A Dal 2013 (beszélgetés)
jajj.... látod... már megint jössz a gyerekes vagdalkozással....
(amúgy, de! Erőszakoskodsz.....)
Nem szoktam összeesküvés elméletekbe hinni, de itt valami nem stimmel, úgyhogy nem lepődnék meg, ha valakik nyomták volna. Mondjuk a managmentje.
Volt már ilyen a világtörténelemben.
Nem hallottál még ilyet? Ébresztő :)
Látod, de akarod megmondani, hogy ki mikor nyilatkozhat. Miért ne mondhatná el a véleményét? Mert neked nem tetszik, amit mond?
Ne már. Inkább te fogadd el az ellenérzéseket.
Én elfogadom, hogy neked tetszik, nekem attól még nagyon nem :)
Nem bizony. Az a szám egy világslágernek is megállja a helyét. Ez nem csak az én véleményem.
De az, hogy néger srác képviselje Magyarországot, az kicsit furi lett volna az tény .)
Dehogy nem dőlt..... ezt se veszed észre...
Az Oláh gyerek meg majd akkor nyilatkozzon iylesmiben, ha már alkotott vmi maradandót is.... azért ne érezze már feljogosítva magát bizonyos dolgokra, csak mert megnyert egy tehetségkutatót.... majd ha nem csak mások számait tudja ilyen szinten előadni, hanem ad vmi újat, jót a magyar popp életnek, akkor nyilatkozhat másról..... De egyenlőre még csak az x győztese, és ennyi.
Akkor ki???:D Mégis?
Kattanj le az összeesküvés elméletről,érzed te is hogy ez nem jön be:DDD
Ki mondta, hogy ne tetszen?
Az a tény, hogy ha körülnézek a fórumokon, akkor kb 70-80% az értetlenség és 20-30% a támogatás.
Nem erőszakoskodok. Nem én mondom neked, hogy mit ne írj és mit írj, mint te nekem.
bakker.... ez egy fórum :) Leírtam a véleményem, amit gondolok a számról, az előadóról :))))) Nme ezrt nyílt ez a topic? :)))))
És nézd meg! Már megint erőszakoskodsz, és nem vagy képes elfogadni, h nekünk más a véleményünk! Ne erőszakoskodj már!!!!! Pont.
Rossz helyen olvasgatsz. Csak oylan oldalakat nézel, ahol negatív kritika megy. Nézz szét egy kicsit jobban, mert bizony nem csak az van.
Nem olyan egyoldalú ez a dolog, mint ahogy azt beállítod. Vhogy most ez arra hasonlít nekem, mint amikor vki a politikai nézeteitől teszi függővé, h melyik tv csatornán nézi a híreket... Hír tv, ATV, vagy M1, esetleg kereskedelmi..... Pfff.... Csakis földhözragadtságnak nevezhető ez.
Nekünk akkor is tetszeni fog ez a nóta, ha te, a Hajdú, a Sarka, a Schorbet házaspár azt mondja, h xar.....
Én KSA-t. De sok másnál sem lettem volna kiakadva.
"és sehol nem olvastam azt se hogy szegény"
Ugye ez most nem komoly? Most copizzak?
Ugye ezt te se gondolod komolyan...:D Eza srác ,amint befeccöl néhány százezret manipulálásra:DD
Cserpes kisasszonynál ez játszhatott,de itt...:DD
Akkor nem. Mindenki ahogy érzi. Én úgy vagyok vele,hogy bár nekem sem volt kedvenc,de csak Magyarországot képviseli,így igenis szurkolni fogok neki.
De aki annyira nem tud vele azonosulni és támogatni őt,nézni sem kötelező. Senki nem kényszerít rá :)
De ez az ellenkampány is annyira magyar vonás. Nem tetszik,ami nyert,húzzuk le minden lehetséges fórumon. Persze angolul,ha lehet,hogy a külföldiek is értsék,hogy nem vállaljuk ezt a számot.
Te Csaba! Ezt most vagy ötödször írod a nap folyamán ,hogy sokan magyarázzák miért is jó ez..de közben senki nem mondta neked hogy jó ez...és sehol nem olvastam azt se hogy szegény....
Rúzsa Magdi elment egy irányba..akinek bejön egye...Gergő elindulhatott volna,nem tette...Gabinak se jött be...és akkor marad ,hogy az adott anyagból dolgozunk...és ha már itt tartunk te kit küldtél volna ki,ha KSA nem küldhető mert nem tud énekelni??
Hidd el, hogy az elégedetlenségnek is szokott eredménye lenni, mert legközelebb talán a zsűri is még észnél lesz, amikor rajtuk fog múlni a válogatás.
Bár az tény, hogy az embereknek kell dönteniük. Hiszen ők a legfontosabbak, mármint a közönség.
Amúgy talán úgy lehet ezt manipulálni, hogy rááldoznak egy kis pénzt és irányítottan szavaznak. Nem tudom, hogy volt-e ilyen.
Mert te is és sokan magyarázzák, hogy miért is jó ez, bár nem az, de akkor is :)
Szegény? Miért szegény? Ha tehetséges lenne, akkor nem ömlene a nyakába semmi.
Rúzsa Magdinak nem dőlt, Gergőnek sem, Tóth Gabinak sem és még sorolhatnám. Aki érdemtelenül kap valamit, annak dől. Hát ez van.
Persze,ez szubjektív. Nem egy tucatzene,amit a rádiók állandóan játszanak,ezért is ilyen megosztó talán. Mint írtam,először nekem sem jött be,abszolút nem az én stílusom,de ahogy meghallgattam másodjára és harmadjára is,megkedveltem. Idővel talán te is meg fogod :)
Valaki pedig mégis beszavazta :) Ráadásul az ő esetében bundáról sem lehet szerintem beszélni. Szóval mégiscsak a közönség szavazta be,így nincs miről beszélni. El kell fogadni,és szurkolni kell neki :)
ez az ország csak magyarázni tud.....
Már aki úgy érzi, h ezt meg kell magyarázni.... én nem érzem úgy. Te miért?
Jó magyar emberhez híven, dől a kaka egy szerencsétlen emberke nyakába....
hagyjunk neki időt :) Ez jó. Még nem jó, de majd lehet, hogy az lesz :)
Dehát ő nyert :))
Mihez kell idő? :)