A félrelépés... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A félrelépés...
Ennek a férfinak ez az egy botlása volt.
Fiatalon nősült, egymás karjában tanulták a szerelmet, s talán éppen ez volt a baj.
A kíváncsisága vezette, hogy egyszer megtapasztalja milyen más nővel.
Pórul járt.
Azért a mai fiatalság mennyivel okosabban rendezi az életét. Nem az ismeretlenbe megy bele, mert hiszen nem a nászéjszaka az első alkalom.
Tudja, hogy fog-e működni közöttük ami a jó házassághoz kell.
Régen nem így volt!!
Nem regény, ezt az élet írta.
S akiről írta az az én Édesanyám és Édesapám volt.
Én voltam a kislány valamikor nagyon régen.
Az Anyuka nem találkozott soha a nővel, tehát számon kérni sem tudta a nő viselkedését.
Nyilván a nőnek az volt a célja, hogy valamilyen módon felszínre hozza az apuka bűnét.
Most sorban válaszolgatok minden észrevételhez, vagyis amelyikhez van hozzáfűzni valóm.
Le fogom írni a végét, de azt már látom, hogy
kiragadni egy ilyen történést a hétköznapokból nem egyszerű, mert mindent részletesen leírni sem lehet.
Tényleg két ember kell a megcsaláshoz: A csaló és akivel csal..
Ahhoz, hogy egy kapcsolat tönkre menjen, tényleg szükséges mindkét fél tevő vagy passzív magatartása. De ebben a cikkben nagyon nem erről van szó szerintem. Inkább arról, hogy ha valaki a "f** feláll, ész megáll" kód szerint működik, akkor lehet bármilyen őszinte szeretet és szerelem az asszonya részéről, lehet bármilyen "jó" is a házasság, akkor is félre fog lépni. Viszont az ilyen díszpintyek azért igyekeznek maguk mellé olyan feleséget/társat választani, aki valamiért vak a dolgaira. Akkor van baj, ha borul a bili.
Lényegtelen, hogy ki hibázik. Egy a lényeg IQ+EQ nulla, aki egy ilyen "buliba" kisgyereket von be, vele az érzéseivel nem törődve..
Mi köze van egy kisgyereknek a felnőttek dolgaihoz? semmi.
ez valami regény ?
(furán, pátoszosan van megírva)
Egyszerűen elegem van ebből s hozzáállásból, hogy a megcsaláshoz 2 ember kell. Vagyis, hogy a megcsalt fél is hibázik!
Szerintetek ki az aki ember és nem hibázik? Csak nem mindegy, hogy mekkorát!
Soha nem kell megcsalással válaszolni, hisz hihetetlen, el nem múló fájdalmat okozol vele! Ha valami nem tetszik, le kell lépni, vagy nyelni kell, vagy meg kell egyezni egy nyitott kapcsolatban vagy tudomisén, de ez nem igaz!
Én nem ezt a végkifejletet képzeltem el...
A cikkírónak gratulálok. Nagyon megindító a cikk, remélem sikerül feldolgozni az esetet!
Ez egy tipikus macsó pasi és a szerény szolgalelkű nő kapcsolata, akit ki lehet használni. Vannak ilyen férfiak, akik olyan nőket választanak, akit tudnak irányítani és lábtörlőnek nézni. Én ennyit láttam ebből az egészből, persze amíg gyerek a gyerek, addig ő csak a szépeket látja.
Mi a végkifejlet? Szerintem odamegy a kövér nőhöz és lelövi:D
Na jó csak vicc volt:D
Mindenből lehet tanulni, még a tragikus eseményekből is, mert egy meggondolatlan lépéssel
egész emberi sorsokat lehet tönkretenni.
A történet végét nyitva hagytam. Az olvasóra bízom, hogy gondolatban hogyan fonja tovább a sors fonalát...Én tudom a végét...
Íme a történet.
Ugrás a teljes írásra: A félrelépés...