3 szó = 1 mondat (fórumjáték)
Nem semmi ez a számítógép gyors mint a villám !
hegedű,szegény,árokpart
Szívesen választottam csillagot.
számítógép, gyors, semmi
Csatolni kellene egy kefevirágot a kalapomhoz ami, ha lépésben megyek remélhetőleg nem esik le.
szívesen,csillag,választottam
A gitár csúszik a kezemben, mert napolaj maradt rajta miközben az élet napos oldalát élveztem.
kefevirág, csatolni, lépésben
Repül száll a szó a szélben hogy, aki hazug az gyáva is...Aki hazudik az csal aki hazudik az lop, hazudni csalni csúnya dolog!
gitár,napolaj,élet
A galád szomszéd a hamut ablaktörlővel söpörte le és a kerítésemen átdobta.
repül, hazug, gyáva
A viharos szélben még az esernyő is elrepült kezemből, és a kiteregetett tanga a sziklakert közepén landolt.
ablaktörlő hamu kerítés
Amíg a banánturmixot készítettem,a csibe csőrébe kapta a körömlakkot,és kiszaladt az udvarra.
esernyő,tanga,sziklakert
A hólapát felsértette a kezemet, de a szomszéd felvilágosított,hogy kell rá parfüm és sebtapasz és meggyógyul.
csibe,banánturmix,körömlakk
Belekavar a szél a levegőbe,levendula illatot hoz,de valahogy torz ez az illat,mintha lángos is lenne.
hólapát,parfüm,sebtapasz
Ez a csapnivalóan lágy pohár bor nem tud romantikus hangulatba hozni, még a zene sem tud ráhangolni.
levendula, belekavar, torz
Fekete felhők szelet fújnak, ami miatt kínnal tudok csak haladni.
lágy, romantikus, zene
Ha jégkrém van a kezemben rajtam még ez az ördögi fakocka sem fog ki!
fekete,szél,kín
Kifogott rajtam:) Utsó próba:
Tegnap gyönyörű szegfű várt az asztalomon, miközben telefonon a drága hetet-havat összehordott, de sajnos ez már nem szépít a dolgon.
jégkrém, ördögi, fakocka
Tegnap gyönyörű szegfű várt az asztalomon, miközben telefonon a drága hetet-havat összehordott, és azóta is szépíti a dolgokat.
jégkrém, ördögi, fakocka
Tegnap gyönyörű szegfű várt az asztalomon, miközben telefonon a drága hetet-havat összehordott, és próbálta szépíteni a dolgokat.
jégkrém, ördögi, fakocka
A rizsszem méretű mikrochipet nem a polcon tárolta, mert legutóbb hunyorgó szemmel sem vette észre.
szegfű, hetet-havat, szépít
Mandarin nyelven a zsákbamacska nem tudom mit jelent, de a neten megkeresni is elég nehéz nyelvlecke.
rizsszem, tárolta, hunyorgó
Száz forint apró volt a zsebemben, ami nem sok, de elég lesz.
mandarin,zsákbamacska,nyelvlecke
Az ünnepre kapott virág vízébe keserűsót tettem, hogy tovább üde maradjon.
száz,sok,apró
A pénz elúszott az eladók zsebébe, amitől én beijedtem...mert nem adták vissza.:((((
ünnep, virág, keserűsó
Kosz nincs, ha virágot tartasz a lakásban, a gyerek viszont még gondoskodhat róla.
Pénz, elúszott, beijedt
A párna és a kulcstartó is hiányzik, de a körömcsipesz előkerült.
kosz, virág, gyerek
Akit elrettent egy alacsony beosztású egyén óbégatása az menjen a sóhivatalba!
meglepő,palacsinta,mise
A telefonkönyv érvénytelen számai olyat mondatnak velem, hogy inkább egy sóhajtás után lenyelem a bosszúságom.
Sóhivatal, alacsony, elrettent.
A barátom nem SZERET, mert sokszor arra UTAL, hogy ha nem szokom le a rossz tulajdonságomról, meg is VER!
telefonkönyv, mondat, sóhajtás
a pocakos pali a napernyo alatt cserel nadragot
szeret utal ver
A kenyérpirító leégett, a szőnyeg is cserére szorul, hogy nem lássam, törölközőt tettem a fejemre.
napernyő, pocakos, cserél
További ajánlott fórumok:
- MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot!
- Három betűből alkoss mondatot:)
- Ketten egy mondatot!
- Kérdésre kérdéssel felelünk. Csak egy kérdő mondat!
- Mondatbővítő. Csak egy szót toldj hozzá! Ha már nem bővíthető, indíts új szóval, új mondatot!
- Írj egy mondatot, melyben csak "e" magánhangzó szerepel, pl:Eszterke gyere beljebb, s heveredj le!