3 szó = 1 mondat (fórumjáték)
Gyönyörű napsütéses idő volt ma,ezért kimentünk az udvarra a nyuszial játszani,de aztán feltöltöttem a vizipisztolyt hogy azzal játszhassunk tovább.
kenyérpiritó,szőnyeg,törölköző
Kinn fütyül a rigó a fán,én meg a súly táblázatot nézve gondolkodom mikor leszek olyan vékony mint a fényképen.
nyuszi,napsütés,vizipisztoly
Gumikesztyűt húztam és elázott széntablettát szedtem ki a kosárból.
rigó, táblázat, fénykép
Csak álom hogy ceruza vékony legyek, azt csak állandó böjt segítségével érhetném el!
gumikesztyű széntabletta kosár
A szomszédom most felvette a retro imidzsét, mindig nagy, fehér keretes napszemüvegben utazik és elég mesterkélt a stílusa.
álom, ceruza, böjt
Kár, hogy a hiány térítés nélküli átadással sem írható le.
retro, utazik, mesterkélt
Gyomorrontás lett úrrá rajtam, pedig az ebéd jó, elégséges volt, de azért nem voltam miatta indulatos.
kár hiány térítés
Az ebéd végén sok süti került az asztalra.
gyomorrontás,elégséges,indulatos
A csipogó ha dübörög, kiesik az alma a kezemből.
tojás,szemtelenség,korán
Nagyon romantikus látvány télen egy erdei házikó a fenyő mellett, ha esik a hó.
Csipogó, dübörög, alma
A polcon a parfűm, az asztalon a konyak és a süti.
házikó,fenyő, hó
Barka nyílik a konyha ablaka mellett, és alatta csibe rohangál.
parfüm,konyak,süti
Nyúlszőr allergiám van, amitől teli vagyok pöttyökkel, így csak a barátnőm szaunázik, ami kiborító!
csibe, konyha, barka
A cica-kutya barátásg biztosan nem működik, ha egy tojást kapnak ketten vacsorára.
nyúlszőr, szaunázik, kiborító
A képeslapon a sonkás kép volt és a háttérben a felhő volt.
cica, kutya, tojás
Húsvét reggelén, azaz ember aki többet iszik a kelleténél,a fű tetején hempereg.
sonka, képeslap, felhő
A barkapollen miatt elég szipogós vagyok, de van egy jó szerem, ami fertőtlenít.
húsvét, ember, fű
Tojás nem kell az uborkaszószba, inkább megvárom,míg a csibe kikel belőle.
barkapollen, szipogós, fertőtlenít
Odalett a nyugalmam, miközben a gárdistákat könnyes szemmel néztem.
tojás, uborka, csibe
Békalencse került a szívbillentyű mellé, amit a professzor egy körömcsipesz segítségével távolított el.
könnyes,gárdista,nyugalom
Séta közben rámragadt az ökörnyál, belement még a számba is, ami citromízű volt, teljessen lehengerel ez az íz!
szívbillentyű körömcsipesz békalencse
Szerintem egy hableány nem csípi mikor férfi bajuszt visel, ha vízizene szól a koncerten.
Ökörnyál, citromízű, lehengerel
A helyzetelemzés azt mutatja, hogy a vagyonosodás veszélye nem fenyeget,örülök ha porcukor jut a fánkomra!
bajusz,hableány,koncert
Zöld boámból hull a toll,konyha köve csupa por,felsepertem hát vele,tollas lett a helye.
porcukor,helyzetelemzés,vagyonosodás
A szomszéd fogorvosa nem tudta überelni az én szolid fogszabályozó szerkezetemet:)
konyha, zöld, toll
A kuruttyolás idén sem marad el, mert a levelibéka szeret a barkaág árnyékában és galambdúcra tapadva udvarolni.
überelni, szolid, fogszabályzó
A rózsaszín szemüvegem kellett felvennem,hogy ne gazoljak e műszaki szó,mint rooter vagy router/útválasztó/ mondatba foglalásától és folytatódjon e remek játék.
kuruttyolás,barkaág,galambdúc
A választás végül a céltábla melletti helyre esett, mert ha vér szivárog a játékban sérültekből, ott elrejtőzhetnek a többi kétbalkezes elől.
rooter, gazol, rózsaszín
További ajánlott fórumok:
- MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot!
- Három betűből alkoss mondatot:)
- Ketten egy mondatot!
- Kérdésre kérdéssel felelünk. Csak egy kérdő mondat!
- Mondatbővítő. Csak egy szót toldj hozzá! Ha már nem bővíthető, indíts új szóval, új mondatot!
- Írj egy mondatot, melyben csak "e" magánhangzó szerepel, pl:Eszterke gyere beljebb, s heveredj le!