A férjem miért nem akar szexelni? (beszélgetés)
hát éppen ez az, hogy előtte is voltak, csak az első évben nem foglalkoztam vele, aztán már amikor igen, elkezdett egyre kevesebb lenni, először nem a mennyiséggel voltak bajok...de most meg azzal...
jajj ez olyan összetett...egyikből következett a másik...
Tavalyelőtt még elejtette,hogy értem bármit,bárkit feladott volna,hogy összejöjjünk,bármit megtett volna, most meg itt tartunk.
Ezen gondolkoztam már,de gyorsan el is hessegettem, nem akartam tudomást venni róla.
Bocs,hogy rákérdezek,de előtte nálatok szex terén minden passzolt,jól működött?
talán nem mi vagyunk nekik a megfelelő kapcsolat, partner, vagy nem ők nekünk...
csak ragaszkodunk valamihez, amiről azt gondoljuk, hogy az életünk értelme...
Össze kellene kötni őket. :D
Nem tudom mit tudnánk kezdeni velük..tudom,hogy nincs tökéletes kapcsolat,ember,házasság,szex,mindenért meg kell dolgozni,de mi a teendő ha a másik fél nem tesz érte annyit...
Aha, eléggé...:( Remélme nálatok nem ilyen rossz a helyzet,azon kívül,hogy most nem....
Visszatérve a megbeszélés kérdéshez,általános dolgokat meg tudtok beszélni?
alapvetően az h az exét isteníti, elvisz min 30%ot...az hogy nem sokat tesz annak érdekében h neked is jó legyen, elviszi a következő 30%-ot...
a maradék 40-ből kellene gazdálkodni, de azzal meg az önbizalomkérdés van elfoglalva...
szar ez így nagyon...
bocs, h ezt mondom, de ahhoz hogy a szex jó legyen, kell ő is..
a nők alapvetően nehezebben jutnak el a csúcsra, több impulzus kell, és ügyesség, persze mindkét félről...de ez nem lehet kifogás...
igen, jó főzést!!!
hát, nem tudom, hogy a gyerek mennyiben segít...az biztos, hogy jobban összetart, de ha olyan gondok vannak, amiket nem könnyű megoldani, akkor lehet h még az sem...
Eszembe jutott,hogy mindig azt mondja problémás vagyok.
Nem tehetek róla,hogy nem tudok mindig minden pozitúrában elmenni,szerintem ezzel sem vagyok egyedül, lehet ez is közrejátszik,hogy nincs köztünk szex normál számban?
Neked is szép napot! :)
Ezerszer meg ezerszer megvolt ez a beszélgetés.Nálatok nagyot nyom a latban, hogy van gyerkőc,akkor már nagyobb a felelősség.
Hisztisnek én is hisztis voltam,az sem használt.
Örülök,hogy nektek így helyrejöttek a dolgok, remélem mi is követünk hamarosan! :)
A kínos hallgatásokat nem szeretem.Gépezik, én ülök az ágyon, jön a "mondj valamit,te mondjál", ilyenkor fogom az újságot és félrevonulok olvasni,mert tudom,hogy úgysem figyelne rám.
De akkor meg olyan nagy szája van...
Hétvégén megyünk elvileg állatkertbe, kíváncsi vagyok mi lesz, volt hogy ilyenkor is végig hallgattuk az utat. :s
Igen,vannak ilyen emberek is.De szerintem ezen lehetne segíteni,ha leültetnéd és elmondanád neki,hogy ez nem jól van így.Persze gondlom túl vagytok már rajta.Nálunk én vagyok a hisztisebb,amikor sokszor mondtam már neki,hogy "veled semmit nem lehet megbeszélni"(ami persze azért nem volt teljesen igaz akkor sem)és úgy éreztem nem hat,összepakoltam a cuccainkat,és gyerekestől költözni akartam.Ne tudd meg,hogyan kétségbe esett.Akkor láttam először úgy sírni,hogy azt hittem sosem hagyja abba:O)
Akkor a fejére olvastam mindent ami bennem volt,és megígértettem vele ezen változtat.
Szerencsére nem kellett emlékeztetnem azóta sem,valahogy most már pár éve terméstetes,hogy a mi közös dolgaink a legfontosabbak nekünk,és azután jöhet minden más amikor itthon minden rendbe van.
Na tényleg mennem kell főzni,meg mindjárt itt a barátnőm a gyerekeivel.
Szép napot nektek.
Mi a férjem munkahelyi problémáitól kezdve a közösektől a szomszéd új bugyijáig mindet meg tudunk beszélni:))
De szerintem ez természet kérdése is,mert vannak akik zárkózottabbak,tényleg alig lehet kihúzni belőlük mi a baj.Nálunk inkább csak kényelmi okok voltak a részéről,nem szereti a kellemetlen szitukat.De hát azokról is beszélni kell...
én is....
azért nőnapra kaptam virágot...
a lassan két év alatt ez volt a második csokor :D
:)
na akkor mégsem csalt a szimatom :)
Megmondom őszintén,hogy az én férjem ilyen tekintetben nagyon könnyű eset.Nagyon ragaszkodó,nagyon tud szeretni,és ki is mutatja.A mai napig kapok csak úgy virágot(amit imádok),állandóan sms-ezik,vagy ír neten,szóval tényleg mindent megtesz,hogy életben maradjon a tűz:))Pár éve inkább a hétköznapi dolgok miatt voltak problémáink,meg ha valakivel konfrontálódni kellett,hogy ami kellemetlen volt számára,arról nem akart tudomást venni,nem akart róla beszélni.Csakhogy ha a szemetet a szőnyeg alá söpörjük,az ott is szemét marad,és egy idő után hasra esünk benne."Takarítani" kell néha.De ezt szerencsére sikeresen megértettem vele,belátta igazam van.
Na futnom kell,puszi csajok.
További ajánlott fórumok:
- Miért akarnak a férfiak mindig szexelni?
- Hogyan rázzam le a barátnőmet, mert nem akarok szexelni?
- Pasim nem akar a házasságkötésig szexelni!
- Miért fekszik le velem a férfi pár héttel azután, hogy kijelentette, nem akar szexelni velem?
- Miért nem akar szexelni velem a párom?
- Miért ír üzenetet és miért akar szexelni velem az exem, ha nem szerelmes belém?