A könyvek haszna - újragondolva (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A könyvek haszna - újragondolva
Német könyveket a németektől rendelek, már, ha sikerül. Néha a könyv 2 €, a szállítás meg 9.
Van egy bécsi antikvár is, ott még össze lehet válogatni több könyvet is, hogy megérje.
Sajnos Pestre csak a Szemklinikára járok. Előtte nagyon korán lenne antikvározni, utána a fenének sincs kedve.
Kedvenc netes antikvárom szegedi... Nem értem!
Pestre jársz antikvárba ? a szegedi olyan gyenge, hogy ott nem lehet normális könyvet venni
jövő héten ugyis megyek PESTRE, majd bemegyek antikváriumba is
Te nem ígérted meg Erich Kästnernek, hogy soha többet nem fogod előre megnézni az utolsó oldalt?
(Hű, nem tudom, megtalálom-e...)
Én szeretem a könyveket.
Szeretem lapozni, szeretem az illatát és szeretem esetenként a megsárgult lapjait-
Szeretem, hogy időnként régi könyvjelzőket találok bennük.
Szeretem olvasás előtt fellapozni az utolsó oldalát, az utolsó mondatot, aminek akkor még nincs értelme, de szeretem elolvasni.
Számomra a történeten túl, ezek fontosak.
Nálam már csak a falon van helyük a könyveknek. De ehhez a sorozathoz bivalyerős szerkezet kellene, főfalra szerelve.
Jól nézne ki, használható lenne és a légteret is csökkentené.
A falon levő hely nagy kincs...
De ezeknek a nehéz köteteknek inkább alacsony asztalfélét csináltass.
Jaj! Ne biztass! :)
Hol találtál helyet? Mert nálam csak a falon van.
Tapasztalatom:
Ha egy könyvespolc szükségessége felmerült, akkor az tényleg kell.
Letöltöttem azt a zizét, amivel állítólag tudtam volna olvasni az epubot, de a Kindle felületre vitt el.
A Kindle listája szépen megjelenik az asztali gépen is. Lehet, ha fizetnék érte, akkor rátehetnék ezt vagy azt.
De én csak szerettem volna beleolvasni a könyvbe, ne látatlanban vegyem meg. Ez nem sikerült.
Hát újabb éveken át nem fog érdekelni a lehetőség.
Múltkor letöltöttem a Kindle-t, de hiába. Töröltem a programokból.
Ma találtam egy jópofa könyvet, láttam, e-book-ként is megvehető. Nem nagy az árkülönbség a valós és a virtuláis könyv között, gondoltam, teszek egy próbát.
Regisztráltam a boltba.
Az e-könyvek letöltésének lehetőségéért letöltöttem egy lucifer vagy hasonló nevű alkalmazást.
Láttam, van lehetőség "beleolvasni" a kiválasztott könyvbe. EPUB-al vagy mittudoménmivel még.
Rákattintok, menti, de nem olvasható.
Látom, kell valami plusz letöltés. Ez visszanavigált a Kindle-hez.
Azt nem töltöttem le újra, sőt az egész istenséget le fogom szedni, és megrendelem a papírkönyvet, ha úgy döntök.
Ennyi letöltögetés és regisztráció, a gutaütéssel és az időveszteséggel kombinálva nekem nem ér meg pár száz Ft-ot.
S mi lett a kötetek sorsa?
Én rosszabbul jártam, mert a Nők Lapja volt a kedvencem. 1998-tól 2003-ig beköttettem. Aztán lemondtam az előfizetést, de 2008-ra megkaptam a fiaimtól karácsonyi ajándéknak, majd előfizettem 2009-re is.
Egy évfolyam 3 db 4,5 cm vastag kötetben van. 24 dög nehéz kötet, amit szerintem senki nem fog a kezébe venni. Pedig nagyon jól néznek ki, és a tartalmuk is értékes, szerintem érdekes korrajz.
Nem mondanám, hogy nagyon megbántam, de ha újra születnék, nem csinálnám.