90 napos diéta 01.07-től (beszélgetés)
Nem méregetszm úgy érted a mennyiségeteket?
De azért működik, ugye?
Mozogsz is mellette?
Én is készítettem már serpenyős gyümölcsöt,mert nekem is a meleg étel hiányzott este.
Én nemigen méregetek,inkább arra figyelek,hogy a vacsora ne legyen több az ebédnél.
<irul-pirul>
Sziaztok!
Gyüminap: nekem a főtt étel hiányzott mindig ezeken a napokon, ezért rászoktam a gyümilevesre, meg a serpenyős gyümölcsre. Ez utóbbiba némi mag is került (szotyi, lenmag, dió). Ja, és elvette az egész napos savas étel miatti nem-evés gondomat is.
A tegnai nap pipa, igaz a mennyiségeket egyáltalán nem mértem, így nem tudom, hogy 20 deka volt-e ebédre a fehérje és vacsira meg a fele-e.
Ti szoktátok mérni?
Szia!
Egyrészt még utána is érdemes tartani a regeli gyümölcs szabályt, másrészt, meg ha utna se tömsz magadba mindent, akkor menni fog. Nekem önfegyelmet adott, most azt próbálom visszaszerezni, és azért vágtam bele megint.
Az én mai ebédemet jó szívvel ajánlom: füstölt-főtt császárszalonna szeletekre fektettem vékonyra szeletelt csirkemellet, egy darabka füstölt sajtot, felgöngyöltem akár egy szőnyeget és megtűztem fogpiszkálóval a tekercseket. Jénaiba ültettem és pirosra sütöttem.
De finom a csirketorta is: amikor kerek jénaiban egymásra rétegezed a husiszeleteket(vagy akár csontos husidarabokat) sajttal, szeletelt paradicsommal vagy paprikával, sonkával, szalonnával, kolbásszal, ami akad otthon és összesütöd. A jénaiból lapos tálba borítva szépen, tortaszerűen vágható.
Elnézést kérek mindenkitől az ízlelőbimbó-izgatásért! :D
Gyümölcsnapon nekem sokat segít ha elrágok egy maréknyi aszalt gyümit, mogyorót, egyéb magvat vagy diákcsemegét.
Sziasztok.
Holnap gyümi nap már előre félek tőle :).Csinálok egy jó kis gyümölcs salátát,de atól még jó lenne valami mást is enni.
- De jó is lenne, minél többen lennénk, annyi kilótól tudnánk megszabadulni! - Tetszene!:)
Nekem ma ch napom van, maradék pestóm van, főztem ki mellé tésztát, továbbá diót daráltam, szerintem vacsorára diós tészta lesz!
Sziasztok!
Minél többen vagyunk, annál többet fogyunk. :)
Még másfél kilótól vettem búcsút. Tényleg finom volt az ebédem. :P
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy mától elkezdem én is a 90 naposat. Egyszer már megcsináltam (vagy 3 éve), azóta krodában tudtam magam tartani, de mostanában egyszerűen nem bírok magamal kajailag. Szóval kellenének a korlátok, ezért gondoltam újra belevágok.
Csatlakozhatok hozzátok?
Elmentem egy orvos-természetgyógyászhoz, akit ajánlottak nekem, h szeretnék lefogyni! Akkor Ő csinált laborvizsgálatokat, megnézte, h nincs-e, ami gátolná a fogyásomat (pajzsmirigy stb.) akkor még nem volt, azóta már lett! Utána kellett a böjt előkészítő diétát csinálni, krumpli, stb., majd utána 3 hét léböjtöt írt elő, közben hetente egyszer böjt kontrollra mentem, akkor elmondtam, h mi az, amit érzek, erre javasolt gyógynövényeket, teákat! Mivel jól bírtam a 3 hetet javasolta, h még egy hetet dobjunk rá, na az már nehéz volt, mert vártam a 3. hét végét! Nem voltam egyébként éhes, csak hiányoztak az ízek és a rágás! Közben mindenféle méregtelenítő dolgokat kellett csinálni, májpakolás, test ledörzsölése, semmi káros dolog (kávé, alkohol) bevitele, semmi krém, csak természetes dolgok!
4 hét alatt 10 kg-ot fogytam! Persze utána kaptam egy útravalót, h hogyan tovább, de sajnos egy idő után visszajöttek a kilók!:( Méregtelenítére biztos nagyon jó volt, azt nem tudja az ember előre, h mit előz meg esetleg!?
4 hét léböjt? Szent ég! :O Gondolom rengeteget tisztultál abban az időben. Hogyan rendezted le magadban, hogy az alatt az idő alatt nem eszel szilárd ételt Gyöngyvirág16 ? Vagy mire gondoltál?
Igen, várom a fehérjenapot, írtam ,hogy sajtos-baconos göngyölt csirkemellet fogok sütni. Mennyei ebéd lesz!
Ja és ma a bringa mellett tornáztam is negyed órát, plusz kipróbáltam a zumbát youtube-videón keresztül, tíz percre. Pedig azt hittem elomolva fogok feküdni egész nap. :)
Végül is... nem is olyan vészes. :)
Remélem mindenkinek csodaszép hétvégéje volt!
Köszi. Én is tartottam attól hogy csak meghozza az étvágyamat ,éppen ezért mégsem rágóztam. :) Most iszom az esti paradicsomlét. Alig bírom elhinni hogy így bírtam!
Most már hajmosás, stb, elleszek lefekvésig. :) Juhé! :D
Szia!
Hát hiszen ehetsz. :) Milyen napod van épp?
Sziasztok!
Adjatok tippeket legyetek szívesek,hogyan csináljam ezt a diétát,nem bírom :(állandóan ennék :(
Köszi, eddig kitartok. Már nem is tudom, mennyi folyadékot ittam , kb. négy liternyit. Ösvényt tapostam a fürdőszoba felé. :) Egész jól bírom. Nemrég bringáztam egy órát, olyan szépen sütött a nap.
A mustármag is segít.
Vettem egy üveg hagyományos paradicsomlevet, nagyon jól esett "ebédre". Van egy üveggel "vacsorára" is.
De ez a folyadéknap akkor is rémes.Varrogatok, filmet nézek, nem is akarom kienni a hűtőt, csak a tudat hülyít meg hogy ma nem használom a fogaimat.
Tehát míg tegnap ettem(gyümölcsöt) mégis végig igazi kaját ettem volna, ma nem eszem és nem is konkrét ételt kívánok, csak fura hogy nem rágok.
Nagyon kíváncsi vagyok a holnapi mérlegelésre. :)
Köszi hogy szurkoltok! :)