A Dal 2013 (beszélgetés)
Wolf Kati szinpadi jelenlétét ruha, frizura ... stb. nagyon elszúrták ! Ez a dal rovására ment - sajnos :-( Compact Disco is felejthető volt !
Jövőre viszont by-bye Alex zsűritag lesz :-)))))
No azért Cseh Tamással való párhuzam ERŐS !
Mindegy mi magyarok egy dalversenyre kiküldünk egy versenyzőt, aki nem tud énekelni ! Végül is lehet, hogy ez lesz a befutó - de ne álmodozzunk ! :-(
Valamelyik reggel a Morning show-ban viccelődtek , hoyg miylen dallal kellene indulni, hogy biztosan ne nyerjünk, mert nem is tudnánk megrendezni egy ekkora eseményt ! Hát ezt siekrült elérni ! Nem kell aggódni ! :-)
Elég sokat olvasok a témában, és nem így látom. Mind arra vagyunk kihegyezve szerintem, ami a saját véleményünkkel vág egybe. Én több pozitív kommentet és cikket is láttam, te meg nem. :)
Egyébként semmi ok a visszalépésre, a Kedvesem nem plágiumgyanús szerencsére, és reméljük, csinálnak hozzá egy jó kis angol feliratot is.
:)))))
Hajrá!!!:)))
Írd be a google-be, hogy ByAlex és olvasd el a cikkeket.
Itt meg 3 embernél sokkal több volt az értetlen, csak ők leírták és elmentek.
Puskás Petit nem bírom, de ez tetszik:
"Cseh Tamást is szerintem azért szerettük, mert őszinte szövegeket énekelt egyszerűen, gitárral a kezében, aztcsumi. Nagyon vicces olyan énekesek cikizését olvasni byealexről, akik fiókból előhúzott dalokon kívül még mást sose énekeltek. Hajrá, jövő évre rendeljetek olyan számot amivel tuti a siker! :) Alex te meg nagy voltál!"
Itt a teljes cikk is:
Miután sarkakata meg a hasonszőrűek "ízléstelen" véleményét olvastam, már én is azt mondom, hajrá, Alex!:)
Én inkább azon csodálkozom, hogy ezt miért nem lehet megérteni. Az összes cikk (a legtöbb) arról szól, hogy rengetegen ki vannak akadva.
Miért kellene jópofit vágnunk valamihez, ami nem tetszik? Miért kellene eljátszanunk, hogy támogatjuk, amit mi sem értünk?
Szerintem teljesen érthető.
Azt gondolom, hogy a visszalépés azért lenne nem rossz a részéről, mert nem támogatja a saját országának nagy része.
Amúgy ha visszalépne, attól már nem lenne jó érzésem, de a gesztustól nagyot nőne a szememben.
Én nem szívesen küzdenék egy olyan országért, aki ennyire nem ért vele egyet, hogy én menjek.
Persze, ha van esze és szerintem van, akkor azt is érti, hogy ez most miért van.
Találtál olyan kommentet, ahol fikázzák a másik ország dalát?
Ugye azt azért vágod, hogy ez így ildomos, akármilyen dallal kapcsolatban.
Hát én is meghallgattam többször, aminek az az eredménye, hogy már lassan dúdolgatom, de ez minden trutyival is így van, ha van egy olyan reklám, amit sokat nyomnak a tv-ben.
Egyetértek veled, mert az idő nekem sem szépíti. Amikor újra meghallgatom, akkor mindig azt érzem, hogy ez gáz.
Egy dologban lehet bízni, hátha tényleg kikupálják a hangját a versenyig.
Ami vicc, hogy olyan ember nyert, akinek ki kell kupálni a hangját :)))
Mindegy. Ez megint egy új tapasztalat lesz. Eddig még ha nem is nyertünk, de legalább büszkék lehettünk a számunkra, ami kiment, bár a Kompact Discot még nem hallgattam meg.
Most meg megnézhetünk valami furát, hogy azzal mi történik.
ByeAlex - Kedvesem
"I heard some songs from other countries,made for the Eurosong contest,but this one is my favourite,even if I dont understand the lyrics,I found some extra calmness and power in it....good work Hungary:) "
""Super song!!! Bravo!! best 2013 entry. BIG 12 POINTS from Spain."
"The guy is very cool. The song is simply unique and phenomenal. The message is of the essence, we hope that English will convey the message. The purity, simplicity brilliant this song is for all of us."
Külföldi kommentek Alex daláról.
Én ezek közül egyiket sem küldtem volna. Gigit a balhé miatt, Laura....áááá hagyjuk, lehet hogy Alex hamis volt, de ez elmondható Lauráról is.
Lilla is jó volt, de olyan szokványos, egyébként bírom a csajt.