50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk. (beszélgetés)
Mindenkitől elnézést kérek de tegnap délután igen csak rossz kedvem lett és most rohanok sütni ismét rendelésre.
Igen Ágikám köszönöm szépen:-)
Akkor Kedves Klárikám!
A holnapi nap pörgös lesz szokás szerint és piros betűs nap, mert már lesz DIGI TELEFONOD és hidd el az internet is sokkal olcsóbb, mint máshol. Így sokkal jobban jársz ezzel. Igen, amit megadtam számot az szintén az. Ez mindennél sokkal előnyösebb, mint a többi szolgáltatóknál. Már a házunkban is sok lakónak az van. Drága kis Művésznő megnézted a gépen a meglepit? Sok puszit küld barátnőd Ágika.
Szép napot ma is nagyot sétáltam orvos után.ma kellett kérnem EMG.re időponot és maximálisan elégedett vagyok,mert nov.2 ra kaptam déli 12 re:-)
11.én meg megyek csont vizsgálatra talán akkor novemberben már meg is tudom lessz-e műtét vagy sem. Ha bár ma házidokinál voltam időpontra,és azt mondta pocsék az MRi felvétele Klárikám:-(
Ágikám holnap bekötik a digi telot majd küldöm a számot,és mindig tudatom veled,mikor tudunk trécsizni,de szívesen beszélgetek bárkivel és megadom a számom aki szintén digis lakástelos és ingyen tudunk dumcsizni.
Druszám Te az vagy????
Sziasztok!
Fáztam hajnalban mert ma nagyon korán mentem,hogy 9 kor eltudjak jönni megyek házidokihoz a papírokkal,és most hívtam az EMG labort aránylag elég korrekt időpont előjegyzést kaptam nov 2.a déli 12 óra.
Most kisütött a napocska jó lessz doki előtt egy kerülő séta:-)
Neked Klárikám kedves küldtem a neten keresztül valami meglepit, ha hazaértél már, vagy ezután fogsz, mihelyt a géphez jutsz feltétlenül nézd meg.
Fogadd tőlem sok szeretettel és sok puszit küld neked Ágika barátnőd.
Neked is ezt kívánjuk szeretettel.
Bizony ma már fáztam:-(
Mindenkinek szép napot kívánok,ma fél kilencre megyek esik az eső durván fuj a szél,ugy hogy igénybe veszem a busz közlekedést ma.
Puszim mindenkinek kislányok
Kedves Mumba!
Igen én régen Veszprém városban jártam szinte még gyermekkoromban kicsit körülnéztünk. Megfigyelhetted a vidéki városokat, falvakat hazánkban sokkal jobban tisztán tartják és még az épületek is szebbek, mint a fővárosban. A virágokat ki lehet tenni az utcára még hangulatosabb és mutatosabbak, barátságosabbak. Megállapítom jobban adnak az ilyesmire. Üdv.Ágnes
Köszönöm kérdésed kedves Klárika. Jól vagyok, azonnal kész az ebéd, de fél szememet a monitoron tartom, mert van a neten egy örömteli feladatom. :)
Remélem te is jól vagy! Kívánom hogy töltsd a délutánt energikusan, vidáman, boldogan! Pont, mint én. :)
Másoknak is ezt kívánok sok szeretettel!
Örülök hogy jól érzeted magad Ágikám!
Ma elsőbbségivel ment buborékos borítékban a meglepim,majd lassan bontsdd ki,és írdd meg sikerült -e örömet okozni?
Sajna mikor pesten voltam még nem volt kész azért nemtudtam vinni az ajándékokkal ezt is.
De sajnálom, hozzám nagyon messze van.
Neked azért örömteli összejöveteleket kívánok! :)
XXI. kerületben Budapesten kedves Mumba.
Üdv.Ágnes
Klárikám!
Vasárnap voltam reggel 10 órától este hatig baráti összejövetelen elég közel van hozzánk és szép környezetben. Ez a Vakvezető és Kutyakiképző és a vezetője egy nagyon aranyos hölgy régóta ismerem őt lelkiismeretes ő ezzel foglalkozik ez a mindene megérdemelnének egy kicsivel több támogatást még az a rossz az egészben elég nehéz fentartani a növekedő költségek miatt. Négylábú kedveceink nagyon aranyosak. Hétközben viszik őket képzésre remekül betanítják és megnézik azt is melyik alkalmas arra, hogy egy rászorulónak a segítségére legyen. Mindenki jól érezte magát volt sok finom sütemény üdítő. Neked is jó programod volt remélem kikapcsolódtál. Jó munkát és pihenést kívánok neked. Sok puszit küld barátnőd Ágika.
Köszönöm szépen a megemlékezést!
Ma itt volt a család, malacot sütöttem, meg citromos piskótát és persze húslevest. Nálunk nincs vasárnap húsleves nélkül! Jó sokat dolgoztam előtte is meg utána is, de szívesen csináltam, örülök, ha jönnek!
Szép vasárnapot Mindenkinek.
Tegnap jó volt a Ligás szüreti bál,bár én nemtáncikáltam de 11 után jöttem haza,ilyenkor nemgondolok semmi rosszra sem:-)
Mindenkinek szép napot most Jönnek értem és megyek tarjánba de csak egy kicsit leszek ott szomszédbácsi megy a fiáékhoz ott lessz ugy két óra hosszát és feljánlotta elvisz Esztikéékhez és haza is hoz.Ma ugy volt ha fiu uncsim nem megy akkor én megyek Meliékkel Bábolnára rokonokhoz,de ment kis Fecó is így maradtam mert nemférek be az autóba.Puszika
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Ismerkedjünk, beszélgessünk mindenféléről, kortól, nemtől függetlenül:)
- Huszonévesek gyertek beszélgessünk, ismerkedjünk, beszéljük meg a problémáinkat
- Beszélgessünk, ismerkedjünk, mindenki írhat...nemtől és kortól függetlenül!
- Ha vagytok itt Budaörsről beszélgessünk, ismerkedjünk!
- Akik a Szarvasi főiskolára jelentkeztek és felvették, gyertek beszélgessünk