70-esek (kilóban) fogyicsapata (beszélgetés)
én is, én is :DDDD
70,5 voltam reggel :))))))
és megcsináltam..
nem hogy híztam volna az ünnepek alatt..
inkább lement fél kiló :)
ki hogyan vészelte át a mai napot?
Én reggel minusz rekordot döntöttem, 70,8 :))))
sziasztok :)
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok nektek.
Aztán mindenki figyeljen arra, hogy ne legyen nagy zaba, meg sok csokitojás!!! Majd mindenki számoljon be, hogy hogyan tudott, vagy éppen nem tudott ellenállni :)
a súlyzó 2kg
van benne kar erősítés és törsz és has erősítő gyakorlat is....
Sziasztok!
Tegnap rengetegett mentünk. :)
Soka vásároltunk alig voltunk itthon. Este meg tornáztam 90 percet. :)Nagyon jó lis esett.
Ma pilateseztem jól esett, nem is fáradtam el benne. Maj lassan elkezdek futni is, hátha még látványosabb lesz az eredmény. :)
Szia, most én is ennyi vagyok. :)
Jónak tűnik a módszered, mozogsz is?
Sziasztok!
Képzeljétek, míg fújt a szél, alig működött a netem! :( De most jó, úgyhogy olvasok vissza. :)
Kolli, gratulálok!
Pici Manócska, Te hogyan is tornázol?
Tegnap végre elég erősnek éreztem magam és én is nekiálltam mozogni és jó volt. :) Kardio a Gizivel (sífutás-féle). Fokozatosan akarom növelni az edzés hosszát, elsőre fél óra volt. Nem fáradtam el, a bicikli miatt azért úgy látszik, elég jó az állóképességem.
Én is térdes vagyok, korábban tanácsolták, hogy kicsit fordítsam kifelé a lábfejem és akkor nem terhelem annyira az ízületet. Így csinálom és nem fájdul meg.
Amúgy a mérleg mindig ugyanannyit mutat. :/ Nem baj, az az öt kiló már akárhogy is lemegy júniusig!
nálunk is ez van anyu pocakos bár ő már 50fölött van és 3gyereket szült de én mégis nagyon csininek látom...
de mindig azt kérdezi, hogy miért kínzom magam a tornával...
mondón neki ez nem kínzás ez nagyon jól esik...
mióta mozgok jobb a térdem kevesebbet fáj a hátam és a súlyzózás még a vállamnak is használt eddig már mindig délelőtt megfájdult a sok ülésbe most meg szinte nem is érzem..
has és csípő...
még le kell mennie 10centit és akkor megvan minden... :)
tegnap mértem akkor 89volt...
80alá fogom vinni....
muszáj...
azokat is néztem meg egy két súlyzós gyakorlatot...
azt hiszem használnak mert elég izomlázt érzek a hasamban...
Köszönöm itt is Piic Manócska. :)
Te hogy vagy? Mi lesz neked a mai program?
Én még nem tudom mjad kitalálom. :)
De már a mai edzésemen túl vagyok. KLasz volt. Ilyenkor amikor kevesebb lettem sokkal sokkal nagyobb erőbedobással tudok tornázni és még jobban oda tudok figyelni az étrendemre. :)
Sziasztok!
Gyönyörű szép szombat reggelt kívánok mindenkinek. :)
Képzeljétek fogytam 3.5kg-ot. :D Nagyon nagyon boldog vagyok.
szép napot lányok. . .
látom mindenki szépen küzd a kilókkal. . .
mai nap elég jó volt. . .
csak még mindig fáj a lábin a cipelőben. . .
nem csak a sarkamon a viszolyog hanem folyton begörcsöl a talpam is. . .
kaják eddig: egy sonkás uborkás szendvics és 1pöttyös túrórúdi. . .
most rohanunk a boltba. . .
utána lesz két tükör tojásom kis lecsó kolbász és kis sonka szalámi mellé paradicsommal és egy zsemlével. . .
szép délutánt
lányok a csíkok mennyire fognak eltűnni?? mert halványodnak csak még nem az igazi sajnos...
További ajánlott fórumok:
- Új fogyicsapat kerestetik
- Az utolsó 5 kg leadása! Új fogyicsapat indul!
- Új fogyicsapat kerestetik!!! Társaságban könnyebb fogyózni!!!
- Kb 15 kilót kéne fogynom. Ha te is így vagy ezzel, csatlakozz egy jó fogyicsapathoz!
- "Akiknek már csak 5-10 kg van hátra" fogyicsapat és vezetője kerestetik:)
- Hipoxys lányok! Ma voltam 9. alkalommal és bizony kezdek elkeseredni. Eddig semmi sem történt, se centiben, se kilóban nincs változás.