A Kaáli intézet (beszélgetés)
Nagyon sajnálom Kyara... Ölelés!
Sziasztok! Sajnos a kálváriánk nem ért véget 😔 a boldog történet itt véget ért 😭. Ma voltam dokinál UH-n de nem volt már szívhang elvesztettük őt. Még jelenleg nem tudom hogyan tovább.
Jöttem a hírekkel ma voltam a nő dokinál és dobog a kis szíve látni lehetett ahogy pulzál 🥰😍 kezdem elhinni hogy tényleg megtörtént a csoda bár még hosszú az út. ☘️☘️💕🙏
Szia, én úgy tudom hogy onnantól mikor újra kezded. Kérj új igazolás, nekem Pécsen még azt is megkérdezték, hogy milyen dátumot írjanak rá
Sziasztok! Emberi reprodukcios ellatas eseten fennallo felmondasi tilalommal kapcsolatban lenne kerdesem. Tudjatok, hogy mikor kezdodik a hat honapos idoszak, amig a munkaltato nem mondhat fel? Ketszer probalkoztunk inszeminacioval, a beavatkozasig nem jutottunk el, nem ertek meg a petesejtek, igy leallitottuk a kezelest, kozben volt 2 honap szunet a jarvany miatt. Ez esetben vajon az elso ciklus elejetol kezdodik a hat honapos vedelem, vagy mivel azt leallitottuk, beavatkozas sem tortent, igy majd a kovetkezo kezeles elejetol is megillet a vedelem? Koszonom
Jaj de örülök nektek Szophi nagyon sok boldog percet és jó egészséget kívánok nektek😘😘😘😍😍😍💕💕
Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek a jó hírt, május 25-én végre megszületett a kisfiam 3810 gr-mal és 53 cm-vel. Egy csoda volt az egész, ami azóta is tart.
Ez egy új szerelem ❤️❤️❤️❤️
Mindenkinek kitartást kívánok, hinni kell és előre nézni akkor is ha ezer darabra esett szét az ember!😍❤️🍀🍀🍀🍀
Én úgy tudom, hogy aznapra mentesülhet, amikor a beavatkozás napja van, de ehhez ugye be kell jelenteni a munkáltatónak, amit sokan nem akarnak, inkább kivesznek szabit, vagy elkéretőznek, ha van rá lehetőség. Én szabit fogok kivenni az inszeminációra. A másik, hogy felmondási védelem illeti meg azt a nőt, aki reprodukciós eljárásban vesz részt, a megkezdéstől számított 6 hónapig nem rúghatják ki, de ehhez is úgy tudom be kell jelenteni a munkáltatónál.
Köszönöm a választ!
Abban tudnál/tudnátok segíteni, hogy sok helyen sok félét olvasok arról, hogy a reprodukciós eljárás alatti kezelésekre, mentesül-e a munkavállaló a munkavégzési kötelezettségek alól?
- Ha igen, milyen típusú kezelésre igaz ez?
- Ez a mentesség minek számít? Fizetett vagy fizetés nélküli szabadságnak?
- A pár mindkét tagja élhet ezzel a lehetőséggel?
Köszönöm a válaszokat!:)
Szia! Nem hiszem. A kormány pár hete bejelentette, hogy a járvány előtt az általuk beígért állami fizetés emelések is meglesznek. Persze ez akkor derül ki, ha ténylegesen megtörténik. De ennyi erővel visszavonhatnák a nyugdíjasok ingyenes utazását, vagy bevezethetnének vizitdíjat az egészségügybe.. Az Unió elvileg ad pénzt a gazdasági visszaesés miatt.
Kedves Fórumlakók!
Szerintetek a COVID-19 okozta gazdasági visszaesés miatt, visszavonhatja a kormány az ingyenes meddőségi kezelésekről szóló rendeletet?
Köszi a válaszokat! :)
Minden rendben lesz!
Ő is egy csodababa! :)
De jó velem ugyanez történt bár még nagyon az elején vagyok még csak jövőhét után megyek a 2. UH_ra ahol a szívhangját hallhatom majd. Remélem minden rendben lesz ha már jönni akart ilyen sok idő után magától akkor velünk kell hogy maradjon 😍🥰.
Mikor mész legközelebb ultrahangra?
Köszönöm szépen.
3 sikertelen lombik után - megtapadás sosem volt, embrió is alig - épp a menstruációt vártuk a 4. kör kezdéséhez, amikor megtörtént a csoda, amit mindig azt hittem, csak másokkal történhet... ❤️
🥰😍😍 Gratulálok. Lombik baba vagy természetes úton fogant? De gondolom az érzés amit ad hogy ott van melletted felbecsülhetetlen 😊
Nem csak az elején... Mindig lesz miért izgulni. Vagyis kiért! :) Ezt mondom úgy, hogy kislányom elmúlt 7 hónapos :)
Igen még is van az allergia vizsgálat minden oké, ma meg is kapom az első adagot sikerült elintézni 😊🥰. De most van a pára időszak vajon jól van e odabent minden rendben van e a tünetek most nem olyan intenzíven mint a pozi teszt után 🤪🙃 asszem bele lehet ebbe bolondulni az elején😋
Szia. Gratulálok :)
Nekem azt mondta orvos az infúzióra, hogy fontos előtte egy allergiavizsgálat. Mivel nekem mogyoró allergiám van, nem javasolták. Benne is van a tájékoztatójában, hogy ilyen esetben tilos. És még volt pár eset, ami kizáró ok, de már nem emlékszem.
❤️❤️❤️
Szorítok nagyon! Sajnos a kérdésedre a választ én sem tudom... Nekem egyszer adtak, de az Kaposváron volt a leszívás után egyből, de abból a lombikból ugye semmi sem lett...
Hívd fel a dokid, hogy segítsen. 😘😘 Vigyázz magatokra 😍
Szuper, csak így tovább Te kis hatalmas Csoda! 😍 a másikhoz sajnos nem tudok érdemben hozzászólni, esetleg háziorvos nem tud segíteni?
Én a Genium-med-ben adattam be még Antritter doktornő javaslatára. De ez még 2018-ban volt, azóta ahogy hallottam eljött onnan. Talán azért egy telefont megér, hátha tudnak segíteni.
Drukkolok tovább, csodásan haladtok, örülök a jó híreknek ❤
Meg volt a vizsgálat minden rendben jó helyen van, volt petezsák és szikhólyag is. Viszont egy fontos kérdésem lenne ugye nekem kissé emelkedett volt az NK értékem így most a doki írt ki nekem Smoflipid infúziót. Ezt hogyan, hol, miként kell beadatni kérlek segítsetek benne. Köszönöm előre is.
Szia még várok esti rendelés 😂🤪 a papírok bent. Amint van hír szólok
Szép számok :) mi volt a dokinál? Minden rendben? 😊
Én nagyon sokat olvastam az értékek után és azt kell mondjam, hogy annyira enyéni, terhességenként is eltérő lehet, hogy kár ezen ragódni. Kb 5 hetes vagy, max a 6. héten lehetsz. Ha növekszik szépen az érték rendben lesz, az a mérvadó! Emelkedjen szépen 🍀🍀😘 írj majd a doki után!!😘
Ez jó értéknek számít? Még ezt sem tudom ☘️🙈
🍀🍀🍀❤️❤️❤️ szép számok!!
Nagyon várjuk a híreket!😘
További ajánlott fórumok: