A Dal 2013 (beszélgetés)
fesztiválra való, csak nme pop-ra esetleg... mert egy Szigeten hatalmas siker lenne!
De majd meglátjuk, h itt mi lesz.
Ne bántson:) Mondjuk engem is bánt,csak engem a másik oldalról:) Hogy pont ő képvisel minket! De mivel nem az (én) életem múlik rajta, próbálom elfogadni a dolgot:D Különfélék vagyunk,mi emberek.Valakinek bejön,valakinek nem tetszik.Majd elválik,hogy mit ér el:)
Nem egy világszám, oké. De ezt a sok mocskot nem érdemli. A videó igenis szép, képileg is, hangilag is ott van.
Mindenki szégyenkezik, hogy még ilyet....hát ez azért bánt egy kicsit.
Ez a széptől marha messze van:)) De oké elfogadom,hogy neked tetszik:)
[link]
Ki látta ezt a videót?
Szerintem nagyon szép. Szégyenkezni semmiképpen nem kell vele!
Na, ez is új.Ezt sem tudtam.
A Petőfi Rádiónak is van érdekeltsége a műsorban, Alex default volt...
Egyébként a zsüri is tele volt ellentmondással! Minden szavukban Keresztes művésznő ilyen jó,olyan jó: be sem került. Alexnél meg: te vagy a leggyengébb azok közül,akik most itt vannak,ez kétségtelen.- erre beszavazták.
Érdekes volt ez számomra.
Ugyanígy gondolom! Nagyon jól megfogalmaztad :)
:DD Ez már sokkal jobb hozzáállás:D
Hát,ha már így alakult,nem tudunk mást csinálni! Próbálja meg!:) De ettől még nagyon nem lesz a kedvencem:D
Ugyanígy vagyok vele..nem bírom a sapiját,a tollát,a szemcsijét.a zokniját,és a nyilatkozartát..de basszus megfogott a dala,pedig,gáznak találtam elsőre!!
Tudod mi ő ??Egy kurv@ nagy fekete ló!!Lehet hogy nem jutunk be vele a második körbe lehet hogy a tízben végzi..ki tudja??
Dde én úgy vagyok vele adjunk már legalább mi neki esélyt!!
Nem tudom,mert nekem nem volt kedvencem.Ez azért volt gyenge,az meg azért volt rossz.De számomra a leggyengébb tényleg ez az Alex volt:( (bocsi) Már eleve a hülyegyerek kinézettől is rosszul voltam,számomra nem színpadra való,eladható figura. A zenéje érdekes, az tény.De szerintem nem fesztiválra való:( De majd elválik. MÉg az is lehet,hogy egy második helyezéssel tér majd vissza:))))
Veca maga írtA a dalt és a szöveget is:DD
Nem a polémia kedvéért mondom, de egyáltalán nem biztos, hogy a többségnek, akik látták, hallották a számot, tetszik.
Írd úgy, a SZAVAZÓK többségének tetszett.
A kettő nem ugyanaz.
Nagyon nem. Csak most az utóbbiak véleménye döntött.
De nem élem meg tragédiának.
MI az elején arról beszéltünk hogy mekkora lenne ,ha kiválasztanánk egy dalt,és mellé egy előadót..nem feltétlenül az eredetit:D
Mondjuk KSA nótáját egy jobb énekessel...
majdnem ezt mondtam itthonb, én azt mondtam: Fekete vonat
az a baj, h az idei indulók között nem nagyon volt alternatíva.... egyik rosszabb szám volt, mint a másik. A hőzöngők pedig most is leginkább a kedvencük kiesése miatt sértődöttek, azért nem látnak tovább az orruknál. Én így látom.
Nem túl nagy eresztés,de szépen énekelt.Veca is jó volt,de a zene! Kállay zenéje jó volt,lehet nem neki kellett volna énekelni? Nem tudom:) Igazából egy kimagasló sem volt szerintem.
mint az LL Junior :))) nem?
(nekem arra hasonlít)
Attól még az volt:D kis vagy nagybetűvel:D
hupsz... nagy betűvel akartam :)))
keresztes dala katasztrófa volt..... nekem legalábbis.
Ez a jel is roppant felnőttes. Utoljára én ilyeneket 5 éves koromban csináltam te mennyi vagy?
De bakker! Ezt eddig sem írta senki ,csak te,és ha találsz ilyet posztolj!
De annyit aakrnék még mondani neked mielőtt elmész,hogy rájöttem miért őt választottam.Mert az ő szereplésétől nem fog égni az arcom.!Gigi lopott nótájától biztos igen,és KSA rettentően szar hangjától is...a többiek pedig a sablon sablonjai lettek volna..azt hiszem ezért:D JÓ éjt neked,é nyugodjopn meg a lelked:D
Keresztes és Veca lett volna még jó, csak a dal volt gagyi:(
a videó (talán) végén meg is hallgathatod a dal egy részletét
További ajánlott fórumok: