Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 3- 7 év közötti gyerkőcök klubja fórum

3- 7 év közötti gyerkőcök klubja (beszélgetés)

❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
411. fda58604ed (válaszként erre: 410. - Mtt80)
2009. jan. 18. 23:24

Addig én sem engedtem, amíg fel nem világosítottak, hogy a sűrű fülgyulladás halláskárosodáshoz vezethet.

Hallásvizsgálaton már kimutatható volt, hogy nem egyforma a hallása a két fülén, gondolhatod, hogy 2 hét múlva már nem volt mandulája a gyereknek...én úgy gondoltam, nincs jogom rizikózni, nem az én hallásom.

410. mtt80 (válaszként erre: 408. - Fda58604ed)
2009. jan. 18. 19:19
Na hát ez az, amit nem engednék. Legalábbis egyelőre biztosan nem, csak ha már tényleg nagyon muszáj lenne. Ehhez azonban az kellene, hogy sűrűbben legyen beteg emiatt, de szerencsére ez még a 3,5 éve alatt csak kb. 3-szor fordult elő.
409. kitta73
2009. jan. 18. 18:10

Mi csak holnap tudunk menni a dokihoz,nálunk a hétvégi ügyeletre nem érdemes elmenni,:-((( Remélem mi sem megyünk a fülészetre,félek attól,hogy fel fogják szúrni a fülét.

A műtétbe csak akkor mennék bele,ha már tényleg nagyon sokat kínlódnánk vele.

408. fda58604ed (válaszként erre: 407. - Mtt80)
2009. jan. 18. 15:33
Az orr-fül-gégész meg azt fogja mondani, hogy ki kell venni az orrmanduláját...
407. mtt80
2009. jan. 18. 13:20

Sziasztok!

Csatlakozom a fülproblémás anyukákhoz!

Mi is épp ma voltunk ügyeleten, mert a kisfiamnak tegnap annyira fájt a füle, hogy egyfolytában sírt. Láza is volt, ma pedig ki is fakadt neki. Szóval voltunk dokinál és kiderült, hogy gennyes középfülgyulladása van. Kapott antibiotikumot és kedden még vissza kell vinnem, mert még lehet, hogy a fül-orr-gégészetre is elküld minket. Ez van! Még jó, hogy kifakadt magától, azóta már nem is fáj neki annyira.

Remélem nálatok nem ennyire vészes a helyzet!

406. kitta73
2009. jan. 18. 10:56
én is ettől félek,de csak nem:-)
405. c6b27363e5 (válaszként erre: 404. - Kitta73)
2009. jan. 18. 09:41
az egyik ismerősömnek felelet szúrni a fülét mert neki is sokszor ilyen problémája volt azért remélem hogy nem kell majd nektek
404. kitta73
2009. jan. 18. 09:18
sziasztok!Nálunk leesett reggelre a friss hó,de szánkózni nem elég:-( Viktor már megint beteg,lázas,holnap mehetünk a dokihoz.Mióta oviba jár mindig a fülére megy,nagyon sajnálom miatta.
2009. jan. 18. 09:14

sziasztok szép vasárnap reggelt bár nagyon hideg van br br fázom nincs kedvem kimenni

Kisebbik fiam már 6 óra óta fenn van én meg nem jól aludtam az éjszaka örültem mikor felkelt oda jött közölte jó reggelt felébredtem mondtam neki aludjon még de nem volt hajlandó

na mindegy úgy is sok dolgom van

402. mtt80 (válaszként erre: 398. - Évi75)
2009. jan. 14. 15:25

Sziasztok!

Remélem azóta sincs semmi gond a kisfiaddal a beszoktatásnál. Még mindig szereti az ovit?

Nálunk is így volt az első két hétben. Semmi gond nem volt vele, egyszer sem sírt, igazából haza sem akart jönni ő sem. Örültünk neki mindannyian, hogy jaj de jó, hogy ilyen simán ment minden. Na de a 3. héten elkezdett reggel nyafizni az oviban, hogy ne menjek el, maradjak ott én is. Ezt utána már szinte minden reggel eljátszotta. Nem sírt, csak nyafogott egy kicsit, hogy maradjak ott én is. Végülis az ovit továbbra is szerette, csak lennék ott én is vele. :)

Ez így ment kb. 3 hónapig, azóta viszont szerencsére leszokott erről is. Néha reggel mondja, hogy nem akar oviba menni, de ez inkább annak szól, hogy még álmos és nem akar felkelni.

Remélem nálatok nem lesz ilyen gond később sem! Szerintem a kisfiamban akkor tudatosult, hogy ez most már mindig így lesz, mindig kell menni az oviba, és nem csak akkor ha neki kedve van, és ettől megijedt, mármint attól, hogy most már mindig anya nélkül lesz napközben. Ja, és persze ott aludni azóta sem akar. :(

2009. jan. 14. 13:37

a héten minden nap őrjöngőt s az óvónő azt mondta hogy 10 perc volt aztán játszott szépen

próbáltam tutujgatni s keményében semmi nem használt na akkor bekeményíttetem s ma az óvodába meg fenyegetem a fiam hogy ruhástól beteszem a csoportba és rá csukom az ajtót ha hisztizik nem is hisztiztet szépen játszott

2009. jan. 12. 19:53

nálunk az első évben 1 hét ordítás onnantól semmi gond

most minden hétfőn ordít meg mikor rá jön

399. c6b27363e5 (válaszként erre: 397. - Mtt80)
2009. jan. 12. 19:41

igen állhatatos a legjobb

mi ma is kin voltunk iskola után de mivel kidörzsölte a lában de nagyom mert új így ma nagyon fájt s le kellet vennem nagyon sajnáltam mert rossz volt csúszkálni olyan jó volt újra korcsolyázni

szóval ha van kedved próbáld meg nagyon jó

398. évi75
2009. jan. 12. 16:48

sziasztok!

mi a kisebbik fiammal (3 éves lesz márciusban) ma kezdtünk el beszokni az oviba. egész jól ment. Nem akart haza jönni az oviból, mert csak 2 órát volt bent. teljesen beleolvadt a többiek közé. holnap tovább marad, és már a héten ott is alszik, ha nem lesz gond.

Nektek milyen tapasztalataitok vannak a beszoktatással? A nagyobbik májusban lesz 6 éves, de szerencsére vele sem volt gond. Jártunk babamama klubba és ott egész hozzászokott a gyerektársasághoz, meg az önfeledt, anya nélküli játékhoz.

397. mtt80
2009. jan. 12. 16:14

Mi is szoktunk menni korcsolyázni, vagyis én csak csúszkálok, mert én nem tudok. :) A férjem tud, és mi is most gondolkodunk rajta, hogy vegyünk-e a 3,5 éves kisfiunknak. Nem tudom menne-e neki, vagy inkább várjunk vele még egy évet.

Ti is olyan több méretre állíthatót vettetek?

Egyébként azon is gondolkodom, hogy veszek magamnak is és végre megtanulok korcsolyázni. :)

2009. jan. 12. 13:32

szia mindenkinek

vetünk a nagyobbik fiamnak korcsolyát ki mentünk itt nálunk a tora nagyon ügyes volt elsőre ment neki igaz hozzá kell tennem hogy görkorcsolyázót

felbuzdulva én is vetem egy korcsolyát hát az első dolog ami történt velem az hasra estem aztán szép lassan korcsolyáztam

nagyobbik fiam Ricsi meg csak suhant

az ismerősöseim azt mosolyogták jobban megy mint az anyának

s azon csodálkoztam el hogy 3-4 éves gyerekek korcsolyáztak vagy tanultak

ti tudtok korcsolyázni ?

395. fda58604ed (válaszként erre: 394. - Mtt80)
2009. jan. 11. 14:04

Köszi!

Ma már semmi láz nem volt. Azért holnap még nem viszem oviba.

394. mtt80 (válaszként erre: 393. - Fda58604ed)
2009. jan. 11. 12:12

Az biztos, hogy örülök, hogy végre vége, és már nem lázas. Már köhögni sem köhög annyira, de a múlt héten annyira rájött éjszakánként, hogy majd megfulladt és még meg is hányatta. :(

Ha továbbra is magas láza lesz a kislányodnak, akkor lehet, hogy az sem vírus lesz, hanem pl. mandulagyulladás.

Legalábbis nálunk, csak akkor van 39-40 fokos láza a kisfiamnak, amikor mandulagyulladása van.

Ja, és ő sem evett egész héten szinte semmit. Tegnap kezdett újra rendesen enni. Viszont az ivást valahogy erőltetni kellene, mert ilyenkor az nagyon fontos! Nálunk szerencsére inni ivott, azzal nem volt gond.

Jobbulást!

2009. jan. 10. 11:57

Köszi, de a ti elmúlt hetetek sem lehetett nagy örömmámor.

Tegnap a doki azt mondta, hogy ez valami vírus, ha hétfőn még lázas, vigyem vissza. Ok. Reggel 39 volt a láza. Enni alig eszik, sajnos inni sem akar...

392. mtt80
2009. jan. 10. 11:31

Én is jobbulást kívánok mindenkinek!

Mi már szerencsére kifelé haladunk a betegségből, ugyanis az ovit úgy kezdtük, hogy nem mentünk a héten. Egy jó kis mandulagyulladással kezdtük az évet. 5 napig 39-40 fok körüli volt a láza a kisfiamnak, és mindez azért húzódott el ennyire, mert az ügyeleten a doki elnézte a dolgot, és azt mondta, hogy ez valami influenza szerű vírus, és nem adott rá semmilyen gyógyszert! Utána amikor elvittem a saját dokinkhoz, ő mondta, hogy ez bizony jó kis gennyes tüszős mandulagyuszi, és írt is fel rá antibiotikumot. Na utána már egy kicsit jobban lett a kisfiam.

Hétfőn már mehet oviba szerencsére!

391. tinendo
2009. jan. 10. 09:57
Jobbulást mkinek!
2009. jan. 9. 16:07

Ma délben hívott az óvónő, hogy a lányom lázas. Rongyoltam érte, mire hazajöttünk, 38,4 volt a láza.

Mondanom sem kell, nem így terveztük a hétvégét.

Egyéb tünet nincs, de elviszem még ma dokihoz.

2009. jan. 7. 08:13

jó reggelt mindenkinek!

nem sok pötty jött ki a Gergőn de pont a kukacán volt ott nagyon fájt neki

de most már lassan kezdünk jó lenni múlnak a pöttyök

388. Dimitrova (válaszként erre: 387. - Fda58604ed)
2009. jan. 4. 07:32

Köszönöm a válaszod!:)

Én is úgy gondolom, hogy körbejárom az ovikat, de mellette itt is tájékozódom.

2009. jan. 3. 10:36

Sajnos, abban egyáltalán nem tudok segíteni. Talán az Index fórunok között találsz ilyxen ovikeresőset. Biztosan van máshol is, de tudom, hogy az ottani fórumok korrektek.

Én megnéztem, hogy a mi környékünkön hány ovi van, felhívtam őket, hogy mikor van nyílt nap, és sorra végigjártam mindet. A szimatomra hagyatkoztam:)

Volt olyan hely, ahová bementem, majd fél perc múlva más kinn is voltam:) Szerintem legjobb, ha magad látod, milyen helyről van szó.

Fárasztó sport, de megéri!

386. Dimitrova (válaszként erre: 385. - Fda58604ed)
2009. jan. 3. 05:15
A 8. kerületről, a Blaha közelében. A 7., 5., 6., 9., kerületek vonzáskörében.
2009. jan. 2. 23:10
Melyik kerületről van is szó?
384. kitta73 (válaszként erre: 382. - C6b27363e5)
2009. jan. 2. 18:58
Viktor már 3éves 2éve volt bárányhimlős,de ő nagyon jól viselte.Mi nem ecsetelőt kaptunk,ha nem hintőpor szerű dolgot.Nem sok pöttye volt és gyorsan elmúlt.
2009. jan. 2. 18:10

Sziasztok!

Boldog új évet kívánok Mindenkinek!

Kislányom februárban lesz 3 éves és szeretném beiratni óvodába. Remélem befogadtok a kubba!:)

Tudnátok nekem tanácsot adni, hogy melyik óvodába írassam be vagy más kerületben melyik önkormányzati óvodát érdemes felkeresni. Szeretném a lehető legjobb döntést hozni, ezért is kérem a segítségeteket! Köszönöm!:)

382. c6b27363e5 (válaszként erre: 381. - Kitta73)
2009. jan. 2. 17:37

köszönöm

igaz nem nagyon jött ki rajta pedig azt mondják minél jobban kijönnek a pöttyök annál biztosba nem kapja el újból

s ti hogy vagytok múlnak már a pöttyök?sok pöttyötök volt ?

Gergő nagyon nyűgös

❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook