90 napos diéta 01.07-től (beszélgetés)
Nekem is keményítő napom volt, és nekem semmi nem ízlett ma, amit csináltam... Ez valahogy nem az én napom! :)
Sziasztok.
Ma keményítő napom volt,húslevesben főtt zöldségeket ettem ebédre nagyon jól esett mert már nagyon éhes voltam, vacsoránál már nem is ízlett annyira :).
ugrár össze-vissza, majd jövök, ha kész lesz a gépem! Bocsi!
Tartsatok ki, szerintem ez a diéta jó, én sem fogyok sokat, bár ezt tudtam előre, de nem éhezem - na jó, gy harmadszorra , márüminapon igen -, de egyébként !irom ujraszerintem jó, h méregtelenitünk is!
Többet majd akkor irok, ha kész a gépem, ezzel a szarral
Ok, de azért ne tűnj el! :)
Itt is lehet sok mindent enni,nem csak napokig káposzta leves :) megpróbálom...hátha...ha mégse jön össze akkor nem sokat veszítek.. :)
És ha csak tartanál egy víznapot, vagy eggyel több gyüminapot? Ez a káposztaleves kúra elég szörnyen hangzik... Bár lehet, hogy csak nekem, mert utálom a káposztát. :)
Na én eldöntöttem tartok 1,5 hét tisztító kúrát,káposztaleves diétával mert ez így nem állapot,valami biztos nincs rendjén,utána meg folytatom ezt ha kitisztultam és akkor hátha jobban mennek majd lefele a kilók.
Én tiszta ideg vagyok már csajok...nem fogyok semmit... és már nem is edzek hogy az izom miatt és mindent ugyan úgy csinálok,velem még ilyen sose volt ennél a diétánál.16. napnál tartok és -2 kg tavaly már -4 volt ilyenkor...
Már hogyhogy megint? Tegnap is gyüminapod volt?
Sziasztok! Én ma megint gyümi napot csinálok, mert hét végén ebédelni megyünk, igy úgy variáltam, h akkor legyen megint fehérje nap!
Én vagyok, épp a gyüminapot próbálom túlélni (betegen)... :I
Ha ennyire elkeserít, hagyj ki egy-egy napot az edzéssel, lehet akkor megindul... :)
Én nagyon jól laktam a husival :) de szomorú vagyok mert ma mértem magam és nem ment le 1 kg se...lehet tényleg az edzés miatt,csak na..azért jó lenne ha már látnám a kg-ban is.Holnap paprikás krumpli lesz a menü :)
Hogy telt a napotok Csajok? :)
Tegnap én is így voltam a gyüminappal, de ma meg nagyon ettem volna délután is... A hús annyira megnehezíti a gyomromat, pedig szinte csak két szárnyat ettem a pöriből egész délután. Még a végén a hústól fogok hízni. :)
Szerintem gyüminapon kívül nyugodtan eheted bármikor, de hivatalosan elvileg csak keményítőnapon lehet főtt zöldséget enni, illetve ch napon egy keveset.
Sziasztok.
Ma van a 33. napom, őszintén szólva már kicsit elegem van,mondjuk a mai fehérje nap jó volt, de a tegnapi gyümölcs nap elég nehezen ment igaz gyümölcsöt nem sokat ettem de annyira nem kívántam,hogy inkább nem is ettem szinte semmit.
Szerintem keményitő napon is, vagy fehérjenapon hús mellé?! - Bár őszintén lehet, h minden nap, kivéve a gyümit!?
Szerencsém volt mert ez az eper fincsi volt :) de mivel elég éhes voltam így ettem pisztáciát.Karfiolt melyik nap lehet igazán enni? Már többször csináltam ezt a diétát de eddig nem kívántam és nem volt ilyen gondom,na de ma megkívántam. :)
Lehet, h ez jó ötlet, az a lényeg, h ne legyek farkaséhes tőle!:)
Nekem is ez a kedvenc napom, nagyon szeretem a húst, úgyhogy már fő is a kis kakaspöri... :)
Pedig direkt vettem túrót és tejfölt is, de valahogy mindig a hús nyer!
Én a helyedben hagynám a barnarizst, legalábbis nekem még soha életemben nem főtt meg rendesen, pedig volt hogy 3 órán át főztem! Miért nem eszel a rizs helyett tésztát? Durumtészta pl. nagyon laktató, én 100g-ot szoktam megfőzni és rengeteg zöldséggel (vagy csak hagymával, répával) összepirítom, pici szójaszósszal és két adag lesz belőle, így még uzsira is marad, ha nagyon megéheznél.
Én is vettem epret, de az sem volt még az igazi!
Én a fehérje napot szeretem a legjobban! Szeretem a tejfölös túrót, a sajtokat! Ilyenkor vagyok legkevésbé éhes! Mérges vagyok magamra, h tegnap annyi rizst megettem, de egyszerüen hangosan korgott a gyomrom, minél többet ettem! Tuti, h az inzulinszintet megemeli rendesen, pedig basmati rizst ettem, ami elvileg jobb, mint a fehér rizs! Legközelebb próbálom a barnarizst, csak az soká fő meg, de ha attól is éhes leszek, akkor már nem tudom, h mit csinálok?!:(
Ha olyan íze lesz az eprednek, mint az enyémnek volt, akkor tuti hogy mást fogsz kívánni... :)
Kitartást a gyüminaphoz, nekem ma fehérje napom van végre.
Nekem ma ch nap van délbe ettem paradicsomszószos gombás tésztát meg egy kis csokikát meg kekszet :D vacsira meg grízt ettem,jól is laktam,holnapra meg vár a fincsi eper :) most várom hogy egyek belőle..de holnap azért tuti mást fogok kívánni :D
Én akkor érzem így amikor krumplit eszek,hogy mindig éhes vagyok. :/
Akkor egyél valami zöldséget, paradicsomot, paprikát... Nekem mondjuk a cukkini a jollyjoker-em, szerintem a gyüminapot kivéve bármelyik napra beillik és nagyon finom egy pici hagymával megpirítva.
További ajánlott fórumok: