A férjem miért nem akar szexelni? (beszélgetés)
Nem túl aktív a fórum. :s
Elnézek a városba,kiszellőztetem a fejem,később jövök. :)
Majd reagál. :)
Mondtam is tegnap a páromnak, hogy ugye tudja,hogy felébresztette az alvó oroszlánt?! :D
ezt ne fogjuk egyhamar megtudni :D
nem válaszol :D
Na,nagyon örülök nektek is!Hiába...itt a tavasz, talán beindulnak a hormonok.:)
Nekem is kevés, és nálunk a minőség sem volt valami szuper.De ezt betudtam annak,hogy 3 hete nem voltunk együtt,illetve még mindig figyelnünk kell,hátha az miatt...legalábbis remélem.
:D
szuper :D
nálunk is...most "beállt" szombatra...
ez sem rossz, de még mindig kevés...
viszont a minősége isteni :D
Sziasztok csajok!Ismét a szürke hétköznapok...
Elég vitatkozósan telt a hétvége,felállt a válság stáb, de szerencsére tegnap megtörtént!! :))
:(
hát nálunk sokszor úgy van, hogy ő beszél róla telefonon, majd mikor végre találkozunk, akkor mintha nem is mondott volna semmit...
"Kellesd" magad, húzd az agyát, hátha....szerintem én bevetem,azt meglátjuk mi lesz.Két és fél hete műtöttek,a doki már másnap mondta,ha jól esik nyugodtan,azóta eltelt egy kis idő...
Ilyenkor erotikus sms-ekkel bombázom,persze sokszor nem reagál, vagy reagál, de mire este lesz...mintha mi sem történt volna. :s
Itt a hétvége,kíváncsi vagyok,hogy jó lesz-e, vagy csak szimplán eltelik..Örülnék,ha lenne változás,de ez nem rajtam múlik.
A második részével egyet értek,jó kibeszélni magunkat. :)
a párommal kapcsolatban semmi :)
amúgy meg beszélgetek...sok kedves emberrel :)
és ez nagyon jó :)
Neked is!! :)
Mi újság, valami apró pici változás tegnap óta?
Jó reggelt mindenkinek :D
szépet mosolygósat :D
További ajánlott fórumok:
- Miért akarnak a férfiak mindig szexelni?
- Hogyan rázzam le a barátnőmet, mert nem akarok szexelni?
- Pasim nem akar a házasságkötésig szexelni!
- Miért fekszik le velem a férfi pár héttel azután, hogy kijelentette, nem akar szexelni velem?
- Miért nem akar szexelni velem a párom?
- Miért ír üzenetet és miért akar szexelni velem az exem, ha nem szerelmes belém?