600-800 kalóriás diéta alatt ki mit és hogyan evett egy nap? Hogy osztottátok be ezt a kalória mennyiséget? (tudásbázis)
minden nap tornázom két rész Rubint Rékát.
És igen, a cukrot teljesen kiiktatom, mármint az édességeket, meg a társait. Igazából nem is maradna más kaja, csak a hús és zöldségfélék. mert hát minden másban van cukor
más fórumon olvastam, hogy volt aki 500 kalóriával lefogyott, zöldségeket evett meg húst, de azt hogy mennyit és hogy osztotta be olyant sehol nem találok.
nekem a 800 kalória is bőven jó lenne, mert az 500 az kevés
Az érdekelne, hogy mit egyek egy nap, mikor és mennyi adagot.
Ó jaj!
Mi lenne, ha tornáznál, és kiiktatnád a cukrot?
nem olyan hosszú ideig szándékozom csinálni ezt, csak egy két hónapig, míg lesz valami látszata, mert elég türelmetlen vagyok .15- 20 kg-t kéne fogynom, de ha már 10 kg lemenne így, én annak már nagyon örülnék a maradék 5- 10 kg meg lemehetne lassan is.Az már annyira nem zavarna
Lelkileg már totál kikészültem a súlyom miatt. szeretnék már eredményt látni. Most már ott vagyok, hogy azt sem tudom mit csináljak. Azt sem tudom hogy álljak neki a diétának, meg egyáltalán hogy kell diétázni.
Eredményt szeretnék látni, még ha éhen halok akkor is, csak legyen már valami.
Ennyi kalórián nincs nagyon mit beosztani!;)
Amúgy miért akarod éheztetni a szervezetedet?
További ajánlott fórumok:
- Horoszkóp minden mennyiségben
- Ki milyen mosóport és öblítőt használ? A mennyiségek is érdekelnek.
- Mi a különbség a zsírégető és az erősítő gyakorlatok minősége és mennyisége között?
- Miért nem tanácsos este 6 óra után gyümölcsöt fogyasztani, zöldséget viszont akár korlátlan mennyiségben is megengedett?
- Ha csak Update 1-es kódú ételeket eszem, akkor le fogok fogyni vagy oda kell figyelnem a mennyiségre is?
- Aki kalóriaszámolással fogyózik, az számolja a napi ch. mennyiséget is?