73 kilóról szeretnék 63-ra fogyni. Ha van még valaki hasonló indulósúllyal és céllal, jó lenne együtt csinálni... (beszélgetés)
Nekem LEtrox-ot írt fel az orvos. Érzésre azt mondom h rengeteget segített, bár épp tegnap este jöttem rá h az egyik problémám nem szűnt meg, és akkor lehet h más okozza.
Műtét előtt nekem methothyrin-t írtak, műtét óta pedig L-Thyroxin Henning-et szedek.
milyen edesseget keszitetek zabpehelybol?koszi
Sziasztok! Akik gyógyszert kaptatok a pajzsmirigy alulműködésre,mit szedtek,vagyis mit írt fel az orvos?
Sziasztok! Én is hasonló cipőben járok. Voltam már 84 és 67 kg is. 2 hete kezdtem megint figyelni az étkezésre. Kalóriát számolok és hetente kb. 4 alkalommal járok edzőterembe.
75-ről indultam 2 hete, most 73 vagyok. Ja és 166 cm magas vagyok és még van pajzsmirigy alulműködésem.
Minden alkalommal a teremben 1 órát kardiózom, és ha van időm, súlyzós edzést is csinálok, valamint utána szaunázok 15 percet.
Remélem sikerül tartanom a heti 1 kg-os fogyást.
dettó, igaz én 170 vagyok hozzá és rendszeresen tornázom, de azért egy ötös minimum lemehetne, vagy akár több is :)
Lehet, hogy valami erősebb rendszer hatékonyabb lenne, bár, ha kevesebbet eszel, előbb-utóbb úgyis megmutatkozik a mérlegen
én is csináltam hasonlót, tényleg működik:)
Én ugyan fehérjeturmixozom reggelire is általában, de mi lenne, ha kicsit előre "főzőcskéznél"? Gondolok diétás szendvicskrémekre (köleskrém, padlizsánkrém), ezek pirítóssal... édesnek meg pl. nagyon jó a zabpalacsinta, 5 perc alatt kész... én a zabpelyhet ledarálom kávéfőzőn, aztán tojásfehérjék hozzá, édesítő stb., kever, süt kókuzzolajon...
Én ennyi voltam már mikor elkezdtem februárban a fyogyókúrát,sose voltam még 73, max 68...
%7-73 ig ingadozik a súlyom sajnos, és az is bej, hogy csak 160 cm vagyok hozzá.
Most reggel mértem 68 at, 5 kg lement másfél hónap alatt.
Kevesebbet eszem, és sok folyadékot iszom,gyógyteákat, forrásvizet,de néha eszem édességet is, mert imádom...
szia,en 3 napig csak feherjet eszem,majd a 4. naptol zoldseget is a hus melle,ezt mindaddig amig el nem erem a kivant sulyomat.egyebet semmit.
Mit esztek reggelire? Nekem ez a nap legnehezebb étkezése. Ilyenkor mindig ízekre vágyom, és ezt sajnos a nutellás kenyér meg a virsli majonézzel adja meg, ami kalória tekintetében kiteszi a napi adagom felét. Szeretnék átállni valami zabpehely-joghurt kombóra, amit régen nagyon szerettem, de most már egyszerűen íztelen és alig csúszik le.
Semmi extra, egyszerűen sok zöldség, némi gyümölcs, sovány húsok, túró, ilyesmi. Sajnos a mája, veséje nem működik rendesen, így most már ő is belátta, hogy ez így nem mehet tovább. Korábban nem volt hajlandó vizet inni, csak a cukros löttyöket, és mindig kellett, hogy valami nasi legyen kéznél. Hízott is kb 20 kg-ot az elmúlt évben. Pedig előtte már nagyon szépen lefogytunk együtt diétával és edzéssel. Ő akkor 78 kg volt, kockás hassal, most meg üti a 100-at. De legalább most úgy tűnik, tényleg komolyan veszi, így motiválni tudjuk egymást.
nekem is ott a voks:) Hogy követed a diétát? Egyáltalán nem eszel ch-t?
üdv:) Az első hétre az nem is rossz eredmény, főleg pajzsmiriggyel... Nincs valami természetes gyógymód, amivel lehet gyógyítani?
A mozgás csak 30%-ot jelent a diétában, én úgy fogytam (nem mintha ez követendő lenne), hogy nem mozogtam semmit... igaz, az intenzív kúra volt, épp elég volt az a szervezetnek. Most már nekem is nagyon rá kéne venni magam a mozgásra, és én is jógázom:) Pároddal milyen diétára gondoltatok? Tök jó, hogy együtt tudjátok csinálni:)
Az intenzív kúránál (két hétig csak turmix) napi fél kiló ment le... olyan motiváló volt:) Most csak vacsira iszom, így heti fél kg mínusz, van, amikor több, azért az nem rossz.
priviben megírom, nehogy reklám legyen... elég drágának számít (7000), és ódzkodtam is tőle emiatt, de a gagyik meg tényleg nem hatásosak. Aztán meg kiszámoltam, hogy amikor minden étkezésre csak ezt ittam, akkor is elég volt egy dobozzal 5 napig, tehát 1400+a tej egy egész napi kaja, az úgy már nem is vészes, sőőt, ennél többet elkölt az ember reggeli-ebéd-vacsira. Én ennél maradtam, mert a többitől alig fogytam, ez viszont viszi lefelé a kilókat valóban.
Köszi! :) Piszok nehéz sajnos, mert már egy rakott zöldség +40-50 dkg, pedig nincs benne sem rizs, sem tészta, csak a zöldség, darált pipimell meg egy kis tejföl. Szóval nagyon meg kell válogatnom mit ehetek, mit nem. :\ Szóval wáááh...
Sziasztok,en is matol kezdtem a fogyot,a feherje dietaval,nekem ez a bevalt modszerem.
Jovok. 78,5-rol indultam egy hete. Most 76 kg vagyok. 55-58 szeretnek lenni. Nehezito korulmeny a pajzsmirigyem ami miatt hizok, de mivel erteken belul van meg, sajnos nem kezelik.
Bnoi örülök, hogy itt is látlak:)
Sziasztok, én is most kezdtem a diétát újra. Tavaly már egyszer lefogytam szépen, aztán kicsit elhagytam magam. Most kezdem újra. 168 cm vagyok, most 69 kg, de nekem az 55kg az ideális, szóval ez a cél. A páromat eddig nem tudtam rávenni a diétára, de most egészségügyi okok miatt muszáj neki is diétáznia, szóval így már én is jobban motivált vagyok. A héten még csak jógázom bemelegítésképpen, de jövőhéten elkezdem a keményebb tornát is. Sajnos csak a diéta és mozgás együttesen hatásos.
Ez nagyon érdekes,köszönöm.
Így van:) Milyen fehérje turmixot iszol? Én is gondoltam már rá, de a jók eléggé drágák, az olcsóbbak pedig nagyon gagyik, nagy része ch amiből ugye nem kéne több.
Ez a szénhidrát diéta lényege. Én ezt tartom, nekem ez kell. Csak az szomorít el, hogy most nagyon lassan megy a fogyás és egyszerűen képtelen vagyok ésszel leffogni, hogy ez az 5 év ennyire sokat jelent...
Az IR diéta célja, hogy megfelelő IDŐközönként (2-4 óránként), megfelelő MENNYISÉGben ( a legjobb ha az előírt ch mennyiségét dietetikus határozza meg) és az inzulin-érzékenység napszakos ingadozását figyelembe véve (gyors-és lassú felszívódású CH), megfelelő MINŐSÉGben táplálkozunk. Ezzel stabil vércukorszintet biztosítunk és elegendő tápanyagot is viszünk be.
IR esetén az általános kiindulási alap 160g/nap, 5-6 étkezésre bontva:
• 6:30- 8:00 Reggeli 30g, csak lassú
• 9:30-11:00 Tízórai 20g, már lehet benne gyors is (pl tejeskávé)
• 12:00-14:00 Ebéd: 50g, zömében lassú, de lehet benne gyors is
• 15:00-17:00 Uzsi: 20g, lehet akár mind gyors
• 18:00-20:00 Vacsora: 40g, zömében lassú, de lehet benne gyors is (10g)
• (21:00-22:00) Utóvacsi, 10g csak lassú – ilyenkor a vacsora ennyivel kevesebb előtte)
ismerem... én 40 éves vagyok, és még 5 éve is sokkal jobban ment a fogyi... pikkpakk leadtam a felesleget, most meg jó nehezen indult meg... nekem csak a fehérjedús étkezés viszi most már a kilókat, mással hiába próbálkoztam
További ajánlott fórumok: