90 Napos verseny (beszélgetés)
Én kinlódok a vesémmel már megint. :(
Meg kéne mozditani a popómat :) Lusta dög vagyok! Bár napi 4-5 órát sétálgatunk a lánnyal. Néha futok is, ha belendül a moci alatta :)
én továbbra is inkább ilyen SBD szerű diétát csinálok, csak nem első szakaszozok, és számolom a kalóriákat is
ez most igy, ha lassan is de működik
Szia laconicgirl!
Vissza, mert a SBD-val híztam :( Nem tudtam betartani a határokat.
karácsony tájékán én is sokat torkoskodtam! de előtte "rádiétáztam" alaposan, azért nem látszik :)
ne add fel, neked is menni fog, rengeteg az idő még nyárig, meglátod addigra Te is szép csini ruhákban fogsz majd járni! :)
Megnéztem az adatlapodat,és továbbra is...LE A KALAPPAL ELÖTTED!!!
Én egy trehány,torkos disznó voltamvagyok,még a mérlegre sem merek állni:(((
Annyira igazad van az életmódváltásról!Nagyon örülök,hogy Neked ennyire sikerült,bár csak belém szorult volna fele ennyi szuflé:))))
hát nem sok, nem volt időm hoxázni hónapokig, zajlik a élet körülöttem...
Veled mizujs? :)
Sziasztok! En 3 hete csinalom a 90 napos fogyit, es neha elcsabulok, de igy is 3 kilo lement mar... Egyebkent nem kell sokat fogynom, most 61 vagyok es 170 cm magas, de ez az utolso par kilo annyira ragaszkodik hozzam... :)
Van koztetek olyan, aki vegigcsinalta es utana nem jottek vissza a kilok?
A jövő héttől nálam is visszaáll minden a régi kerékvágásba(remélem),elkezdem újra a tornát.Egyébként nekem is bejön a Norbi,bár csodát tényleg nem talált ki,mondjuk magunktól is kéne,hogy legyen annyi eszünk,hogy mikor mennyit együnk és miből.....
Addig már eljutottam,hogy pirulát,port,löttyöt,stb a fogyás érdekében nem veszek.annyit költöttem már ilyen marhaságokra és mindig csak kövérebb lettem.Tuti igaz az a közhely,hogy a fejben kell elkezdeni,.....(el is kezdem,csak hamar befejezem:(()
No, mindenkinek kitartást és sikeres súlyvesztést!
ui.van egy új gasztróblog,-súlyvesztőhely -a cime,és diétás kaják találhatóak meg benne,ha valakit érdekel
Itt vagyok! :) Na talán kigyógyultunk a külömböző nyavalyákból.
Én még mindig 75 kiló vagyok pedig hánytam és ment a hasam. Csak vizet meg teát ittam 4 napig.
Ki érti ezt? Na mindegy mától megint küzdök.
Sziasztok!
szazala: szégyellem, de bevallom, 5 nap után elcsábultam, de -5 lement! most ismét norbi felé kacsintok, meg tornázgatok! most már kitartónak kell lenni!!!
Hát akkor nincs más lehetőség,mint pihentetni!
Ancsika!meggyógyult a család?
Dindin!*?ezerrel????Eredmény?
Szia!
Biztosan sikerülni fog, mire jön a tavasz karcsúak leszünk:)