A Dal 2013 (beszélgetés)
Oláhot én is bírtam nagyon.És mondjuk igaza van Csabának ebben,mert a nyomába nem érhet,de itt most nem is ez a lényeg.Nem csak neki nem tetszett,bemásoltam.de van még kiknek nem:)
OG mai bejegyzése:
"Sziasztok!!!
Nem tudom ki mit gondol erről az e.u.vízióról, de én most sokkot kaptam :( nagyot cslódtam sajnos !!!"
Nem is baj. Nem szeretem a diplomatikus álszentséget.
úgy, h Csaba kedvence, és felhozta, h Oláh Gergő is negatívan nyilatkozik az ügyben :)))) Ennyi a sztori :)))
Kiakadt Alex győzelmén a szemét :)
de diplomáciában tuti nem.
Nem értem,hogy jön most ide Oláh Gergő?? Már lassan nem tudlak titeket nyomon követni.
Alex nagyon, de nagyon elbújhat Oláh Gergő mögött.
Tehetségben és sok minden másban is.
Gigi miatt nyilván. de akkor is lehet diplomatikusan nyilatkozni.
Na ez a másik. De most ha Radics Gigi vagy éppen KSA ment volna,szavaznának? Nem. Ráadásul azok el is vesznének a többi tucat között.
Agárdi SZilvia és Pál Dénes nemsokára a Nagy Duettben a Super Tv2-n...ha érdekel valakit és nem hallotta még azt a (szerintem) elég közepes dalt elégszer
Oláh Gergőről van szó, csak már zavaros.
Ó hogyne. Csakis ez lehet az ok :)
Akkor értem, hogy miért nem érted, hogy miért tette :)
már megint csak azt vagy hajlandó látni, amit te akarsz.... :)))
igen, névtelenül, fórumokban, de nem közszereplőként! az más!
szerintem tök mindegy, ki megy ki, nem szavaz ránk senki.
Értelek.Köszi a válaszod:)
mert nincs értelme... habár, tudom, h te mindig ezt teszed, de minek?
a köpködők annyira ostobák, hogy ezt nem látják át :)
Mert akik dobálnak, fel vannak háborodva. Mit nem tudsz ezen megérteni. Te még nem voltál pipa valamire, ami nagyon gáz volt?
Ilyenkor az emberek elmondják a véleményüket és kidühöngik magukat, mert mást nem tehetnek már.
Én azt nem értem, hogy ezen mit nem lehet érteni :)
Pontosan. Olyan sok jós lett hirtelen az országban,akik már előre látják a sötét jövőjét ennek a számnak :D Vicces :)
De lehet,hogy pont az egyszerűségével fog kitűnni a többi egy kaptafára épülő szám közül. Plusz,ha maradna magyarul,az is dobna rajta szerintem. A Nox óta talán nem is volt olyan produnkciónk,ami magyarul ment volna.
Szóval várjuk ki a végét,nem lehet tudni,hogy fog szerepelni.
világos, köszi a megsegítést :)
a fanságtól távol állok :)
Azért, mert nem szeretem azt a hozzáállást az emberektől, amit mások is kifogásolnak itt, és ennek hangot is adok, még nme tesz fanná....
A dal maga tetszik, valóban, és szurkolok, h kint is tetsszen a népeknek.
Hogy miért tetszik? Önmaga ez a könnyed stílus bejön nekem. (mint írtam nekem a Magnéra hasonlít)
Amúgy, tegnap youtube-n néztem vissza, miután nyert, h mivel állunk ki Malmöben. Elsőre fülbemászó volt nekem. Utána egyesével elkezdtem visszanézni a többieket. És totál az jött le, h a többi az sablon zene ehhez képest.
"Egyáltalán, hogy állhatott egy színpadon Radics Gigivel ás Kállay Saunders Andrással ByeAlex??? Ezt elk**ták, nem kicsit, nagyon!" - osztotta meg a világgal gondolatait Hajdú Péter, majd sorra jöttek a hírességek véleményei a Facebookon.
én meg butának tartom, bár mindig is annak tartottam.
További ajánlott fórumok: