90 Napos verseny (beszélgetés)
Nagy túlsúlynál tényleg nem árt a fogyás, ha babát tervez az ember, de a 8 kiló még nem ide tartozik :)
Egyébként szerintem a nyugalom a lényeg és az, hogy az ember jól érezze magát a bőrében. Nem? :)
Sziasztok! Nekem tuti nem mozdul a mérleg, de majd csak holnap után mérek. 2 napja nem alszunk és ezt evéssel pótolom. :( Mindig rágcsálok valamit. Szörnyű! Ráadásul annyira sajnálom Emmát, de gondolom nem kell bemutatni milyen egy náthás gyerek. Remélem nem lesz betegebb. Láz meg köhögés nincs. Csak a nózi folyik éjjel meg dugul. :(
Azért megpróbálok legalább nem hizni.
Itt vagyok!Nem mentem el dokihoz,mert kémeim szerint rengetegen voltak állandóan,és nem lett volna erőm sort ülni-állni.Talán megmaradok,annál is inkább,mert a párom is ágynak esett,tegnap hazahozták a munkából negyven fokos lázzal.Ránk jár a rúd!
Más téma,igaz nem ide tartozik,de hátha .......
Szóval a lányom kapott itthon a szakmájában munkát,igy hazajön,de a kinti helyére jó lenne valaki sürgősen.Ha esetleg tudtok valakit,aki szivesen kimenne Angliába,jó helyre aupernek,és van jogsija,valamennyire beszéli is a nyelvet,azt küldjétek hozzám légyszi!
Köszi!
hanyadik napod volt?
azt hiszem hétfőn én is kezdem
A mai mérlegelés -3,2 kg. Jobb mint a semmi, de kicsit többre számítottam, mondjuk piros napjaim vannak és még tiszta vizes vagyok, remélem a következö számok szebbek lesznek! És ma húsnapom van, ilyenkor úgy érzem mindent kibírok..:-)
Ti hol tartotok?
szazala, te már megint eltűntél????
voltál a fehér köpenyesnél?
Dr. Czeizel Endre azt mondta egy riportban, hogy kell egy kis plusz súly a babaváráshoz és manapság azért sok a meddő nő, mert nagyon koplalnak. :)
HAJRÁ! Remélem hamar összejön a babátok :)
Én is Elevitet szedtem, az jó volt.
Ha a pajzsmirigyeddel van god, én a helyedben végképp nem fogyóznék a baba elött, mert felborulhat a hormon háztartásod. Ráérsz majd késöbb a 8 kg, nem egy nagy súly. Neked kell eldöntened persze diétázni lehet, csak finoman!:-)
8 kiló plussz van rajtad? Az nem vészes, de neked kell érezni, hogy zavar vagy nem vészes. :)
Én 163 centi vagyok és nekem sok a 75 kiló. :(
Szia!
Szerintem belevághatsz. Mekkora a súlyfelesleged?
Én csak folsavat szedtem meg miután megfogant a baba vasat, de ez mindenkinél más.
Én plusz 20 kilóval inditottam a terhességet, mert előtte tettem le a cigit és 5 hónap alatt felugrottam 60-ról 80ra! Nagyon durva volt és 94-el szültem. Húúúú kegyetlen mindenem fájt!
szia
Elevitet szedek már 11 napja :) majd akkor utána.
Szia!
Köszönöm, aranyos vagy!
Ha most tervezitek a babát, akkor ne kezd el, majd idövel utána! Inkább egyél sok fehérjét, szedjél Folsavat, vagy valami vitamin készítményt, az segít.
Szia!
Gyönyörű a kisbabád :)
Hát azt nem tudom, hogy elkezdjem-e a diétát, mert babát tervezünk és most kezdünk próbálkozni majd. Szerinted?
Szia!
Itt a Hoxán is vannak receptek, de ha rámész a www.mindmegette.hu oldalra ott rengeteg van. Kedvedre válogathatsz.
De egy gyors válasz-fehérjenap (ugye délig mindíg gyümölcs) natúr csirke, vagy valami hús, de volt, hogy én teflonban sütöttem rántottát és azt ettem, savanyúsággal. Keményítö napon bármilyen fözelék csak nem habarva tejjel vagy tejföllel, hanem étkezési keményítövel sürítve. Vagy pl, én szeretem a paprikás krumplit is, meg a petrezselymeset is. De én tegnap borsópörköltet csináltam, amiben kukorica is volt, rizzsel.
Szénhidrát nap, valamilyen tészta, mondjuk paradicsomos, grízes, mákos. Nehéz így írni, mert nem tudom mit szeretsz.
Szia!
Ügyes vagy!
A 90 nap alatt 27 kg ment le rólam, csak annyira belejöttem, hogy nem bírtam befejezni!:-)Másfél évig nem is híztam vissza semmit, csak aztán végre kismama lettem, nagyon sok hormont kaptam és a terhesség elött jött rám jó pár kiló. Most már nem szoptatok ezért ujra belevágtam...