A Kaáli intézet (beszélgetés)
Hát, hatásos. 😊 Nekem az első lombiknál Bemfolával volt a stimu, ha jól emlékszem 8 petesejtem lett, de abból csak egy blaszto lett az 5. napra, a többiek mind megálltak a fejlődésben. 😳 Valószínű a megmaradt kis egyszemke sem volt egészséges, mert el sem indult semmi.
A második lombiknál Ovaleap-re váltottunk, csak 4 petesejtem lett, amitől el is kenődtem először. Viszont a 4-ből 3 megtermékenyült, és mind el is jutott a szép blaszto állapotig. Az 5. napon kettőjüket visszakaptam, a harmadik muskétás a 6. nap reggelén ment a fagyóba.
A két beültetett közül az egyikük éppen s bordáimat rugdossa, pár hét és megszületik. ❤️❤️❤️
Remélem hamar indulhatsz és neked is szerencsét hoz az Ovaleap! 🍀
(Zárójelben: természetesen nem azt mondom, hogy a Bemfola rossz, vagy az Ovaleap jobb, mint bármi más, csak leírtam, hogy nálam így alakultak a dolgok, ki tudja, milyen tényezők hatására)
Kedves Manoka2010!
Jó volt olvasni, hogy milyen pozitívan és nyugodtan álltok a programhoz.
Nekünk első lombikra sikerült a lombik, és itt van nekünk azóta a kislányunk, aki 17-én lesz 6 éves!
Sok sikert kívánok, biztassátok egymást, legyetek egymás támaszai továbbra is!
Az férjemet Dr.Mavrogenis Stelios műtötte anno.
Akkor a Millensris parknál volt magánrendelése.
Nagyon elégedettek voltunk vele.
Nálunk azonban nem közvetlenül a műtét után állt be a javulás, sőt, átmenetileg rosszabbak lettek az értékek. Erre számíthatok, bár biztosan ez sem általános.
Sziasztok Lànyok!
Nekünk sajnos decemberben volt a 2. sikertelen beültetésünk.:(
Kedden voltunk a Kaàliban megbeszélésen,hogy hogyan legyen tovàbb.mi Kovàcs doktorhoz jàrunk és nagyon jó orvosnak tartom Őt.a konzultàcióért és vérvételért sem kellett màr fizetni.
Szeretnék kérni Tőletek egy kis segítséget.nàlunk a férjemnél vannak problémàk az alacsony spermaszàmmal.herevisszér műtétet javasolnak neki.tudtok esetleg javasolni egy jó orvost,akihez fordulhatunk ez ügyben? köszönöm szépen!
Sziasztok!
Én holnap kezdem az első szurit.( ovaleap 900 )
Nekünk ez lesz az első lombikos próbálkozásunk.
Nagyon pozitívan állunk a dolgokhoz a férjemmel.
Szerintem ez elengedhetetlen.
Egymás támaszai vagyunk.
Minden félelmemet meg tudom vele beszélni.
Nyugodtsága átragad rám is.
Mi januárban kaptuk meg a receptet,de mondta Doktor Úr , hogy várjunk a kiváltással a februári módosítások miatt. Igazából nem tudta senki hogy most lesz e változás, de lett.
Februárban telefonáltam a Kaáliba és mondta a hölgy a telefonba hogy a 300 Ft-os dobozdíjat kell fizetni.
Sok sikert kívánok mindenkinek.
Teljesüljenek az álmaink.
Szia Erigo! Mi is a lombik előszobájában vagyunk párommal. Nem vagyunk házasok,a közjegyzőnél viszont nekünk is meg kellett jelennünk. Van pár kitétel,amit kérjetek hogy fogalmazzanak bele az okiratba. Szuper helyeken lehet hogy tudják is ezeket de inkább beszéljétek át!
Ezek a következők:
Kijelentjük,hogy reprodukciós eljárás elvégzését kérjük az XY egészségügyi törvény XY bekezdése alapján (ezt pontosan tudja a közjegyző hogy melyikre is hivatkozzon!)
Kijelentjük, hogy jelenleg egymással élettársi közösségben élünk,és mással sem házastársi, sem élettársi,sem bejegyzett élettársi kapcsolatban egyikünk sem áll.
Kijelentjük, hogy egymással vér szerinti rokoni kapcsolatban nem állunk.
Kérjük az asszisztált reprodukciós eljárás elvégzését.
Kijelentjük hogy a reprodukciós eljárásból származó gyermeket vagy gyermekeket a sajátunknak ismerjük el.
Ezeket kérte tőlünk a Kaáli. Szerintem amúgy el sem olvasták!😁 Csak megvan? Meg! Oké!
Kérjetek a Kaálinak plusz egy példányt,mert azt kérik majd! Mi ezért 3-at kértünk. Kettő marad meg nekünk itthon.
Szia!
Spéci, a lombikra kihegyezett papír kellett,az intézetre címezve.
Mikor a közjegyzőnél voltunk, kértem hogy írjon élettársi papírt, elkezdte felvenni az adatokat hozzá, miközben mellékesen megjegyeztem, hogy lombikhoz kell.Ja... jó hogy szóltam, akkor másik papír....De inkább kérdezz rá, az én történetem lassan 3 éves. Akár változhatott is azóta.
Sziasztok!
Jól tudom, hogy elég a bejegyzett élettársi kapcsolat a lombikhoz?
Minden rendben lesz, sikerülni fog 😊
Itt vagyok, követlek benneteket, drukkolok nagyon! ❤
Minden szuper, köszönjük. A kislányunk már elmúlt 8 hónapos és egy gyönyörű és okos sajtkukac 😍
Nagyon szurkolok, hogy mielőbb megtapasztalhassátok ti is ezt az érzést.
Tudom, sokszor nagyon kilátástalan, de tartsatok ki még egy kicsit kérlek, meglátjátok, megéri 😊
Csak dinnyét lopott😉
Én sem tudtam örülni már egy idő után másoknak🙁 De még a lombikosoknak sem. Na ez már nagyon nem volt szép.
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben