3 szó = 1 mondat (fórumjáték)
A mágus akihez bevagyok jelentve, olyan régóta várat magára, hogy mindenem megmacskásodik, ezért lesz is hozzá egypár keresetlen szavam!
választás céltábla szivárog
Mire a zsilip közelébe értünk felhők gyülekeztek az égen, ezért a répát is inkább a hódoknak hagytuk.
mágus, megmacskásodik, keresetlen
Hó roppan a lábad alatt,ezüst fénnyel ragyog Rád,hihetetlen álmaidban valami már valóság.
zsilip felhő répa
Miközben békésen főzeléket főztem eszembe jutott hogy az orvos pihenésre intett.
hihetetlen,hó,ezüst
A tőke kamataival együtt elúszott,ez úgy ért mint egy áramütés, még a hajcsavaró is kiesett a kezemből ijedtemben.
békés,főzelék,orvos,
Gyík melegszik egy kis kövön szelíden,titkos álma száll a levegőégben.
áramütés,tőke,hajcsavaró
Titkos vágyam hogy a repülő amit én terveztem, a magasban száll, és egy gyík legyen ráfestve.
zsilip felhő répa
A fülbevaló, amin tapadókorong van a tűz fényében megcsillant.
titkos,száll,gyík
A radír amit használok párna alakú, és virág illata van.
tűz tapadókorong fülbevaló
Bocs:)
radír, párna, virág
Ha bukfenc közben rám jön a kacsintás sszetöröm magam, és sebtapasz kerül a térdemre.
hastáncos,méhecske,körömlakk
Amikor szélcsend van jobban hallani ahogy megszólal a lélekharang, ami nem úgyhangzik minta valami bla-bla lenne.
bukfenc kacsintás sebtapasz
A ruhaszárító rogyadozik a frissen mosott ruháktól e szép időben s én ma nem készítek rántott gombát,inkább részt veszek egy számomra fontos koszorúzáson,majd sétálok egyet a tó körül és kavicsokkal kacsázom.
szélcsend,lélekharang,bla-bla
ha a ruhaszárító kecskelábú,ne maradjon a cuccodban kavics,sem gomba,mert a túlsulytól öszerogyna!
vállkörzés,félgőz,teszt
Érzelem nélkül élni, és az tudat hogy nem szeretsz engem az nagy veszteség számomra.
gomba ruhaszárító kavics
Ingoványos,lápos területen hét lakat alatt tartott titok még nem biztos,hogy lejárt lemez.
érzelem,tudat,veszteség
má csak álom,az eső hiány.
lápos,lemez,lakat
A hóesés nagy gondot okoz hacsak nincs aki ingyenesen eltolja a havat.
álom,hiány,eső
Mindennapos,hogy nyer egy valaki utazást a tenger mellé....:)
gond,ingyenes,hóesés
Ma nagyon elfoglalt vagyok franciakrémest sütni,de a takarítást nem aprózom el.
mindennapos,nyer,tenger
A Tulipán jegyzetem elveszett a villamoson, ezért az osztás gyakorlása ma elmaradt.
elfoglalt, franciakrémes, apróz
Ennyi levél olvasását már unom.
tulipán,villamos,osztás
A kincs megtalálásához kell egy kulcs, aminek a megkeresése nem éppen kellemes elfoglaltság.
ennyi,unom,levél
Széna:)ment a videón amit a szőnyegen feküdve néztem
kulcs,kincs,kellemes
Annyira fáradt vagyok hogy a szemeim alat táska van, a pizsama már rajtam, próbálok elaludni, de nagyon bevilágít az ablakomon a hold.
széna videó szőnyeg
Kint ugat a kutya,csoki meg nincs ugyhogy a helyzet nem éppen nyerő.:)
táska,pizsama,hold
További ajánlott fórumok:
- MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot!
- Három betűből alkoss mondatot:)
- Ketten egy mondatot!
- Kérdésre kérdéssel felelünk. Csak egy kérdő mondat!
- Mondatbővítő. Csak egy szót toldj hozzá! Ha már nem bővíthető, indíts új szóval, új mondatot!
- Írj egy mondatot, melyben csak "e" magánhangzó szerepel, pl:Eszterke gyere beljebb, s heveredj le!