A férfi szerelmet vall neked, de te nem viszonzod.Szereted, de nem szerelemmel.Tudod tökéletes lenne vele, de nincs nálad szerelem. (beszélgetés)
(Akkor jó. Én még nem is éltem abban az időben. Azt nem tudom, mennyire vált be színésznőként, de rengeteg kép van fent róla, a többség vélhetően akkor, amikor éppen játszik.
Valóban, a szépség mulandó! És milyen klassz ezt egy férfi szájából, vagyis "tollából" olvasni! Ez is a ritka napok egyike, feljegyzem a naptáramba! :D Nem ez az általános tapasztalat ugyanis. De ezt már nem "bontanám" ki, nem boncolgatnám, mert nem ide tartozik. De azért megjegyzem, érdemes lenne ez ügyben egy topicot nyitni, vagy lehet, hogy már van is...)
Coller!
Mint nő, segíthetnék? Bár nem vagyunk egyformák és azt sem tudom, mitől változott meg a Barátnőd, de én nem keresném. Semmilyen módon, senkin keresztül. Ne érezze azt, hogy hiányzik Neked. Szerintem csak ezzel érhetsz el valamit. Tudom jól, hogy nem lesz könnyű, mert jól érezhető a szavaidból, hogy nagyon szereted! De próbáld meg kérlek, mert Neki is éreznie kell, hogy hiányzol. Ha pedig nem érzi, akkor minden hiábavaló.
Bár bevallom, azok alapján, amit leírtál, nem értem az egészet... A búcsúzást, előtte a szeretkezést...
Sajnos, ugye hiába adunk tanácsot Neked, nem látunk bele a kapcsolatotokba és bár lehet, hogy volt olyan, amit Te rendben lévőnek ítéltél meg, Ő nem. Tudod jól, hogy nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódj ki, járj el a haverokkal sportolni, pókerezni, akárhová. És egy jó ideig ne keresd!
A teljes kép ismerete nélkül, csak azt mondhatom, amit már elmondtam: légy most olyan erős, mint amilyen gyengéd és kedves voltál a kapcsolatban. Akkor ő maga fog keresni egy idő után. Ha pedig nem, akkor úgysem tudsz mit tenni.
Ha az édesanyja halála egyfajta jel volt számára, jel arra nézve, hogy megszabadult azon gondolatoktól, hogy ti. az eszelősen nagy szerelmi lángolásnál jobb a megértés,a szeretet összetartó ereje, amit édesanyja képviselt, akkor ez nehezen lesz helyrehozható, ha egyáltalán...
Szia Toprengo!
Nagyon jó kapcsolatuk volt, össze tartotta a családot és naponta, 2naponta beszéltek telefonon. Vidéken élt az édesanyja és kéthetente mentünk hozzá. Ő kedvelt, többször is mondogatta, kérdezgette, hogy mikor lesz unoka, továbblépés. Mindig mondogatta a lányának, hogy nem érdekes a szerelem a szeretett, bízalom, megértés legyen meg és akkor sokáig 1üt leszünk, boldogan.
Ez a bezárkozás Októberben kezdődött el, és valahogy nem akarta a gondolatait megosztani velem. Hozzáteszem, hogy ő néha túlzottan makacs, és csakazért se ugy cselekszik ahogy kéne... Nagyon bizok benne, hogy megjön az esze és rájön, hogy itt vagyok neki!
Kedves coller!
Szeptemberben meghalt a lány édesanyja. Milyen kapcsolat volt közöttük?
Azt irtad, utána bezárkózott, nem engedett közel magához téged.
Talán az édesanyja halála lehet az oka annak, hogy most ezt teszi veled.
Talán. Persze így nehéz bármit is állítani, hiszen egyikőtöket sem ismerlek.
Mi lesz az sms-ben?
Kívánom, hogy sikerüljön elérned az áhított célt.
Akkor végképp nem értem, mi baja van veled. Ha ennyire tökéletesnek éreztél mindent. Habár az, hogy te mit gondolsz kapcsolatotok mivoltáról és ő, az két különböző dolog...
Lehet, hogy sajnál elengedni, de MÉGIS megteszi. A kérdés, a valódi kérdés: miért?
Tudod nem értem egészen pontosan, szerintem te sem, mert akkor nem kérdezted volna meg itt, hogy MINEK is kell egészen pontosan időt adni.
Köszönöm, hogy válaszoltál!
Régebben nem voltam ilyen, nem érdekeltek az érzések csak a sex, semmivel mással nem törödtem, nem engedtem közel magamhoz senkit..
Rosszul olvastad 2,5éve vagyunk 1üt, ez idő alatt nem tudott olyat mondani amit ne tettem volna meg. Szerintem azt mondhatom, hogy jó körülményeket sikerült összehozni. Soha nem veszekedtünk, egy hangos szó se volt soha. Csak apró összezörrenések ami után 5-10perc mosoly szünet, mindenki elvonult valahova majd mentünk a másikhoz és összeölelkeztünk és minden rendben volt..
Szeptemberben meghalt az anyukája és azóta úgy érzem mintha egy kicsit még jobban bezárkózott volna, nem beszél az érzéseiről és nem is akarja kisirni magát a válamon..
Elválásunkor sírtunk mindketten és ugy ölelt szorított magához mint mèg soha.. Sőt mielőtt eljöttem tőle kértem, hogy szeretkezzünk egyet egy olyat ahogy még soha. Ne dugjunk vagy sexeljünk szeretkezzünk. Megtörtént tényleg olyan volt mint még soha és nagyon élvezte közben is ugy szorított ölelt magához mint ahogy még soha, néha levegőt se kaptam.. Elaludtunk, összebujva és mikor én odébb fordultam ő fél percen belül a mellkasomon volt és ölelt szorított lábát indaként tekerte lábamra. Motyogott valamit én pedig megkérdeztem szeret? A válasz igen szeretlek. Majd mondtam, hogy én nem szeretnék elmenni amire az a válasz jött, hogy ő se akarja, hogy menjek.. Reggel nem beszéltünk semmiről csak összebujva zenét hallgattunk és sirtunk. Majd Vasárnap beszéltünk 1órát és az alatt sirt és abban maradtunk, hogy adjunk egy kis időt ennek. Nézzük meg mennyire férkőzik a gondolatainkba a másik..
Drága barátom! Mint férfi a férfinek mondom, amit mondani fogok.
Megpróbálok finoman fogalmazni, nem arról vagyok híres, de megpróbálom, mivel a soraidból ítélve egy érzékeny, jólelkű pasasnak gondollak.
Egyszer egy nő, aki anno sokat jelentett nekem elsütötte a legócskább női közhelyet, amit a sors valaha is tartogatott férfinek: -Te tőlem jobbat érdemelsz....
Már régen tudtam, hogy ki akar ugrani a helyzetből, kifarolni a kapcsolatból, egyszerűen gyenge volt és gyáva. Nyugodtan a szemébe néztem és annyit mondtam: -Milyen igazad van, én tényleg sokkal jobbat érdemlek nálad. Meg az utánam jövő pasasok is...
Amivel annyit akarok mondani, hogy jól látod a dolgot, csak nem akarod tudomásul venni. 31 évesen elkezd ketyegni a biológiai órája, majd hirtelen rájön, hogy ő, NEM TE, még véletlenül sem, ettől, amiben most van, többet érdemel (pedig mindnyájan csak annyit érdemlünk, amennyit adni is tudunk) és feltámad benne az önmegvalósítási szándék, a szerelem keresése, vagy bármi más ostoba indok, amelyet a női agy kitalálni képes.
Nem szerelmes beléd lángolva....hmmm....akkor miért is van veled 5 éve? Egy nőnek rettentően fontosak a körülmények, MINDEN EGYÉB (kinézet, szerelem - sic!!!!) másodlagos. Nem tudom, milyen körülmények között életetek, de gyanítomn, hogy a tenyereden hordoztad, csak éppen a fenekét nem nyaltad ki. Sosem szóltál rá hangosan, lested a kívánságait...és rád unt. Egy nőnek a majdnem tökéletes férfi unalmas. Pedig hidd el, ők, az olyanok, mint te, a legerősebbek.
Nincs szégyellni valód.
Ami pedig az időkérést illeti: kínomban felröhögtem. Egy kapcsolatban nincs ilyen. Sokan állítják az ellenkezőjét, de ha egy nő időt kér, akkor elégedetlen.
Mit telhet tenni? Semmit. Komolyan mondom: az égvilágon semmit. Most légy olyan erős, mint amilyen gyengéd voltál a kapcsolatban. Ha szerencséd van, csodálni fog ezért az erőért és a csodálatot gyakran összetéveszti a nő a szerelemmel.
Hogy eztán mit teszel, rajtad múlik...
Sziasztok!
Ugyan ebben a cipőben vagyok, pár plussz dologgal!
Nagyon szeretném visszakapni mert számomra ő a tökéletes NŐ.
2,5éve vagyunk(most időt kért és külön 1hete), 2éve élünk 1üt. Minden jó csak részéről nincs az a nagy szerelem az a bepisilős érzés, de szeret és álitása szerint én vagyok számára a megfelelő mindenben és az eddigi barátai között nagyon magasra tettem azt a bizonyos lécet. Tudja, hogy jó apuka lennék és tudja azt is, hogy mindent megtennék érte és a családomért.. 1,5hónapja gyerekvállalásról beszéltünk és a közös hosszú jövőről. Majd most 1hete kérte,hogy menjek el mert feltámadt benne az a vágy,hogy megtalálhatja azt a nagyon nagy szerelmet..(még soha nem volt szerelmes de nem is tudja nagyon megfogalmazni mi az az érzés). A közelebbi barátnői mind szinglik és arra gondolok ők vannak a háttérben. Köztük az akinek legközelebbi kapcsolata is 2éve ért véget, azóta minden hétvégén buli és hetente több randi de semmi nem akadt a horgára..
Ilyenkor mi van? Megijedt? Mert most, hogy beszéltünk erről előtte mindig ő hozta fel, hogy ő gyereket akar rövid időn belül mert a biológiai órája.. Most, hogy én is elhatároztam, hogy gyermeket akarok tölle nagyon rossz érzés.. Pedig nincsenek nagy igényeimnek csak 1kislány aki olyan mint ő!
Kérlek adjátok tanácsot mit tehetnék. Tudom várnom kell de megörülök, hogy nem érzem az illatát és nem szorithatom magamhoz..nem a sex hiányzik hanem Ő!
Én 33éves vagyok és a párom 31..
További ajánlott fórumok:
- Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet?
- Mi az ideális gyermekvállalás ideje, avagy örök harc a tökéletes élet után?
- Létezik olyan, hogy tökéletes nő?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?
- A szeretőt is lehet szerelemmel szeretni?!
- Ti nem unjátok a tökéletes test kultuszt?