3 szó = 1 mondat (fórumjáték)
Itt a kikelet,kibújok a takaró alól és szivaccsal megmosakszom.
nincs,csoki,kutya
A rocker nagypapa tollaslabdázik a szintén rocker nagymamával.
szivacs,kikelet,takaró
A rossz hangulat épp most hagy el végleg!
tollaslabda,rocker,nagypapa
A buta ökör színes újságot olvas.
most, hagy, rossz
a horgászat nekem túl passzív időtöltés! azt szeretem hogyha úgy cirkulál bennem az adrenalin,mintha a pózom fejenállás lenne! ilyenkor perce a búzaszem sem fér beee!:D
lébecol,szemez,betesz
Felgyorsult a világ,mondják sokan és így igaz,de tévedés,ha azt hiszed,nincs megállás,kell egy nap,hogy regenerálódj és ez nagyon sok ember életében a vasárnap.
horgászat,fejenállás,búzaszem
Ez a mackó egy naplopó, segíts neki málnát szedni...
világ,vasárnap,tévedés
Lázasan fekszem a földön, csatazaj vesz körül és törpék rohangálnak körülöttem.
mackó, naplopó, segíts
A gödör amibe beleesett a bicska tölcsér alakú volt.
csatazaj,törpe,lázasan
Van rá remény hogy a kalap amit elvesztettem nemtúl nagy kár a gazdályának.
gödör bicska tölcsér
A leghatékonyabb szúnyogriasztó a gyertya ,melynek fényénél beterelhetó a papirpohárba
remény kalap kár
A friss levegő,a lepkeháló,és a gitár hangja eszembe juttatta azt a csodálatos spanyolországi nyaralást,amikor megismerkedtem a férjemmel.
Gyertya,szúnyogriasztó,papírpohár
A napsütés a kertben szinte elvarázsolt,közben bentröl a férjem ordít, hogy a pörkölt odaég!
levegő lepkeháló gitár
A halászat kín a férfiakank ha nem fognak halat,mi nők meg csak mosolygunk rajtuk.
napsütés,ordít,pörkölt
A cipész mágikus szertartás keretében sarkalja a cipellőt.
mosoly, kín, halászat
Nincs "dohány" epret venni, ebből eredően pisztolyra sem telik, amivel bankot rabolnék.
szertartás, mágikus, sarkal
Az olasz pite nem olyan mint az Amerikai pite, szemtelenség lenne utánozni!
dohány pisztoly eper
Kell egy pót olvasószemüveg, ha fókavadászat során békalencse kerülne a szemüvegre.
olasz,pite,szemtelenség
Egyik kedvenc filmem az "50 első randi",ott van szó halszagú kézről és nagyon szeretem,ahogy Rob Schneider selypít benne,a kaktuszfüge csak ráadás.
fókavadászat,békalencse,olvasószemüveg
A miniruha alá nem láttak be a közel ülők a füstfelhő miatt, ezért a szempillagöndörítő használata sem emelte a csábító tekinteteket fényét.
kaktuszfüge, selypít, halszagú
Lobog a tűz kandallóban,kolbász illat terjeng a konyhában,tenger sok a tennivalóm,de még sem vagyok lemaradva.
miniruha,füstfelhő,szempillagöndörítő
A sziget kocsmájában ólomlábú asztalok között a gyerekek üveggolyóval játszottak.
tenger, tűz, kolbász
Válságstáb,az alakult,de helyzetmegoldó képesség az nem sok emberbe szorult,majomkodik és teátrálisan viselkedik jó pár vezető,hernyótalpas,fenéknyaló társaság.
sziget,ólomlábú,üveggolyó
Hangrobbanás nem döntötte romba az épületet de eszement üvöltözés lett a vége a fejkvóta miatti létszámküszöb módosításnak.
válságstáb, majomkodik, hernyótalpas
Ha egy puska csöve rád mered,könnyed ecet szagtól megered és gombamódra szaporodik körülötted az,ki e mókát kitalálta,a nevető embersereg.
hangrobbanás,eszement,fejkvóta
Kocsmárosúr azt meséli
Nála akós minden krigli,
Belsejében habos nedü,
Szomjat oltó, bár keserű.
gomba, puska, ecet
A fegyőr lejárt szavatosságú gyógyszerrel labdázott unalmában.
krigli, nedü, keserű
A párbaj nem történt meg, helyette kibékültünk, kézfogás, és ölelés, majd ennek örömére megittunk egy egész boroshordó bort.
gyógyszer fegyőr labda
További ajánlott fórumok:
- MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot!
- Három betűből alkoss mondatot:)
- Ketten egy mondatot!
- Kérdésre kérdéssel felelünk. Csak egy kérdő mondat!
- Mondatbővítő. Csak egy szót toldj hozzá! Ha már nem bővíthető, indíts új szóval, új mondatot!
- Írj egy mondatot, melyben csak "e" magánhangzó szerepel, pl:Eszterke gyere beljebb, s heveredj le!