A gyermekem már iskolás - tapasztalatok, tanácsok (beszélgetés)
Szerintem sem ciki a különböző figurá, motívumos cucc. Volt már Micimackó korszakunk az oviban, aztán meg Verdák, Shrek, Vally és még ki tudja mi minden. Szerintem minden kornak megvannak a maga figurái, ideáljai:-)
Táskát még elsőben vettük Bencének, Nike, de nagyon szuper álapotban van, ezért csak kimostam év végén, most pedig elővettük. Tolltartóból minden évben elhasználuk egyet, de azt már Ő választotta, csakúgy mint a tornazsákot, borítókat, egyéb apróságokat.
nekünk a füzetborító Ben 10-es a tornazsák meg verdás
a táska Budmil a tolltartó szintén ben 10 figurás!
A könyvekre ugye meg a nylon borító meg4
vignettát a legolcsóbbat vettem ez a süni Ico vagy mi a szösz! :D
Ahhoz, hogy a tankönyvek és az étkezés ingyenes legyen, rendszeres gyermekvédelmi támogatásban kell részesülni, vagy három gyerek kell dologhoz.
A rendszeres gyermekvédelmi támogatás azoknak jár akiknél az egy főre eső jövedelem egy bizonyos összeghatárt nem halad meg.
VAn viszont egy barátnőm, akik Nagykállóban laknak, náluk az önkormányzat minden szeptemberben autómatikusan pénzt utal azoknak a családoknak, ahol iskolás gyerek van. HA jól tudom, általános isklások után 3000, középiskolások utőn 5000 Forintot.
ti nálatok van olyan van ilyen iskolát nem kell mert fizetni
nálunk 24 gyerekből 7 fizetünk csak nem semmi olyanok meg kapták akinek gondjuk sincsen nekem meg vissza utasítják
majd írd meg
Nekünk Kedd délután 4 órakor lesz szülői az az igazság 7200 forintot kell vinni tankönyvre fénymásolásra 500 Ft 1000Ft iskolatámogatásra vastag pénztálcával kell menni a szülőire
Erről azért nem kellett volna tájékoztatni a szülőket? Egyébként a régi osztályfőnök mondta, hogy esetleg három tanárnénivel is lehet számolni.
Első két osztály iskolaotthonos volt, nem tudom, miért változtatnának ezen. Na de majd minden kiderül kedden.
nem iskolaotthonos mert akkor délután is tanulnak
de ha nem iskola otthonos akkor napközi lesz és szerintem az 1 tanítónéni lesz a napközis
Nálunk is 1-2 osztályban uganaz volt a tanárnéni páros, most 3-4.-ben kapnak újakat. De az sem tiszta még, hogy délelőtt-délután tanulnak, vagy délután napközi van, mert akkor három tanárnéni is lesz.
Szóval úgy érzem, kicsit alultájékozotatottak vagyunk:-(
itt nálunk úgy van 1-2 van egy tanító néni aztán 3-4 új tanítónéni
persze az iskolaotthonosba nálunk 4--ig viszik a tanítónénik
További ajánlott fórumok:
- Miért nem tudja elsős gyermekem a számokat?
- Légcsőszűkületes a gyermekem
- Egyedül fogom felnevelni születendő gyermekem
- Gyermekem sokszor elesik, megbotlik az utóbbi időben. Van valakinek hasonló tapasztalata?
- Alvajáró a gyermekem, kinek mi a tapasztalata, kinövi vagy ilyen marad?
- Óvodás lett a gyermekem - tapasztalatok, kérdések, megoldások