A Dal 2013 (beszélgetés)
Nem dehogy..amíg ez válaszható opció volt addig volt értelme véleményezni..Mióta ténnyé vált pustózta szájtépés:D Én se mellette kampányoltam sokáig..és nálam ius KSA jött volna be,amíg nem hallottam élőben.Aztán nyilvánosan kivégezte a dalát,éás vége lett.Maradt Radics Gigi..őt az zeneszerzői ültették hintába/?/ a többi meg tök ötlettelen sablonnóta volt..és maradt Alex.ÉN elfogadtam.ennyi, fannak azért nem nevezném magam,
De amit ma köré hánynak olyan hatalmasságok mint Sc Norbi/bakker mi a f.köze van a zenéhez/Vagy Szabó Zsófi/színésznek szar nőnek röhej,nyilatkozzunk a zenéről alapon/és Hajdú Péter/nem tudom miben nem a legröhejesebb ember/
Na ettől hányok igazán!!!
Vérszívók!!!
És te mondod azt, hogy ovodás. :-))
Nagyon gyorsan szerezz be egy tükröt, mielőtt végleg így maradsz!
Aha értem. Akkor elmagyarázom. Fórumozok és elmondom a véleményem a felmerülő kérdésekkel kapcsolatban.
Érted? Vagy magyarázzam tovább?
De látom te is úgy vagy vele, hogy csak mellette szabad érvelni.
Oláh Gergő dalszöveget ír....nézzük, a zeneszerzőmaffia engedi-e neki, hogy kilépjen vele a nyilvánosság elé :))
tessék!
Szerintem nem várható a visszalépése, de ez nem is szükséges.
Induljon csak nyugodtan és adja elő a dalt.
Bármilyen helyen végez is, itthon segíti, vagy segítheti őt az érvényesülésben-már ha ezt ambicionálja.
Ő dönt, milyen utat járjon be ezután. Ha igazán tehetséges, akkor a felszínen marad, ha nem, elbukik.
Ha az illetékesek látnak benne fantáziát, majd felkarolják, ha nem látnak, akkor hanyagolják.
Verseny van ezen a vonalon is, és ez így van jól.
Aki igazán tehetséges, az úgy is érvényesül.
Most Alex kezében a marsallbot, majd kiderül, képes lesz-e élni vele, ha hazaérkezik Svédországból.
Addig pedig azt javaslom mindenkinek, csillapodjon le..
"ByeAlex? Lemaradtam valamiről?:D Ja, hogy ő megy ki az Euroviziora... :D: Na akkor jövőre sem jelentkezek :D Hajrá Márta, sok sikert! Mutatsd meg milyen menők a MAGYAROK" - írta ki a Tóth Gabi.
Bocs,de ezt nem értem.Ki az a Márta, valamiről lemaradtam??:))
Dehogynem..sőt:DD
Csak amikor ezen túl vagyunk,és leülepedett,hogy ez megy és kész..akkor miek már tovább szarozni??
Én se ezt juttattam volna tovább első blindre,de aztán hozzászoktam a gondolathoz,,,és moist ténnyé vált! Lehetne kezdeni megpróbálni,hogy ez a mi dalunk..vagy mellé áll az ember,vagy nem foglalkozik vele tovább,nem érdekli az EUV.SC.De hogy a saját fészkünkbe szarjunk az csúnya dolog.