3 szó = 1 mondat (fórumjáték)
hód bajszom volt a katonaság idején! bumeráng hatása van a védősapkának,hisz hodásától a hajszálak nem raszta séróba szőhetők hanem hullnak
deflegmátor,hőhullám,biovulkán
Nálunk hagyomány - hogyha hópihe száll odakinn,akkor a lakásban kávéillat terjeng.
raszta,bumeráng,hód
A romanizál szó jelentése elég bonyolult,de az,hogy betelepülő népek pl.illírek latinossá alakítják a nyelvüket pl.román nyelv,de sem ez iránt,sem a szertorna iránt nem érzek páltói szerelmet.
hagyomány,kávéillat,hópihe
Infantilis férjem próbaköröket fut parkolóhelyért a TESCO-nál, közben a lúdtalpjait edzi az autó pedáljain.
plátói, romanizál, szertorna
az alsógatya gumija expander szerűen nyúlik,ha a viselője benne markolássza magát! és amit talál az nem babapiskóta!
infantilis,próbakör,lúdtalp
Görögdinnye evés közben, a dédapó elkezd örömében ragozni.
alsógatya babapiskóta expander
ne ragozzuk a szavakat kérem :)))
Csodálkozás amit látok egy fekete pasin amikor beleharap egy körte gyümölcshúsába és észreveszi, hogy egy női alak ugyanolyan előtte. ÁÁÁ
görögdinnye ragozni dédapó
A répalét cipőkanállal zsákoltuk be.
:))
csodálkozás, fekete, körte alak
Amikor hasizom gyakorlatokat végzek, az erölködéstől fejemen látszik a homlokránc, és közben azon gondolkodok, hogy miaz a farigomb?
répalé cipőkanál zsák
titkolózós kertészek átláthatatlan zacskóban árulják a kerti földet,és mindenkit meglep amikor azt kinyitva trágyaszagot érez!
homlokránc,hasizom,farigomb
titkolózós
bocs
Lila köd ereszkedik a szemeire,és továbbra is lazsál, mint a mókus a fán.
meglep, kerti föld, itkolózós
Kell hozzá fantázia,meg egy pohár bor, hogy egy olyan férfialsót amiből kinyúlik egy nem éppen selymes láb, szexinek láss.
lila,lazsál,mókus
A háremőrrongy szüntelen elkopik, nem úgy, mint a mellszőr,és a lélek nem vinne rá hozzányúlni ezekhez.
fantázia, kinyúlik, selymes
karkötő még életemben nem volt rajtam,illatos az már voltam éjfél előtt és utána pláne!
háremőrrongy,mellszőr,lélek
Egy pohár fehérbor masszázs előtt isteni, amikor pedig az ember búcsúzik vörösbort ildomos inni.
éjfél,karkötő,illatos
A főváros büdös,kellene egy olyan dezodor ami ezt megszünteti és akkor nem úgy nézne ki a szmogtól mint egy afrikai bennszülött.
fehérbor, masszázs, búcsúzik
A hólabda a küszöb felett berepülve találta el a kezemet, a fakanál ki is esett belőle.
főváros, dezodor, benszülött
Számomra álom hogy a fogpiszkáló ne álljon ki a számbol, a rossz fogaim miatt, olyan ez nekem, mint az autóban a sebváltó.
hólabda küszöb fakanál
Ez nem semmi:-)))))))))))))))))))))))))))
Útban Alaszka felé csakis melegetadó dolgokra tudtam gondolni mint pl.a paplan, szörnyű volt az a repülés,itthon meg tombolt a nyár.
álom, fogpiszkáló, sebváltó
;D
A testápoló ráfröccsent a főúti látványpékség termékeire, de megettem, mert azt hittem, tejföl, amikor megtudtam, hogy nem, akkor elővettem a Méregtelenítés című könyvem. :)
paplan, repülés, itthon
jó néhány órája kifogyott a petroleum a lámpából,de az én focista férjem elszaladt venni és mit gondolsz mi volt a kezében, hát egy csokor hóvirág!
Kedves nem?
testápoló, látványpékség, méregtelenítés
:)))))
Sajt szagú a munka is már, elegem van, mennem kell holnap ezer fele, meg ott az autómosó is, el ne felejtsek bemenni, és még mosni is kell otthon, első lesz a szalagfüggöny, utána a többit mosom.
petróleum, focista, hóvirág
A hírekben láttam,hogy egy kamion rakománya temérdek lopott klaviatúra volt,bebukott a határon és a sofőr azt állította magáról, ő püspök ezért neki mindent szabad! Hogy mik vannak manapság!(hú
sajt, autómosó, szalagfüggöny
Imádom a kókusz ízt, ilyesmit eszem majd amikor a következő randi lesz az életemben, és akkor megkérdezem majd a férfiút, hogy mi az a karburátor :D
kamion, klaviatúra, püspök
A plüss sündisznó a konvektor mögé esett ahol csupa por lett,hát kimostam de még a mosópor sem vitte ki a szutykot:-)
kókusz, randi, karburátor
Szent Kleofás, virgács van a Mikulás zacskóban, biztosan azért kaptam, mert a kerékpár ülésére nem ültem, hanem felállva tekertem és elestem. (ÁÁÁÁÁ)
sündisznó konvektor mosópor
az eukaliptusz meggyógyította Tilda torokfájását, ezért örömében dobol
szent, virgács, kerékpár
További ajánlott fórumok:
- MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot!
- Három betűből alkoss mondatot:)
- Ketten egy mondatot!
- Kérdésre kérdéssel felelünk. Csak egy kérdő mondat!
- Mondatbővítő. Csak egy szót toldj hozzá! Ha már nem bővíthető, indíts új szóval, új mondatot!
- Írj egy mondatot, melyben csak "e" magánhangzó szerepel, pl:Eszterke gyere beljebb, s heveredj le!