3- 7 év közötti gyerkőcök klubja (beszélgetés)
Nálunk is nekünk kell vinni a sütit és az üdítőt.
Még nem tudom, hogy sütök-e vagy veszek.
Aznap valószínű fánk lesz az oviban a menüben, így azt tuti nem sütök.
Majd itthon. :)
sziasztok!
Nálunk szóltak már az ovinéik,hogy sütit és üdítőt vinni kellene.
Sziasztok!
Nekünk is kell majd vinni üdítőt és sütit. Még nem tudom, hogy sütök-e valamit, vagy inkább veszek. Nem nagyon lesz rá időm az a baj.
Fánkot nem hiszem, hogy fogok sütni. Nem igazán vagyok valami nagy konyhatündér! :)
Mi vittünk sütit és üdítőt.
Fánkot nem sütök.
Tegnap a farsangi nap nagyon jól sikerült, ezt ma egy "szabadnap" követi, hogy a kisasszony kipihenje a fáradalmait:)
A csoportjukban kettő kivételével (lányom méhecske, Dorka katica) MINDEN lány hercegnő/királylány/tündér stb. volt.
Örülök, hogy eddig ezt a királylányos dolgot megúsztuk, mert nehéz egyedi, mégis csajos jelmezt csinálni, úgy, hogy mindenki más is pont annak öltözik.
jó reggelt
látom csupa farsangban ég mindenki ki csinál fánkot ?
ilyenkor nektek kell vinni üdítőt és sütit ?
Nálunk 17-én lesz, manó kisördög lesz. :)
Nagyon édi a jelmezben.
Zártkörű nálunk is a farsang, sütit és üdítőt nekünk is vinni kell.
sziasztok!
Nálunk is 20-án lesz a farsang,de nálunk a müv. házba és annyi ember jöhet a családból amennyit hívok.Üdítőt és sütit nekünk is kell vinni,és lesz tombola is.Nálunk már öltöznek a gyerekek,Viktor pókember lesz.Szerencsém volt a jelmezzel,keresztapja megvette neki:-)
Sziasztok!
Nálunk 20-án lesz a farsang, de zártkörű és nem is kell beöltözniük. Azt mondták, hogy kiscsoportban még nem akarják, hogy esetleg egyik-másik kisgyerek megijedjen a másiktól.
Így csak ők készítenek maguknak valami kis álarcot, szemüveget vagy kalapot és ennyi. Persze üdítőt és sütit azért kell vinni.
Így legalább nem kell bajlódni a jelmezzel.
nálunk a nagyobbik Nílsz Horgerzon lesz
a kicsi azt mondta hokuszpok akar lenni
Nálunk tetű nincs:) (kop-kop)
Jövő hét hétfőn lesz a farsang, már el is készítettem a jelmezt: lányom darázs akart lenni.
Mivel a darázs és a méhecske nekem összemosódik, így inkább méhecske lett szerintem, de nagyon cuki a jelmezben.
Gergőék ovijában megjelent a tetű hurrá nagyon örültem jó kezdődik a hét
csütörtökön mennek színházba s nézik meg a hamupipőkét
sziasztok
megvártak a torna ruhákat nagy örömmel vették fel s mentek ma a gyerekek tornázni
nálunk az oviba minden csoportnak más tornaruhája van
Szia!
Szép napot!
Á ez olyan hülyeség
bár a legtöbb szülőnek a saját gyereke a legszebb .és stb.ami normális de némelyek olyan túlzásba esnek
Cipőben még csak 26...de végül a kislányok általában kisebbek:)
Gyógyulást:)
Gergő is 4 éves és 27 cipőt hord 18 kiló igaz Gergő
már 4 múlt
Sziasztok!
Nekem Viktor októberbe lesz 4éves és 106cm magas,16kg és 27-es cipőt hord.
Szerencsére nem kell mennünk a fül-orr-gégészetre. Ma voltunk a dokinéninél, és azt mondta szépen gyógyul a füle.
Az én kisfiam aug.-ban lesz 4 éves és 104 cm és 16,5 kg.
Tényleg jó súlyban vagytok!
18,5 kiló és 106 centi (áprilisban lesz 5 éves)
Ja, ez a történet 2007-es: mi egy évvel korábban kezdtük, már középsős.
Vigyázzatok magatokra:)
Akkor ti tényleg jól megjártátok!
Szerencsére nálunk azért nem ilyen vészes a helyzet. Ha meg is van fázva, akkor az azért nem megy rá a fülére.
Mi is szeptemberben kezdtük az ovit, de az első két hónapot kihúztuk betegség nélkül. :) Én is csodálkoztam, mert azt vártam, hogy majd minden második héten beteg lesz. Legelőször novemberben lett beteg. Azóta persze már volt decemberben is, azt hiszem kétszer, és most.
Jó kis étvágya lehet akkor! Megkérdezhetem, hogy hány kiló és hány cm?
Kb. folyton taknyos volt, és folyton a fülére húzódott. Hetente fájt a füle.
Szeptember közepétől (oviba szoktatás) kb. egy hónapig alig voltunk oviban, viszont sok homeopátiás orvost végigjártunk, és elköltöttünk kismillió forintot homeo szerekre és egyéb csodadolgokra.
Okt. végén vittem hallásvizsgálatra, akkor is épp fájt a füle...akkor merült fel a műtét gondolata és ezt tett követte, két héten belül kint volt a fránya orrmandula. Sokkal ritkábban beteg, és nem horkol azóta (legalábbis sokkal szolidabban). Ja, és étvágytalan, sovány volt akkoriban, most mértem, több, mint 6 kilót szedett fel egy év alatt, sportol, étvágya egy farkasé:)
Sziasztok!
Én is csak akkor engedném, ha már tényleg nagyon-nagyon muszáj lenne.
Pónika, nálatok milyen sűrűn volt ez a fülgyulladás? Kb. 1 évben hányszor volt? Mert nálunk egy évben csak egyszer volt.
A mandulagyulladás is elég ritka dolog nálunk szerencsére.
sziasztok!
Ha azt mondaná az orvos hogy muszáj én is kivetetném,de addig még nem addig várok vele,csak egy műtét. Voltak apával orvosnál,most nem a füle,hanem a mandulája,a héten már nincs ovi:-((