A férjem miért nem akar szexelni? (beszélgetés)
Küldhetne egy kis libidót az enyémnek. :D
Nálatok jól sült el a dolog,mi a titok? :) Olyan volt már,hogy mondtam elköltözöm,de nem vette komolyan.
most lehet hogy nagyon furát kérdezek, vagy mondok, de valahogy úgy képzeltelek el, mint egy 30as anyukát :)
de ha 15 éve elváltál...akkor ez az elképzelésem megdőlt :)
amit eddig írtál és ahogyan írtad, azt kell hogy mondjam, te nagyon szerencsés vagy a férjeddel...
kevés ilyen jó párkapcsolatot hallok mostanában...
örülök nektek nagyon!!! :)
Csajok,ez sincsen igazságosan elosztva,mint semmi más sem ebbe az életben.Az én férjem meg állandóan akarja,néha már túl sok nekem amikor ki vagyok purcanva:D Azt sem értem neki ennyi meló mellett még hogy van rá energiája?:D
Az mondjuk nagy baj,ha egy férfival nem lehet megfelelően kommunikálni.Most mondanám,hogy erről is üljetek le beszélgetni,de gondolom ezen már túl vagytok.Mi a házasságunk 7 évében voltunk mélyponton,akkor megfenyegettem,hogy elválok tőle ha nem lehet vele megbeszélni a dolgainkat,ha nem hajlandó tudomást venni a problémákról.Persze nem panaszkodok,mert nem voltak eget rengető nagy bajaink,de akkor is,nem egyedül élek a házasságunkban,nehogy már csak nekem legyenek problémáim,és egyedül kelljen megoldanom őket.Nálunk nagyon hatott a "nagy elbeszélgetés",azóta is mindent meg lehet vele beszélni.Sőt,ha valami van,előbb jelez,hogy beszélgetnünk kellene róla mint én.Ez nagyon jó így,bánom,hogy nem előbb vertem ki a balhét miatta.
igen, és talán épen emiatt jutottam ide, a hoxára, hogy megbeszéljem valakivel, hogy kibeszéljem magamból ami zavar..és hogy ha van más is aki hasonló cipőben van, akkor mondja a tapasztalatait...
ha már otthon nem úgy megy ahogyan kellene egy beszélgetés...
Akkor olyan,mint az én párom, vele sem tudom megbeszélni a problémákat,nem csak az ilyeneket.Magamban kell megoldanom,illetve barátnőnek mesélem el,de az nem ugyanaz,hisz nem vele élek együtt.
Szegénykém,jobbulást neki. :)
ugyan, tudom, mindenkinél az első, hogy megkérdezzük: de azért ugye beszéltetek róla???
Persze, ezerszer, nyilván...
de ez sokat nem számít ha olyan a természete, hogy alapvetően a problémákról nem tud vagy nem akar beszélni...
a papája nagyon beteg...és ezért nem is nyaggatom..ő most fontosabb
amikor elkezdődött ez a havi 3szex, akkor még nem voltak meg ezek a problémák, amik most...így nem foghatjuk arra hogy csak azon jár az esze...
de most valóban azon járhat szegénynek, ezért nem is bántom érte...
Havi 3x, az is igen kevés.:( Ha vannak fontosabb dolgok,akkor lehet majd megoldódik magától,ha azok lezajlanak,főleg ha ő is azokkal van elfoglalva,nem? Fel a fejjel neked is,remélem javulni fog a helyzet! ;)
Egy kis ideig én is vártam,hogy majd változik,lehet tényleg csak stresszes, de meguntam,és mint előbb írtam, nem hiszem el,hogy pont erre fáradt,mikor másra van energiája.
no mi kb egy éve, hogy havonta max3 szex...
és nálunk is fáradt, most éppen sok probléma van...
az első év úgy ahogy normális volt...és két éve sincs teljesen, hogy együtt vagyunk....de mondjuk nálunk más dolgok is vannak... nekem is édes kevés amennyit együtt vagyunk... de most nem tudok és nem is akarok ezzel foglalkozni...vannak fontosabb dolgok is jelenleg,.... azzal együtt, hogy szar....
Igen,én írtam..kb. 2-3 hónapja csinálja ezt, és most,hogy lefogytam/elfogytam mindenhonnan, félek,hogy rosszabb lesz,nekem már ez a kéthetente, hetente 1 is nagyon kevés.Arra is gondoltam hátha van valakije és ezért rám már nem marad energiája,kedve...de kikérte magának,pedig kedvesen próbáltam rákérdezni.Szerencsés vagy. :)
Mindenképp megírom,ha van változás, ehhez kell egy kis idő.Irigylem azokat,akik ennyi idő után is fenn tudják tartani a kölcsönös vonzalmat,tudnak színt vinni a házaséletbe. :)
További ajánlott fórumok:
- Miért akarnak a férfiak mindig szexelni?
- Hogyan rázzam le a barátnőmet, mert nem akarok szexelni?
- Pasim nem akar a házasságkötésig szexelni!
- Miért fekszik le velem a férfi pár héttel azután, hogy kijelentette, nem akar szexelni velem?
- Miért nem akar szexelni velem a párom?
- Miért ír üzenetet és miért akar szexelni velem az exem, ha nem szerelmes belém?