van az, hogy a Kedvesem saját bevallása szerint minden szempontból én vagyok a tökéletes nő számára, de mégsem szerelmes belém?
- Igaz, hogy mindenki máshogy éli meg a szerelmet? Ti mit éreztek olyankor, ha szerelmesek vagytok?
- Kikukáztam a régi leveleimet, a szerelmeseket is, és minden...